Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Mathie
Pon Lut 07, 2011 18:27
Kolor kwiatów na bukiet ślubny!
Autor Wiadomość
olka21
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pon Lut 07, 2011 18:06   Kolor kwiatów na bukiet ślubny!

Cześć pisze bo chciałabym się was poradzić bo mam ogromny delemat z doborem koloru kwiatów do mojego ślubnego bukietu. Zastanawiałam się nad dobraniem kwiatów o kolorze fioletowo-bakłażanowym z dodatkami zieleni i nie wielkiej ilości różu
http://www.g-fiore.pl/galeria/bukiet-slubny/1
natomiast moja przyszła teściowa i moja mama twierdzą że powinnam wybrać bukiet o jaśniejszym kolorze np. białym, kremowym, żółtym a nawet proponowały mi jakieś dziwne kolory herbaciane czy łososiowe hehe a najlepiej żeby to był zwykły prosty bukiet beż żadnych dodatków. Bo twierdżą że moja sukienka jest za spokojna do ciemnych kwiatów. Ich zdanie jest dla mnie bardzo ważne ale nie wiem czy to prawda. Bo moja sukienka jest w sylu prostej sukienki ale za to mam dodatki mocno świecace i tak sobie pomyślałam ze bukiet z kwiatów o ciemniejszym a zarazem pięknym i modnym kolorze jest interesujący i mógłby mi pasować. Bo przecież fiolet i biel nadają ładny kontrast. Co wy o tym sądzicie? Czekam na waszą podpowiedz… BUZIACZKI :*:*:*

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pon Lut 07, 2011 22:06   

przejdz na temat wiązanka panny młodej tam jest mnostwo o tym napisane.

lilian 
Zadomawiam się

Wysłany: Pon Lut 07, 2011 22:51   

A masz może jakieś zdjęcie sukni?

Moim zdaniem żaden krój sukni nie wyklucza koloru bukietu, bardziej jego kształt czy formę :)

Mi osobiście podobają się ciemnofioletowe bukiety, są piękne i niebanalne, ale chyba lepiej wyglądają w jakiejś mniejszej formie, np. niewielka kuleczka, czy łezka, niż w ogromnej kaskadzie.

Tym bardziej jeśli masz prostą suknię, taki bukiet byłby interesującym, trochę nowoczesnym i ciekawym akcentem :)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu