Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Bielizna
Autor Wiadomość
renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 16:07   Bielizna

hmm ze majtki to wiadomo :D samonośne/rajstopy tez :) a bedziecie miały pod suknia stanik ?? kurcze bo mi babka powiedziała ze mam taki kształt i rozmiar biustu ze nie musze pod suknie wciskac go :P i własnie nie wiem jak to ma wyglądac :D zebym sobie oczu nie wybiła :D ^^

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 16:28   

Ja wiekszosc sukienek jak mierzylam, to biustonosze byly jakby wszyte.. wiec spokojnie moglabym bez. I jesli sukienka bedzie na szelce, to nie widze powodu by wciskac na siebie biustonosz bo on i tak nie "podniesie" mi piersi, a tylko zrobi dodatkowy tłok :mrgreen: Natomiast chyba czułabym sie pewniej gdyby costam mi je trzymało przed "wyskokiem" podczas tańca...

Obowiązkowo figi, ponczoszki (nad pasem sie zastanawiam, bo nigdy nie nosiłam...). Mysle jeszcze nad gorsetem, chociaz te slubne suknie sa dosc sztywne pod biustem i w talii i doskonale modelują, wiekszosc ma wszyste fiszbiny (niektore maja je na zewnatrz).. wiec chyba byloby tylko cieplej i cięzej..
Ale na noc poslubną marzy mi sie biały gorsecik i reszta iście dziewiczego wdzianka 8-)

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 16:34   

no ja na noc poślubna to juz mam plan :D hehehe tzn ubraniowy plan :P

a cod o sukni, ja bd miała bez ramiączek, wezme je awaryjnie w torebkę ;D pasa faktycznie nie nosiłam nigdy wiec moze niech sie wypowiedza dziewczyny ktore korzystały z niego. czy nie bedzie z nim ciasno i niewygodnie pod suknią ?? :)

ja własnie dlatego biorę suknię modeującą zeby sie nie ściskac dodatkowo gorsetami :D

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 19:54   

slyszalam ze jesli któras panna mloda zamierza pierwszy raz na slubie nosic pas, to lepiej wziąc ten "szerszy", tj opływający biodra, czesc uda, taki do pasa. Ten wąski, typowo na biodra, jest ponoc mniej wygodny - pytalam kolezanki ktora nosi oba typy. Radzila mi, ze jesli sie w ogole na jakis zdecyduje, to powinnam kupic jakis tego typu na probe i ponosic jakis czas. Bo moze sie okazac mocno niewygodny.. Ale chyba wolalabym miec ponczoszki samonosne, a nie przyczepione do pasa.. Wiec moge z niego zrezygnowac. Choc w noc poslubna dałby pewien efekt i mysle ze wywarł wieksze wrazenie niz tylko figi i ponczochy :oops:

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 08:26   

U mnie obowiązkowo pończoszki samonośne <bo nie cierpię tych co się zakłada aż po pas brrr...> jakieś delikatne koronkowe figi <stringunie z cienkim paseczkiem :> >...
A na noc poślubną też już mam pomysł,co założyć :lol:

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 11:23   

to ja wole figi a nie stringi :D ostatnio wole piekne koronkowe figusie niż stringusie :D fajnie tak bedzie zaskoczyc faceta w noc poślubną :D moj sie nie spodziewa ;D

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 17:17   

Hehe mój też się nie spodziewa co dla niego szykuję w TĄ noc poślubną :lol: <chodzi mi głównie o bieliznę > :lol:
Ja też wolę chodzić w figach,aczkolwiek w dniu ślubu to bym chciała aby nic mi się nie odznaczało no i rozważam założyć stringusie... :lol: ALE to jeszcze kwestia "za' i ''przeciw'' :)

Majka 
Administrator

Data ślubu: 19. 07. 2008
Pomogła: 2 razy
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 06:49   

A to zależy jaka suknia. Zazwyczaj suknie są tak szyte, mają halki itp, że choćby się założyło sztruksy to nic nie będzie widać :P

anecior 
Lubię tu być

Wysłany: Pią Kwi 23, 2010 19:32   

Kochane w związku ze zmianą sukni, nie pasuje mi juz bielizna ślubna. Tak więc jeżeli jakas Panna Młoda marzy o hipserach z kompletu ślubnego z wbudowanymi frędzlami (jak w pasie), piekne, koronkowe firmy Triumph, jeszcze z metką, rozmiar 38 to polecam;) Zdjęcia moge przesłać na maila. ;)

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 19:58   

ja wlasnie musze udac sie za bielizną, na przymiarke w maju juz musze miec biustonosz. ale jakos nic mi sie nie podoba ehhh ;)

czarna 
Zadomawiam się

Data ślubu: 02.10.2010
Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 20:36   

Renia już ostatnia Twoja przymiarka suuuper i śliczna suknia bedzie czekac na ten dzień abyś ubrała się i wyglądała przecudnie ))))

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 07:13   

Ja już biustonosz zakupiłam. Jutro mam przymiarkę i pani prosiła,abym już przyszła z biustonoszem ( będzie wszyty do gorsetu).
Też miałam problem,bo jak na złość nic mi się nie podobało.Ale szukałam,przebierałam i w końcu kupiłam.
Ze względu na to,że będzie wszyty to nie kupowałam jakiegoś drogiego,tylko biały zwyczajny,bez żadnych koronek i haftów,miseczki usztywniane ale nie push up.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu