Przesunięty przez: Mathie Pią Sie 28, 2009 11:23 |
|
| Autor |
Wiadomość |
kinia
Lubię tu być

Data ślubu: 5.06.2010
|
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 08:56
|
|
|
|
Mój Narzeczony też nie będzie widział sukni, ale nie dlatego, że wierzę w zabobony, po prostu chcę żeby to była niespodzianka i element zaskoczenia... I tak wiem, że będzie mu się podobało to co wybiorę |
|
 |
agusia_najlepsz
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
|
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 09:15
|
|
|
|
Ja powiedzmy mam upatrzona suknie-a ze do lipca dluga droga niestety to moze i mi sie odmieni.Napewno nie bede miec sukni bialej.Moze ecru-nie wiem czy tak to sie pisze:)lub w delikatnym kolorze.Welon hmm....nie wiem jeszcze,bo zastanawiam sie nad kapeluszem.Ale to zalezy jaka bedzie sukienka. Narzeczony zobaczy dopiero w dniu slubu-po pierwsze niespodzianka, a po drugie jakiemu chlopu by sie chcialo znosic takie niezdecydowanie |
|
 |
kinia
Lubię tu być

Data ślubu: 5.06.2010
|
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 10:10
|
|
|
|
| agusia_najlepsz napisał/a: | jakiemu chlopu by sie chcialo znosic takie niezdecydowanie |
Dokładnie, to chodzenie po salonach, mierzenie, wybieranie, przebieranie, mój by tego nie wytrzymał |
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 10:16
|
|
|
|
moj na zwyklych zakupach by zasnał, ale tak sie nie moze doczekac ze powiedzial ze zniesie wszystko i ja nie widze problemu zeby zobaczyl suknie w sklepie na manekinie bo i tak manekin a ciało ukochanej, z dodatkami makijazem i fryz to zupełnie inne wrażenie )) |
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 10:18
|
|
|
|
no i wszystko zalezy od faceta. moj M jak go ciągne na zakupy to jeszcze z domu nie wyjdziemy i juz marudzi ja pomagam Jemu gajerek, koszulke, musznik itd wybrac a On mi i to na swoj sposob tez fajne przezycie pozdrawiam wszystkie niezdecydowane Narzeczone |
|
|
 |
narzeczona
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Osoba prywatna
|
Wysłany: Sob Sie 01, 2009 20:35
|
|
|
|
Ja na poszukiwania sukni wybiore sie z przyjaciolkami i Mama.Narzeczony zostanie w domu bo nie chce sie pokazywac mojemu ukochanemu w sukni przed slubem i nie chodzi tu wcale o zadne zabobony tylko o element zaskoczenia. Jak zobaczy sukienke nawet tylko na wieszaku czy na manekinie to i tak bedzie wiedzial czego moze sie spodziewac. A tak to bedzie dla niego zupelna niespodzianka i sam powiedzial ze fajne bedzie takie oczekiwanie aby mnie zobaczyc . |
|
 |
IWI
Rozkręcam się

|
Wysłany: Czw Sie 06, 2009 09:27
|
|
|
|
buuu buuu ceny sukni sa tak zróżnicowane a te ładne są w tak wysokich cenach (((( nie chciałabym wybrać sukni która będzie podobała mi się tylko troche |
_________________ uważaj jak tańczysz bo życiowy parkiet bywa śliski ,bliska dla bliskich z dystansem do wszystkich |
|
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 14:13
|
|
|
|
http://www.msmoda.pl/plug...400&quality=100
to sukienka ktora mnie zachwycila:) To nic, ze sprzed 2 sezonow. Nie zalezy mi, zeby koniecznie byla z kolekcji 2010. Mysle ze nawet jesli trafie na inna kiecke, to ten typ gorsetu sobie zostawie |
|
|
|
 |
ewas
Dopiero zaczynam

|
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 12:24
|
|
|
|
jejku Wy juz macie swoje typu a ja jeszcze niee tyle mi sie podoba sukienek, ze zgłupiałam ! no ale najpierw musze zamierzyc - bo inaczej na sucho a inaczej na ciele wygląda sukienka |
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 23:09
|
|
|
|
renatka - ja tylko przegrzebałam strony salonow ktore sa w w Radomiu Niestety w wielu, gdy słyszą ze slub w maju 2010 to nie pozwalają dotknąc (!) a co dopiero przymierzyc sukienki... Więc narazie się rozglądam, a pozniej rusze na przymiarki:) Jesli w tym fasonie, ktory pokazalam, bedzie mi dobrze to w tym momencie to moj typ. Oczywiscie..wszystko sie moze odmienic |
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 23:38
|
|
|
|
Majeczko, a czy mozesz nam pokazac swoją suknię slubną ? byłabym wdzięczna oczywiście jak to nie problem |
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|