Przesunięty przez: Mathie Pią Sie 28, 2009 10:45 |
|
| Autor |
Wiadomość |
kasiek
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
|
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 14:38 wasze czołowki
|
|
|
|
| zastanawiam sie jakie czołówki będziecie mieć na Waszych nagraniach z wesela...czy to będą ostatnio podobno modne wasze zdjęcia z młodości w formie jakiegoś filmiku czy może urywki z wesela lub może cos zupełnie innego? |
|
 |
aneti87
Zadomawiam się

|
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 18:50
|
|
|
|
| Bardzo fajnie wygladaja własnie takie pokazy slajdów z fotkami z dzieciństwa jednego i drugiego z narzeczonych, potem ich zdjęcia razem...a do tego jakis romantyczny podkład muzyczny albo takie nagranie jak dzieci wypowiadaja sie na temat ślubu, smieszne rzeczy te dzieciaczki opowiadają:) jak znajdę taki kawałek to wrzuce na forum napewno. |
_________________ oto jest miłość...Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się,
że czekali na siebie całe życie... |
|
|
|
 |
blondyneczka
Zadomawiam się

Data ślubu: 13 luty 2010
|
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 21:34
|
|
|
|
| My mamy mieć pokaz z naszych zdjęć oraz jakiś urywek z sesji w plenerze i bardzo nam się podobało jak oglądaliśmy ostatnio płytę z wesela i podkładem była wypowiedź jakiejś dziewczynki Naprawdę śmieszne rzeczy dzieci potrafią wymyśleć |
|
 |
aneti87
Zadomawiam się

|
Wysłany: Czw Sie 13, 2009 12:52
|
|
|
|
| http://abrzezina.wrzuta.p...w_oczach_dzieci tu możecie posłuchać przykładowego podkładu z udziałem dzieci. |
_________________ oto jest miłość...Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się,
że czekali na siebie całe życie... |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1821 Skąd: Radom
|
Wysłany: Pią Sie 14, 2009 12:21
|
|
|
|
my własnie nie wiemy jeszcze bo te zdjęcia i dzieciaczki gadające robi się coraz bardzeij oklepane... jaka kasete nie oglądam to własniie taka czołówka jest. my mamy prezentacje multimedialną ze zdj dla rodziców wiec nie wiem czy jest sens sie powtarzac i czołóke tez ze zdjęc robic. zeby nie wyszło masło maślane |
|
|
 |
lilian
Zadomawiam się

|
Wysłany: Pią Sie 14, 2009 12:39
|
|
|
|
| Moja koleżanka miała pokaz zdjęć od początku znajomości ze swoim mężem. Całkiem fajnie to się oglądało. |
|
|
|
 |
ma-linka
Dopiero zaczynam

|
|
|
|
 |
narzeczona
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
|
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 06:51
|
|
|
|
ma-linka obejrzalam ten film i bez obrazy ale jak dla mnie nic ciekawego,nudno i bez wyrazu. Wiadomo kazdy ma swoj gust ale mnie sie kompletnie nie podoba, uwazam ze na plycie przede wszystkim glowna role powinni grac panstwo mlodzi a nie jacys przypadkowi ludzie ktorzy ubieraja sale. No chyba ze to sama panna mloda myla te okna . Co najwazniejsze jeszcze na samym poczatku pojawia sie blad bo nie powinno sie pisac 25 sierpien tylko 25 sierpnia, taki blad czesto tez mozna zauwazyc na zaproszeniach slubnych.
A jesli chodzi o czolowki weselne to dla mnie zupelnym numerem jeden jest cos takiego:
http://www.mpstudios.pl/production.php
dla mnie mistrzostwo swiata |
|
|
|
 |
_karolcia_
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
|
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 08:34
|
|
|
|
narzeczona świetny film poprostu brak mi słów jest genialny aż sie wzuszyłam jak go oglądałam bardzo bym chciała mieć taką czołówke tylko nie wiem czy to możliwe, ale jest poprostu pierwsza klasa |
|
 |
narzeczona
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
|
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 08:51
|
|
|
|
hej Karolcia widze ze mamy podobny gust
mnie tez wzrusza |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|