Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Nasze zaproszenia
Autor Wiadomość
Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 13:10   

Wrzosowe zaproszenia pochodzą ze strony zaproszenia-slubne.com :) Mam takie jedno w domku, na zywo tez pieknie sie prezentują, choc moj M. uwaza ze ta zielonkawo-rozowa opalizacja nadaje im "trupi" ton i ze bardziej na stype pasują.. Wiec chyba to nie bedzie nasz ostateczny wybór, choc moim zdaniem są niebywale piękne.. no i ja, jak widzicie, gustuję w kokardkach :mrgreen:

Zawieszek na wodke my osobiscie miec nie bedziemy. Pan Tadeusz jest w "pękatych" butelkach, nie wyglądałoby to chyba najpiękniej; z resztą ten dodatek mnie akurat nie kusi i nie przekonuje. To samo ze wstążeczkami i kokardkami, choc tu juz byłabym skłonna sie zastanowic. Na wyborowej pieknie wyglądają błekitno-niebieskie kokardki ze wstązki błyszczacej :mrgreen: Wiem, bo w lodowce spoczywa butelka weselnej wódki z soboty i calkiem niezle sie prezentuje 8-) Jesli kogos interesuje, moge pstryknąc i zamiescic foto :mrgreen:
__
edit:
Jeszcze apropos allegro - tez przegladalam, wybor ogromny no i taniej.. Nadruk gratis, a nie +1zł za zaproszenie lub +69zł za cały nakład...
Ale ja musze jednak miec w ręku probke, bo czesto to co wybieram w katalogu, pozniej okazuje sie nie spelniac moich nadziei.. :roll: A to papier nie taki, a to kolor inny itp.. a musi byc perfekcyjnie 8-)
Ostatnio zmieniony przez Liziii Wto Wrz 22, 2009 13:13, w całości zmieniany 1 raz  

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 13:11   

my do wodki kupujemy : małe krawaciki i podwiązki :d widziałam juz takie na weselu i mi sie podoba :D

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

narzeczona 
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 13:35   

dla mnie zawieszki na alkohol to nic innego jak kicz weselny, u nas napewno tego nie będzie. n

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 07:34   

no u mie tez zawieszek nie bedzie, nie bedzie tez winietek. A wstazeczki dla gosci...hmm to nie dla mnie :D

andzik1109
Lubię tu być

Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 08:28   

nam bardzo podobają się te zaproszenia i raczej zdecydujemy się na nie

http://www.allegro.pl/ite...a_promocja.html

a jeżeli chodzi o zawieszki na wódkę to kupiliśmy bordowe kokardki idealnie pasujące pod kolor serwetek.

Malensstfo 
Zadomawiam się

Data ślubu: 28.08.2010
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 08:48   

andzik1109 bardzo ładne zaproszenia :) My też będziemy szukać czegoś w tym stylu, co twoje, ale to jeszcze nie teraz :D

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 09:22   

Andzik, ja wklejalam fotki tych zaproszen :mrgreen: Mnie tez jakos skusiły, chyba tą wrzosową kokardką..
I ten papier jest w miare ladny i przyjemny w dotyku, tj nie taki wiotki tylko w miare sztywny :)

Luneme 
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.09.2010
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 09:24   

Też już wybraliśmy :) Tzn ja wybrałam, a narzeczony się zgodził :) http://allegro.pl/item744...nia_slubne.html
Będziemy mieć 2 wersje tekstu wewnątrz. Jedną śmieszną dla znajomych i taką tradycyjną dla trochę starszych.

aneti87
Zadomawiam się

Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 09:27   

Luneme bardzo eleganckie zaproszenia, sliczne...podobnie jak te które pokazała andzik1109...juz kiedys je ogladałam i tez mnie zachwyciły. Ta kokardka dodaje uroku bardzo. Jest taki duuuzy wybór, że ciężko się zdecydować.

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 10:03   

Luneme, tez mi sie podobają :) Są bardzo eleganckie, to chyba za sprawą tego złota.. Choc chyba akurat ten wzor jest tez w perłowej czerni (mowie o tym szerokim pasku), srebrze i chyba perle.. ale złote najpiekniejsze :)

martuś88 
Lubię tu być

Data ślubu: 14.08.2010
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 10:44   

Luneme, mam takie zaproszenie w domu, kuzyn mojego narzeczonego takie sobie wybral a dokladnie wzor 8, bardzo fajnie i elegancko to wyglada:)

mi to sie podobaja takie troche mniej powazne hehe jak znajde to wkleje link lub zdj

Luneme 
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.09.2010
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 10:51   

To się ciesze, że są ładne, o ja ich na żywo nie widziałam. Jak tylko dokończymy uzgadnianie z księdzem to je zamówię.
Tak szczerze im dłużej oglądałam tym coraz gorzej było mi wybrać. Jak mi się tylko te spodobały to już nie oglądam :P

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu