Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Buty
Autor Wiadomość
ella 
Zadomawiam się

Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 18:45   

peep toe jakos przy slubnej sukni mnie nie przekonują. nie będę pędzic za modą bo jednak zapinane na kostce buty dużo są wygodniejsze. a przetańczyć trzeba cała noc. juz widziałam takie panny młode które z powodu obtarć i odparzeń po jakimś czasie chodzą dosłownie jak kaczki:(

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 18:48   

peep tpe to nie moda, a gust :) bynajmniej u mnie.i buty kupie na tyle wczsniej zeby je rozchodzic. tym bardziej ze mam rozne rodzaje peep toe i mnie zadne nigdy nie obtarły. mam sie w TEN dzien czuc dobrze elegancko i kobieco, a niestety te 'klasyki' dla mnie niestety sa okropne. ten kroj butów zostawie dla tesciowych :P

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

ella 
Zadomawiam się

Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 19:22   

P.S. buty których zdjęcia są zamieszczone są ładne, ale dla mnie przed ich wyglądem liczy się wygoda, bo butów niemal nie widać spod sukni. a niestety ja przynajmniej mam z butami na obcasie taki problem, że mnie nie obcierają tylko odparzają- im mniej stabilne tym większa na to szansa.

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 20:43   

Mysle ze jak sie kupi wczesniej i rozchodzi, to szanse na odparzenia i otarcia są mniejsze a nawet minimalne. Oczywiscie jesli but jest dobrze dobrany i sie w nim umie chodzic (bo niestety po latach w balerinach uczyłam sie na nowo chodzenia na obcasie :lol: ). Chyba wazne zeby pannie mlodej było w nich wygodnie..
Ja musze szukac bucików na jak najnizszym obcasie, bo moj M. jest mojego wzrostu i nie chce nad nim "gorowac".. Poza tym przywyklam juz do płaskiego obuwia i wątpie czy dałabym rade przetanczyc całą noc na kilkucentymetrowej szpilce.. Ja wolę "kaczuszki" :)

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 21:10   

pewnie- kazdy ma swoj gust, kazdy swoje upodobania. z opowiadan wiem ze po wielkim stresie związanym ze slubem, nie czuje sie zmeczenia na weselu ani bólu nóg :) ja uwielbiam szpilki, czesto w nich chodze choc i adidaski przyodziewam :D natomiast w balerinkach czuje sie jak kaczka i tak własnie wyglądam :D ^^ i choc mi sie podobaja nie noszę ich :D

narzeczona 
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Osoba prywatna
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 21:46   

Ja też lubię chodzić w wysokich butach, dobrze się w nich czuje, oczywiście but musi być porządnie wykonany i dobrze wyważony i wtedy naprawdę nie czuje się tak bardzo wysokości. Mój N jest dużo wyższy ode mnie to mogę szaleć z wysokością :)

martuś88 
Lubię tu być

Data ślubu: 14.08.2010
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 21:47   

ja cos czuje ze u mnie bedzie klopot zbutami :/ jak zawsze, mam mala szczupla noge i kupienie butow (nie sportowych) to koszmar :cry: a nie chcialabym zbyt wysokich bo nie lubie szpilek i po dwoch godz ledwo chodze no i by oczywiscie nie byly na jedna noc czyli raczej bym wolala nie takie tradycyjne, ale co z tego bedzie sie okaze, a wypada miec buty jak sie zacznie chodzic za suknia, takze mnie juz to martwi jak to bedzie :?

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 23:08   

Martus, do mierzenia sukni wystarczy ze wezmiesz butki na takim obcasie jaki planujesz miec podczas slubu:) w sumie to zalezy od twojego wzrostu - ja wszystkie sukienki mierzylam na boso bo byly akurat :) Jak juz sie na jakas zdecydujesz, wtedy by wziac miare z długosci, wazny bedzie wlasnie obcas buta - bo jedne panny noszą sie na 7cm i nie połamią nog, inne przy 4 skręcają kostki ;)

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 23:17   

np mi szpilki (7-10 cm- zalezy od okazji) dodają pewności siebie, czuje sie bardziej kobieca: ) a Moj M i tak 14 cm wyższy ode mnie to moge szalec :D

blondyneczka
Zadomawiam się

Data ślubu: 13 luty 2010
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 08:56   

Mój D. jest tylko 3 cm wyższy ode mnie ale ja i tak chodzę w butach na obcasach na co dzień, bo lubię. Lepiej się czuję na wysokim obcasie niż na niskim No ale na swoim ślubie raczej będę musiała mieć niestety jakiś niski obcas bo będziemy głupio wyglądali.

aneti87
Zadomawiam się

Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 10:02   

Ja mam tak samo jak Liziii duuużą stope, nr 41;/ więc ciężko będzie znaleść idealne buciki. Narzeczony mojego wzrostu więc chodzę w płaskich butach lub na niskim obcasiku, np własnie "kaczuszki" . Nie narzekam bo takie buty sa bardzo wygodne i stabilne. Szpilki lub obcasy wysokie zakładam jak musze ale potem mnie stopy bola bo nie są przyzwyczajone.

martuś88 
Lubię tu być

Data ślubu: 14.08.2010
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 11:36   

moj narzeczony jest odemnie o glowe wyzszy hehe ale jakos tak ta roznica nie jest bardzo przeszkadzajaca wiec nie musze miec mega wysokich obcasow ktore mnie mecza i itak po 2-3 godz musialabym zmienic wiec wole wydac wiecej an buty naprawde wygodne na wiecej niz jedna noc tzn pare godz :lol:

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu