|
|
| Autor |
Wiadomość |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 13:10
|
|
|
|
Wrzosowe zaproszenia pochodzą ze strony zaproszenia-slubne.com Mam takie jedno w domku, na zywo tez pieknie sie prezentują, choc moj M. uwaza ze ta zielonkawo-rozowa opalizacja nadaje im "trupi" ton i ze bardziej na stype pasują.. Wiec chyba to nie bedzie nasz ostateczny wybór, choc moim zdaniem są niebywale piękne.. no i ja, jak widzicie, gustuję w kokardkach
Zawieszek na wodke my osobiscie miec nie bedziemy. Pan Tadeusz jest w "pękatych" butelkach, nie wyglądałoby to chyba najpiękniej; z resztą ten dodatek mnie akurat nie kusi i nie przekonuje. To samo ze wstążeczkami i kokardkami, choc tu juz byłabym skłonna sie zastanowic. Na wyborowej pieknie wyglądają błekitno-niebieskie kokardki ze wstązki błyszczacej Wiem, bo w lodowce spoczywa butelka weselnej wódki z soboty i calkiem niezle sie prezentuje Jesli kogos interesuje, moge pstryknąc i zamiescic foto
__
edit:
Jeszcze apropos allegro - tez przegladalam, wybor ogromny no i taniej.. Nadruk gratis, a nie +1zł za zaproszenie lub +69zł za cały nakład...
Ale ja musze jednak miec w ręku probke, bo czesto to co wybieram w katalogu, pozniej okazuje sie nie spelniac moich nadziei.. A to papier nie taki, a to kolor inny itp.. a musi byc perfekcyjnie |
| Ostatnio zmieniony przez Liziii Wto Wrz 22, 2009 13:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1821 Skąd: Radom
|
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 13:11
|
|
|
|
my do wodki kupujemy : małe krawaciki i podwiązki :d widziałam juz takie na weselu i mi sie podoba |
|
|
 |
narzeczona
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
|
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 13:35
|
|
|
|
| dla mnie zawieszki na alkohol to nic innego jak kicz weselny, u nas napewno tego nie będzie. n |
|
|
|
 |
agusia_najlepsz
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 07:34
|
|
|
|
no u mie tez zawieszek nie bedzie, nie bedzie tez winietek. A wstazeczki dla gosci...hmm to nie dla mnie |
|
 |
andzik1109
Lubię tu być

|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 08:28
|
|
|
|
nam bardzo podobają się te zaproszenia i raczej zdecydujemy się na nie
http://www.allegro.pl/ite...a_promocja.html
a jeżeli chodzi o zawieszki na wódkę to kupiliśmy bordowe kokardki idealnie pasujące pod kolor serwetek. |
|
 |
Malensstfo
Zadomawiam się

Data ślubu: 28.08.2010
|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 08:48
|
|
|
|
andzik1109 bardzo ładne zaproszenia My też będziemy szukać czegoś w tym stylu, co twoje, ale to jeszcze nie teraz |
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 09:22
|
|
|
|
Andzik, ja wklejalam fotki tych zaproszen Mnie tez jakos skusiły, chyba tą wrzosową kokardką..
I ten papier jest w miare ladny i przyjemny w dotyku, tj nie taki wiotki tylko w miare sztywny |
|
 |
Luneme
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.09.2010
|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 09:24
|
|
|
|
Też już wybraliśmy Tzn ja wybrałam, a narzeczony się zgodził http://allegro.pl/item744...nia_slubne.html
Będziemy mieć 2 wersje tekstu wewnątrz. Jedną śmieszną dla znajomych i taką tradycyjną dla trochę starszych. |
_________________ Antoine de Saint-Exupéry
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie
 |
|
|
|
 |
aneti87
Zadomawiam się

|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 09:27
|
|
|
|
| Luneme bardzo eleganckie zaproszenia, sliczne...podobnie jak te które pokazała andzik1109...juz kiedys je ogladałam i tez mnie zachwyciły. Ta kokardka dodaje uroku bardzo. Jest taki duuuzy wybór, że ciężko się zdecydować. |
_________________ oto jest miłość...Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się,
że czekali na siebie całe życie... |
|
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 10:03
|
|
|
|
Luneme, tez mi sie podobają Są bardzo eleganckie, to chyba za sprawą tego złota.. Choc chyba akurat ten wzor jest tez w perłowej czerni (mowie o tym szerokim pasku), srebrze i chyba perle.. ale złote najpiekniejsze |
|
 |
martuś88
Lubię tu być

Data ślubu: 14.08.2010
|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 10:44
|
|
|
|
Luneme, mam takie zaproszenie w domu, kuzyn mojego narzeczonego takie sobie wybral a dokladnie wzor 8, bardzo fajnie i elegancko to wyglada:)
mi to sie podobaja takie troche mniej powazne hehe jak znajde to wkleje link lub zdj |
|
 |
Luneme
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.09.2010
|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 10:51
|
|
|
|
To się ciesze, że są ładne, o ja ich na żywo nie widziałam. Jak tylko dokończymy uzgadnianie z księdzem to je zamówię.
Tak szczerze im dłużej oglądałam tym coraz gorzej było mi wybrać. Jak mi się tylko te spodobały to już nie oglądam |
_________________ Antoine de Saint-Exupéry
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie
 |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|