|
|
| Autor |
Wiadomość |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1821 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 11:01
|
|
|
|
oj tak im wiecej wzorów sie widzi tym cieżej ostatecznie wybrac. my wybralismy te nasze jako pierwsze, potem obejerzelismy setki zaproszeń i jednak wrócilismy do tych ;D zawsze co pierwsze to najlepsze |
|
|
 |
martuś88
Lubię tu być

Data ślubu: 14.08.2010
|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 11:04
|
|
|
|
to te zaproszenia
najbardziej jestesmy z narzeczonym sklonni do tych ostatnich, i tylko te mozna sobie wybrac inny kolor niz bialy |
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 11:09
|
|
|
|
zap8.jpg mi sie pododba albo zap5.jpg smiechowe |
|
|
 |
Luneme
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.09.2010
|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 11:46
|
|
|
|
| Dla osób które będziecie zapraszać na ślub też przygotowujecie zaproszenia? |
_________________ Antoine de Saint-Exupéry
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie
 |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 11:49
|
|
|
|
| ja mam osobno na sam slub i dla weselników;) |
|
|
 |
martuś88
Lubię tu być

Data ślubu: 14.08.2010
|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 13:25
|
|
|
|
| my w sumie wszystkich zapraszamy i na slub i na wesele myslimy tylko o takim "grupowym" zaproszeniu dla znajomych ze studiow |
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Nie Wrz 27, 2009 17:49
|
|
|
|
a ja mam kolejne 2 sztuki zaproszen w swojej kolekcji.. niebawem zamierzam wpasc do jednego sklepiku w warszawie i kupic kilka tych, ktore wypatrzylam na stronie i mnie kuszą..
No bo niestety - na zdjeciach, w internecie wygladaja bosko, a pozniej jestem rozczarowana jak widze je na zywo.. wiec musze je dotknac, obejrzec i pomacac zeby sie zdecydowac kupic..
ale zalaczam kilka tych, ktore uwazam za ladne |
|
 |
Ania
Rozkręcam się

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 29 Sty 2009 Posty: 46 Skąd: z przed monitora
|
|
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 06:06
|
|
|
|
Aniu, moglabys napisac mi cos o "twardosci" papieru? To moze brzmi jak zart, ale dla mnie maja znaczenie takie kwestie.. jak grubosc, twardosc papieru. czy jest miekki jak lignina czy blizej kartoniku? Perlowy/matowy? wzorek jest tloczony jak rozumiem? I czy informacja o weselu byla w formie wkladki czy nadrukowana razem z trescia zaproszenia? |
|
 |
Ania
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 18:54
|
|
|
|
Papier jest sztywny, i nie jest cienki taki w sam raz ciężko mi powiedzieć jaka jest grubość. Na pewno jest matowy, wzorek jest tłoczony.
Jeśli chodzi o tekst to my sami go tworzyliśmy, potem pani pokazała nam projekt i go zaakceptowaliśmy i dopiero wtedy drukowali.
Mieliśmy dwie wersje, jedną na ślub a druga na ślub i wesele. Wszystko nam sie zmieściło i nie było dodatkowych wkładek. |
|
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 18:58
|
|
|
|
Dzięki Ja szukam albo perłowych/smietankowych/białych zaproszen, tłoczonych, bez przepychu, eleganckich... Chetnie z kokardką. Ale Twoje wydają mi sie bardzo wdzięczne Dzis (w koncu!) znalazlam pewien wzor, ktory podobał mi sie od kilku lat (mama dostała takie zaproszenie na czyjś slub).. Nigdzie go nie bylo, ale w koncu namierzylam. Zamowilam płatną próbeczkę i juz sie nie moge doczekac...
A pytałam, bo Twoje lub bardzo podobne widzialam na wielu portalach z zaproszeniami i sama o nich myslalam.. tylko ze niestety nie wszedzie mozna dostac darmową probkę, a koszty zamawiania płatnych nie są małe.. Rozczarowalam sie juz tyle razy ze wole sie upewnic |
|
 |
Ania
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 19:05
|
|
|
|
| Hmm jeśli chcesz te moje zobaczyć w rzeczywistości to nie musisz zamawiać próbek:) , ja zamawiałam swoje w Radomiu, w drukarni w bramie na przeciwko liceum Kopernika... Wisła drukarnia czy coś takiego. Mają kilka katalogów z zaproszeniami można pooglądać zobaczyć co i jak, a potem porównać cenę u nich i w necie. Mają co prawda niewiele katalogów w porównaniu z innymi drukarniami w których byłam, ale przynajmniej są czynni w sobotę. |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|