|
|
| Autor |
Wiadomość |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1821 Skąd: Radom
|
Wysłany: Pią Wrz 04, 2009 21:31
|
|
|
|
jasne, za chwilke - tylko wyslij mi swojego maila |
|
|
 |
_karolcia_
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
|
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 10:29
|
|
|
|
hej Renatka czy ja też moge zobaczyć Wasze zaproszenia?? strasznie jestem ciekawa |
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 09:31
|
|
|
|
Ja poki co odpuscilam sledzenie zaproszen - wiem juz mniej wiecej czego chce, ale i tak kupimy je dopiero w styczniu/lutym, jak bede miec pewną godzine slubu.
A teraz sen z oczu spędzają mi księgi gości i podziekowania dla rodziców.. Wstepnie myslalam o tych a'la ksiazkach, z dedykacją i naszym foto, aby wreczyc rodzicom... ale sama juz nie wiem (jak wspominalam, niezdecydowanie to moje drugie imie ). A ksiege gosci juz poniekad znalazlam.. jest piekna, urzekla mnie...ale kosztuje 100zł ;/ Troche drogawo, zwlaszcza ze mozna kupic naprawde eleganckie juz za 65zl z przesylka.. I teraz nie wiem - splukac sie na tę jedyną, wymarzoną, z czerpanego papieru i w ogole.. cud miód i orzeszki? Czy kupic rowniez sliczną, ale wiecie, jak to mowila renatka o obraczkach, serce mi przy niej nie przyspiesza...
Oczekuję porad co wy byscie zrobily. Zalacz fotki obu
Sobie nie myslcie ze mam hopla, ale chce dopiescic moj slub i wesele w kazdym szczegole Wszak to ten jeden jedyny dzien.. |
|
 |
_karolcia_
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
|
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 11:00
|
|
|
|
Liziii, jeśli masz dorzucić 35zł to księgi która jest Twoją wymarzoną to ja bym się nie zastanawiała to nie jest aż tak duża różnica gdyby to chodziło o 300zł to już bym miała problem ale a Twoim przypadku wybrałabym tę która naprawde Ci się marzy |
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 12:24
|
|
|
|
Karolcia ja tylko czekam na poparcie bo do oszczednych nie naleze i trwonie pieniadze lekka reka.. Chłop ze mną łatwo mieć nie będzie.. Dobrze ze jest tego swiadom.. (praw i obowiązków ). Kusi mnie ta z serduchami.. i moze sie skusze? Choc znow musze doliczyc przesylke kolejna do kosztow.. bo jak ksiege kupie w 1 sklepie wysylkowym to znow nie znajde tam albumów jakich potrzebuje... i 30zł pojdzie na poczte polska |
|
 |
narzeczona
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
|
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 14:05
|
|
|
|
Pierwsza bardzo mi się podoba, sama bym taką zamówiła. Wiadomo przed ślubem jest mnóstwo wydatków i to się tylko tak mówi że 35 zł więcej ale tu 35 zł tam 35 zł i niezła sumka się uzbiera. Ale to pamiątka, zostanie Ci na całe życie więc bierz tą pierwszą |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 17:27
|
|
|
|
tez mysle ze warto dołożyc i kupic tą co się bardziej podoba to jednak pamiątka na całe zycie ) |
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 19:46
|
|
|
|
Powoli sie przekonuje.. |
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 19:52
|
|
|
|
Kochana, zaszalej za 5 lat nie będziesz pamietac o tej niewielkiej dopłacie, a będziesz miec książkę która zupełnie Ci sie podoba )
ja własnie przeglądam filmiki ślubne na youtube |
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 23:57
|
|
|
|
Kurczaki, juz bylam gotowa sie spłukac... ale poczytalam opis dokladniej (oczywiscie w tych emocjach nie zwrocilam na to uwagi za 1 razem) ze ta z serduchami, ma tylko 30 kart.. I wiem ze nie zabraknie.. ale bedzie cienka z wygladu A ja chce KSIEGE gosci a nie ksiazeczke Wiec, moje mile, moje drogie.. wybralam troche inne cudko
Ale nie pokaze Dopoki nie kupie Bo moje niezdecydowanie siega zenitu.. |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|