Przesunięty przez: Mathie Pią Sie 28, 2009 10:39 |
|
| Autor |
Wiadomość |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1821 Skąd: Radom
|
Wysłany: Czw Lip 30, 2009 15:15
|
|
|
|
| dokladnie bo wchodzi juz 2ga lub 3cia strefa taryfowa, wiec im dalej tym drożej- wiadomo. jak ktos ma daleko dom weselny to bardziej sie autokar opłaca. |
|
|
 |
jaśmine
Zadomawiam się

Data ślubu: 30 kwietnia 2011
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 02 Cze 2009 Posty: 64 Skąd: Radom
|
Wysłany: Czw Lip 30, 2009 15:37
|
|
|
|
| renatkanutka dlatego uwazam, że moze i taksowkami wytworniej ale wyniesie mnie to 900 zl minimum przy 20 taksowkach a bede ich potrzebowac 30 to jest 1350 zl to 1000 zl zostaje mi w kieszeni |
_________________ Miłość jest jak kwiat polny, można ją znaleźć w zupełnie nieoczekiwanym miejscu... |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Czw Lip 30, 2009 15:39
|
|
|
|
| oczywiscie. nie ukrywajmy, iz wesele to spore szarpniecie finasowe. bez wzgl czy placa rodzice czy młodzi. i kazde zaoszczedzone przed zbędnie wydanym 100 zł to juz cos na plus. uzbierana kwote mozna przeznaczyc na cos fajnego, chociazby na nowe gniazdko |
|
|
 |
Mathie
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
|
Wysłany: Czw Lip 30, 2009 15:45
|
|
|
|
| Krzysztof napisał/a: | | Mathie, Tylko widzisz, to wyglada tak na starcie, a potem wg liczników wychodzi inaczej.A jeszcze jak wyczują taxiarze,że to chodzi o wesele to wiadomo.... |
Cena jest ustalana z góry, więc nie ma tu mowy o licznikach.
My zapłaciliśmy dwadzieściapare złotych, a wesele mieliśmy też w Rajcu Szlacheckim. Troche bliżej niż z południa, ale tak czy inaczej ceny wachają się bardzo i obdzwonienie większej ilości korporacji może się opłacać |
_________________ Zapraszam do rejestracji i wypowiadania się na forum
WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.
|
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Czw Lip 30, 2009 15:47
|
|
|
|
| oczywiscie, masz racje. wiem bo moja mama w tym pracuje. i porównywałam kiedys (nie chce robic nikomu reklamy)- ale np 'a,b,c' korporacja - kolezanka zamowiła tam taksówki, podesłali jej 10 zamowionych okazały sie takie graty a umawiali sie na ładne .. a tamte nawet felgi miały zardzewiałe!! |
|
|
 |
jaśmine
Zadomawiam się

Data ślubu: 30 kwietnia 2011
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 02 Cze 2009 Posty: 64 Skąd: Radom
|
Wysłany: Czw Lip 30, 2009 16:05
|
|
|
|
| dokładnie, zabiłabym gdybym tyle kasy wydala na taksowki i zobaczyła takie graty, a autokar obejrze wczesniej i zobacze czy czysto jest |
_________________ Miłość jest jak kwiat polny, można ją znaleźć w zupełnie nieoczekiwanym miejscu... |
|
|
|
 |
madleine
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 19:12
|
|
|
|
| A ja zamówiłam autokar w pksie, koszt w granicach miasta to 120 zł, dużo taniej niż taksówki |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|