|
|
| Autor |
Wiadomość |
srebrna05
Rozkręcam się

|
Wysłany: Wto Lis 17, 2009 16:46 Co z suknią po ślubie?
|
|
|
|
| Zastanawialiscie sie juz co zrobicie z suknią po ślubie? Zostawiacie na pamiętke czy sprzedajecie? Ja już jestem po weselu i z chęcią bym suknię sprzedała. Wystawiłam na allegro i na portalu "we dwoje" ale oddałabym ja do komisu bo przez neta to zainetresowanie niby jest ale nikomu nie chce sie przyjezdzac zeby zobaczyc ja osobiscie. Wiecie może gdzie w Radomiu sa komisy z sukniami slubnymi? |
|
|
|
 |
martuś88
Lubię tu być

Data ślubu: 14.08.2010
|
Wysłany: Wto Lis 17, 2009 17:49
|
|
|
|
| srebrna05, mozesz spróbować oddac do komisu na Chrobrego 54, tam pani ma komis i nowe suknie, ale nie wiem czy wszystkie przyjmuje ale sprobowac mozesz |
|
 |
srebrna05
Rozkręcam się

|
Wysłany: Wto Lis 17, 2009 20:13
|
|
|
|
| No własnie tam bylam. Tam przyjmuja suknie ale jak to powiedziala ta pani tylko te ktore tam zostały zakupione, ale zebym przyniosla to ona zobaczy. (ja tam sukni nie kupilam). Dlatego szukam moze jakiegos innego komisu "na wszelki wypadek". |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|