Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Księga gości
Autor Wiadomość
renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 10:44   Księga gości

Potrzebuje pilnie pomocy - w sobote idziemy na wesele, fakt faktem za późno o tym pomyslalam, ale chcialam kupic mlodej parze księge gosci, zebysmy wszyscy mogli się wpisać. nie ma czasu na zamawianie z allegro, pozostaje wiec szukac w sklepach na terenie radomia. w M1 na pewno nie ma, sa tylko albumy. Czy wiecie gdzie na pewno są ? Nie chce jezdzic na farta po wszystkich punktach...
bede wdzieczna za pomoc.

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

kasiek 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 12:18   

na ulicy kilińskiego bodajże. (tam są różne artykuły ślubne) koło emmi mariage (tego mniejszego salonu) i na przeciwko

i.t.d. 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 12:24   

A patrzyłaś na Kilińskiego w tych dwóch sklepach ze ślubnymi akcesoriami? Ja bym tam próbowała

kasiek 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 12:29   

i.t.d własnie o tych dwóch sklepach mówię:)

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 16:50   

Renatka na ul.Skłodowskiej-Curie w podwórzu jest sklep z artykułami weselnymi.
Tam kiedyś były księgi,bo koleżanka kupowała.

i.t.d. 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 17:28   

O sorry Kasiek :) nie widzialam twojego postu jak ja pisalam :)

czarna 
Zadomawiam się

Data ślubu: 02.10.2010
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 12:48   

Dziewczyny powiedzcie mi co można kupić w tym sklepie z artykułami ślubnymi na C.Skłodowskiej, czy dobrze jest zaopatrzony sklep, czy są tm jakieś sztuczne kwiaty ndjce się do przystrojenia czy smochodu czy stołu dla młodych.Wiem, że najlepiej tam pójść i sprawdzić,ale niestety pracuję w takich godzinach co sklep otwarty i w najbliższym czasie nie dam rady tam wstąpić. Z góry Wam serdecznie dziękuję za odpowiedź. :) :)

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 20:54   

czarna sklep z artykułami weselnymi jest tego samego właściciela, który ma też sklep na ul.Kilińskiego ( na rogu) z zielonym szyldem,więc artykuły są praktycznie takie same w obu sklepach,ale moim zdaniem ten sklep na C. Skłodowskiej jest ciut lepiej zaopatrzony. A można dostać to,co jest najpotrzebniejsze czyli - zaproszenia,tasiemki,zawieszki na alkohol,organzy w przeróżnych kolorach,ubranka na alkohol,kieliszki do szampana i do alkoholu,stroje na samochód ( ale jak byłam ostatnio to nie było w czym wybierać...) i wiele wiele innych rzeczy.
Najlepiej jakbyś poszła osobiście,ale wiadomo takie same godziny pracy...ja też tak kiedyś pracowałam i wiem co to znaczy... :/

czarna 
Zadomawiam się

Data ślubu: 02.10.2010
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 21:15   

malaczarna5 napisał/a:
czarna sklep z artykułami weselnymi jest tego samego właściciela, który ma też sklep na ul.Kilińskiego ( na rogu) z zielonym szyldem,więc artykuły są praktycznie takie same w obu sklepach,ale moim zdaniem ten sklep na C. Skłodowskiej jest ciut lepiej zaopatrzony. A można dostać to,co jest najpotrzebniejsze czyli - zaproszenia,tasiemki,zawieszki na alkohol,organzy w przeróżnych kolorach,ubranka na alkohol,kieliszki do szampana i do alkoholu,stroje na samochód ( ale jak byłam ostatnio to nie było w czym wybierać...) i wiele wiele innych rzeczy.
Najlepiej jakbyś poszła osobiście,ale wiadomo takie same godziny pracy...ja też tak kiedyś pracowałam i wiem co to znaczy... :/

dziękuję za szybką odpowiedź, musze się tam wybrać jakoś i sama się przekonać :) :)

kasiek 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Pią Kwi 16, 2010 21:06   

A orientujecie się może czy jest coś takiego jak "zrób to sam"? chodzi mi o księgę życzeń oczywiście. Czy można gdzieś kupić taką "bazę" kartek i tylko wykonać okładkę? te co są na alle nie koniecznie mi się podobają a jak już to strasznie drogie są...:(

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 08:33   

kasiek tak naprawdę to nie widziałam takiej gotowej "bazy" kartek do zrobienia księgi :? Ale jeżeli Ci to pomoże,to moja siostra cioteczna wykonywała sama swoją Księgę Gości... zakupiła w hurtowni papierniczej szablon kartek ozdobnych ( nie takich zwykłych jak np.do ksero,tylko takich grubszych delikatniutko tłoczonych ), dziurkaczem zrobiła 4 dziurki,przeplotła dwie śliczne tasiemki w kolorze delikatnym ecru, a na pierwszą pierwszą stronę dała ich zdjęcie, imiona, datę i napis : Księga Gości :) Na drugiej stronie były zamieszczone słowa do Gości :)

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 10:43   

kasiek - polecam allegro, dział decoupage ) znajdziesz i papier i dodatki - wstazki, serduszka, naklejki, tasiemki, sizal itp. Tylko nie wiem czy to wyjdzie taniej.. Za ozdobny papier ja płaciłam niemal 1zł/kartka. Fakt ze to grubszy karton był, ale ogolnie ozdobne papiery sa drozsze. Na okladke przydałoby sie cos tekturowego co mozna obkleic np satyną itp. Zerknij, wykalkuluj :)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu