Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Majka
Wto Mar 29, 2011 22:02
Dekoracja na sali weselnej
Autor Wiadomość
puzdereczko 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Mar 29, 2011 21:09   Dekoracja na sali weselnej

Szukam takich ładnych elementów dekoracyjnych, trochę podpatruję tu i tam. Chcę mieć swój udział w tworzeniu wystroju Sali, tym bardziej ze budżet się topi jak bałwan wiosną. Hi hi hi Znalazłam takie ciekawe motywy: wysoka szklana tuba wypełniona wodą, na niej pływa świeczka, w wodzie perła. [...] Co myślicie? Ciekawe, gdybym zrobiła z tego główny trend dekoracji ślubnych? Eleganckie, białei gustowne. Czyli wszystko co dekoracja slubna musi mieć. Jak uważacie? Do tego oczywiście dodałąbym kilak bukietów z białych kwiatów, ale główne miejsca miałyby te szklane wazony. Podoba mi się połaczenie wody i świec. Takie swobodnei pływające płomienie łądnie się odbijają w wodzie. Po zmroku fajnie będzie się świecić. Jak sądzicie? Dobry pomysł? Dekoratorką nei jestem… 

Post edytowany przez Administratora: zakazana reklama

Majka 
Administrator

Data ślubu: 19. 07. 2008
Pomogła: 2 razy
Wysłany: Wto Mar 29, 2011 21:17   

Powiększyć można, ale świece pływające takie większe chyba ciężko będzie znaleźć. A takie malutkie bardzo szybko się wypalają i trzeba by często je wymieniać...

puzdereczko 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Mar 29, 2011 21:19   Ślub to nie dyskoteka, ale ja chciałam tylko czegoś nowego:(

Co myślicie o takiej zabawie światłem jako dekoracji Sali weselnej? Podobno ledy sa teraz najmodniejsze. Jednoczesnie to niedrogie światło i lampy. Znalazłam taką ciekawę scenę. Mama zaglądnęła, ale mówi ze na ślub nie pasuje. Mi się potwornie podoba. [...] Uważam ze dziś gdy wszystko jest tak dostępne, dlaczego z tego nie korzystać? Cuda techniki na moim ślubie  Nie, śmieję się, ale faktycznie mi się to podoba. Taka kurtyna z grą światel i drzewem może zakryć toi tamto, ale również być ciekawa wizualnie, jak myślicie? Brat mówi ze to trzeb profesjonalnie ustawić, i że może trochę kosztować. No ale bukiety na stoły i inne dekoracje też kosztują. Myślicie że warto? Co uważacie? Wydaje mi się to takie oryginalne, no i światło chyba można zmieniać, parwda? Dziękuje za opinie, co kilka głow to nie jedna moja, za krytyke tez dziekuje. )))))))))))) jak macie inne pomysły na takie swietlen zabawy to z góry dzikeuje. Wszystkiego na pewno nie przeszukałam, coś zostało  Może wam też coś wpadło w oko 

Post edytowany przez Administratora: zakazana reklama

kasiek 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
Wysłany: Wto Mar 29, 2011 21:49   

dwa posty na forum, od razu dwa nowe tematy i oczywiście ten sam link w obu postach = reklama?

gosiek_24 
Lubię tu być

Data ślubu: 15.10.2011
Wysłany: Wto Mar 29, 2011 21:52   

hmmm oryginalna dekoracja.... powiem tak nigdy się z czymś takim nie spotkałam, ale to może być fajne, poza tym tak naprawdę to wy decydujecie co chcecie mieć na swoim weselu a innym może się to podobać lub nie. . . pomysł jak najbardziej orginalny

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto Mar 29, 2011 22:01   

Kasiek, dlaczego piszesz że od razu reklama?? a nawet jeśli to ponoć tu sie można reklamowac :)

i.t.d. 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
Wysłany: Wto Mar 29, 2011 22:09   

powiem że mnie też to pachnie reklamą... dziwnie te posty napisane, ale może sie mylę

i.t.d. 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
Wysłany: Wto Mar 29, 2011 22:10   

ooo widze Admin interweniował :)

kasiek 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
Wysłany: Wto Mar 29, 2011 22:20   

Kocham naszych adminów!!!! :oops: :mrgreen:

Majka 
Administrator

Data ślubu: 19. 07. 2008
Pomogła: 2 razy
Wysłany: Wto Mar 29, 2011 22:27   

Wow jakie wyznania... Trochę tylko z tematu schodzimy:)

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro Mar 30, 2011 09:38   

ja bym proponowała w ogóle usunąć ten temat bo juz podobny jest.....
a i tak patrząć na tematy to widzę mnostwo z roku np 2009 które sa już nie aktualne a wciąż widnieją.. np odstapie sale taką i taką w roku 2009 :) pomyślcie bardziej nad usunięciem takich tematów :D

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu