|
|
| Autor |
Wiadomość |
gosiek_24
Lubię tu być

Data ślubu: 15.10.2011
|
Wysłany: Pią Mar 18, 2011 21:58
|
|
|
|
chyba nie żałuje, że nie próbowałam dostać się na ta listę, sukienki może kiedyś wpadnę po przymierzać w wolnej chwili jak już zorientuje się jakie mi się podobają
agagwiazdeczka a zwróciłaś uwagę jakimi kosmetykami pani wykonywała ci makijaz ? tzn chodzi o cienie i czy używała bazy pod cienie ? |
|
|
|
 |
agagwiazdeczka
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 26 Sie 2010 Posty: 1704 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sob Mar 19, 2011 17:06
|
|
|
|
własnie niestety nie tak to sprytnie schowała że nie dałam rady... ale powiem szczerze że super sie to trzymało, az byłam zaskoczona. nie wiem tylko jak np z podkładem pudrem itd, bo tym mnie nie malowała, gdyz ona tylko malowała oczy.
ale zastanawiam się czy nie zamowic sobie tam makijazu na maj na wesele, więc wtedy sie przekonam jak faktycznie maluje w całości. ale makijaż wieczorowy jest tam dość drogi, bo 80 zł |
|
 |
gosiek_24
Lubię tu być

Data ślubu: 15.10.2011
|
Wysłany: Wto Mar 22, 2011 20:47
|
|
|
|
no to faktycznie dość drogo, zaryzykować możesz w końcu to jeszcze nie twoje wesele jeżeli nie będzie ci odpowiadało jak cię umaluje zawsze możesz poprosić o zmianę makijażu w końcu płacisz i wymagasz |
|
|
|
 |
katarzyna22
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 11.08.2012
Osoba prywatna
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2012 13:28
|
|
|
|
| Wlasnie dzisiaj zostalam oszukana przez ekspedientke lisa ferrera radom. Zaplacilam 40 zl za przymierzenie sukienki chociaz pani twierdzila ze to tylko po to abym przyszla przymierzyc sukienke a po przymiarce ona mi zaliczke odda. Niestety pani wprowadza w blad i bezczelnie nie chce oddac pieniedzy. Nie wierzysz sprawdz sama ile kosztuje jedna przymiarka sukni.... Zdecydowanie nie polecam. |
_________________ ja wiem |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|