|
|
| Autor |
Wiadomość |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1821 Skąd: Radom
|
Wysłany: Pią Lis 20, 2009 22:29
|
|
|
|
ja bym nigdy tak nie napisala toche taktu nalezy miec w sobie ale mniejsza o to.
faktycznie pierscionek Agi ładny, ale tak naprawde kazdy z zamieszczonych tutaj cos w sobie ma. rzecz jasna kazde najbardziej woli swoj, ja bym nie zamienila go na inny choc wiele mi sie podoba innych, ten jest MOJ !
pozdrawiam wszystkie szczęśliwe właścicielki pierścionków zaręczynowych |
|
|
 |
malaczarna5
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Sob Lis 21, 2009 09:15
|
|
|
|
Chociaż ja jeszcze nie umieściłam tu swojego pierścionka,bo akurat takiego zdjęcia na którym by się prezentował w całej okazałości jeszcze nie zrobiłam To pozwolę się wypowiedzieć... każdy ma inny gust,każdemu podoba się co innego,inny wzór...
Wszystkie pierścionki są piękne i każdy ma to "coś"w sobie,co przyciąga wzrok!!!
Ten temat jest założony aby każda z nas mogła pochwalić się swoim cudeńkiem,a nie do oceny który najładniejszy a który nie...
Każdy z naszych pierścionków jest piękny i wyjątkowy!!! |
|
 |
kinia
Lubię tu być

Data ślubu: 5.06.2010
|
Wysłany: Sob Lis 21, 2009 10:25
|
|
|
|
Myślałam, że tylko mnie ten wpis rankingowy jakoś ruszył, ale widzę że na szczęście nie tylko mnie i wszystko ze mną ok |
|
 |
paulina.darek
Rozkręcam się

Data ślubu: 27.08.2011
|
Wysłany: Sob Lis 21, 2009 11:18
|
|
|
|
Może źle sformułowałam zdania, ale nie miałam zamiaru nikogo oceniać. Po prostu stwierdziłam, że podoba mi się najlepiej jeden z nich, który chciałabym zobaczyć na zdjęciach na żywo, i o takowe poprosiłam. Co nie znaczy że resztę skrytykowałam lub że chce robić jakiś ranking. Tak czy inaczej nie chciałam nikogo urazić. A jeśli tak się stało to sorki.
A to, że każda z nas uważa swój pierścionek za najładniejszy na świecie to tez nie była żadna krytyka tylko nawiązanie do tego że to jest przedmiot wyjątkowy dla każdej z nas, tak samo jak dla mnie i najważniejsze jest to kto mi go podarował i co on ma oznaczać. |
|
|
|
 |
agusia_najlepsz
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
|
Wysłany: Sob Lis 21, 2009 20:13
|
|
|
|
| Zdjecie wstawie najszybciej jak sie da,niestety mam awarie z netem, i wlasnie na chwile dorwalam kompa siostry:) |
|
 |
agusia_najlepsz
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
|
Wysłany: Czw Gru 03, 2009 08:25
|
|
|
|
| Wstawiam zdjęcia, przepraszam,że tak długo to trwało. |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
|