Przesunięty przez: Mathie Czw Mar 11, 2010 18:32 |
|
| Autor |
Wiadomość |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1821 Skąd: Radom
|
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 20:14 Tradycja w ubiorze
|
|
|
|
Co zakładacie niebieskiego, nowego, starego i pożyczonego ? te elementy, jaka częśc garderoby bedą stanowic ? |
|
|
 |
malaczarna5
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 20:22
|
|
|
|
Ojjj powiem Ci Renatka,że nowe to będzie prawie wszystko co będę miała na sobie w dniu ślubu
To co będzie można powiedzieć,że "stare" (chociaż stare to nie jest tylko już parę razy noszone) to będzie mój ulubiony staniczek,który poświęcę aby wszyto mi do gorsetu Będą wszyte tylko miseczki,reszta będzie ucięta.
Pożyczone to jeszcze nie wiem jeszcze
A niebieskie to chyba podwiązka,bo moja 'starsza' już planuje zakup , chociaż już mam podwiązkę,która pasuje kolorem do sukni ślubnej,ale co tam Dwie podwiązki na nodze tez można mieć a co! |
|
 |
andzik1109
Lubię tu być

|
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 20:23
|
|
|
|
więc tak niebieską będę mieć podwiązkę, nową sukienkę, bieliznę, pożyczone ??? kurcze tylko co tu mogę pożyczyć , zastanawiałam się nad kolczykami od siostry kryształki (pasują mi do pierścionka) |
|
 |
martuś88
Lubię tu być

Data ślubu: 14.08.2010
|
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 20:27
|
|
|
|
| ja cos nowego to wiadomo suknia i inne dodatki, cos niebieskiego, starego i pozyczonego to podwiazka/i bo moj narzeczony ma 4 siostry i kazda po kolei jak wychodzila za maz miala nowa swoja i po siostrze i chcac dalej isc ta tradycja to mi wychodzi ze bede miec 4 ich plus swoja czyli 5 hehe |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
|