Przesunięty przez: Mathie Pią Sie 28, 2009 10:23 |
|
| Autor |
Wiadomość |
avocado1
Rozkręcam się

|
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 21:47
|
|
|
|
| Dzięki-zwłaszcza za pomysł z Biancaneve-właśnie o taki styl mi chodziło.Więc polowanie czas zacząć:) |
|
|
|
 |
Ewcia
Rozkręcam się

Pomogła: 1 raz Wiek: 28 Dołączyła: 24 Gru 2007 Posty: 54 Skąd: Radom
|
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 07:50
|
|
|
|
Hejka
Muszę się pochwalić. We wtorek odbieram suknię.
W zeszłym tygodniu już była prawie wykończona i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona.
Wszystko tak jak chciałam albo nawet jeszcze lepiej.
Stresy z pierwszych przymiarek zupełnie zbędne.
Pani krawcowa bardzo się stara żeby wszystko pięknie leżało, nie kręci nosem na przeróbki i na dodatek ma świetne pomysły. Nie ma rzeczy niemożliwych, zawsze szuka rozwiązania i w moim przypadku na wszystko znalazła |
|
|
|
 |
darici
Lubię tu być

Data ślubu: 02.10.2010
|
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 10:59
|
|
|
|
hejka wszystkim ja jade 5.08 na druga przymiarke nie moge sie juz doczekac |
|
 |
Malensstfo
Zadomawiam się

Data ślubu: 28.08.2010
|
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 11:06
|
|
|
|
Ja już taką wstępną przymiarkę miałam, a w tym tyg. idę na kolejną, gdzie będzie "trochę" więcej sukienki niż poprzednio, hehe |
|
 |
Ewcia
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 09:29
|
|
|
|
Suknia i welon odebrane. Wiszą w pokoju i czekają na wielki dzień
Welon zupełnie inny niż w pierwszej zaplanowanej wersji. Ale jest świetny, dodaje trochę charakterku mojej dość grzecznej sukni.
A suknię muszę koniecznie jeszcze raz przymierzyć przed ślubem. Tylko na razie nie ma mi kto pomóc a sama nie dam rady. Mierzyłam wczoraj u krawcowej ale jeszcze potem było kilka drobnych wykończeń i nie widziałam efektu końcowego, a bardzo jestem ciekawa jak to wygląda tak na tip top |
|
|
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 09:30
|
|
|
|
Ewcia prosimy o zdjęcia |
|
 |
Ewcia
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 09:34
|
|
|
|
Mam tylko z poprzedniej przymiarki. Suknia jeszcze troszkę niedokończona i nie widać całości.
No ale coś może wrzucę. |
|
|
|
 |
Majka
Administrator

Data ślubu: 19. 07. 2008
Pomogła: 2 razy Wiek: 28 Dołączyła: 22 Gru 2007 Posty: 335 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 09:38
|
|
|
|
| Suknia jest śliczna! A zdjęciami możesz się pochwalić:) |
|
|
|
 |
Ewcia
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 10:09
|
|
|
|
Dziękuję za pozwolenie na publikację zdjęć od ich autorki
No ale Martuś nie widziałaś jeszcze efektu końcowego, było kilka drobnych zmian, to grubsze wiązanie wygląda zdecydowanie lepiej
No ale mam nadzieję że jeszcze raz ją przymierzę przed ślubem i że mi w tym pomożesz |
|
|
|
 |
Ewcia
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 10:17
|
|
|
|
Suknia odbiega trochę od tej którą pokazywałam jako wzór ale to wszystko oczywiście moje wymysły
Krawcowa spisała się naprawdę na medal, tak jak wcześniej pisałam żaden mój pomysł nie był dla niej niemożliwy do realizacji.
Na zdjęciach suknia jeszcze nie wykończona.
Martuś dziękuję za towarzyszenie mi w przymiarkach, podpowiedzi i pomoc. |
|
|
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 10:24
|
|
|
|
Ewcia szyłaś suknię w Finesse? Ja też u nich zamówiłam:) możesz mi opowiedzieć o współpracy z nimi? a jak z cenami? mi pani podała cenę ale mam nadzieję trochę ją wytargować
a suknia piękna, ślicznie się układa!!!chyba z tafty inteligentnej , a to bolerko...śliczności. |
|
 |
Ewcia
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 10:53
|
|
|
|
Kasiek tak szyłam w Finesse. Ja jestem bardzo zadowolona z współpracy. Co prawda po pierwszych przymiarkach trochę się denerwowałam że coś tam nie tak leży ale zupełnie niepotrzebnie. Wszystko zostało poprawione i idealnie dopasowane. Nie było problemów z żadnymi zmianami. Oczywiście ważne żeby zawsze jasno mówić co nam nie pasuje. Nikt w naszych myślach czytać nie będzie.
Panie krawcowe bardzo sympatyczne, fajna atmosfera.
A co do tego bolerka to no właśnie to było wyzwanie. Bo ja nie chciałam takiego strikte bolerka bo nie lubię. Wymyśliłam taką koronkową bluzeczkę na wierzch sukni.
Ale już przy pierwszych ustaleniach doszłyśmy do wniosku że to bez sensu na to marszczenie i koronkę na sukni bo będzie naćkane. Ja się uparłam że bolerko nie, ale że coś musi przykryć ramiona i musi dać się zdjąć po ślubie w Kościele. Efekt widać na zdjęciach. Pomysł autorstwa Majki i krawcowej. Ja bym na to nie wpadła
Co do cen to chyba mogę powiedzieć. Mam nadzieję ze to żadna tajemnica. Ja zapłaciłam za swoją 1900 z welonem. Ale pewnie wszystko zależy od modelu. Ile będzie kosztować Twoja? |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|