Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Makijaż próbny, Fryzura próbna
Autor Wiadomość
kasiek 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
Wysłany: Pią Kwi 30, 2010 18:29   Makijaż próbny, Fryzura próbna

Jeżeli któraś z nas była już na próbnym makijażu to może będziemy wklejać tu fotki wraz z autorem tych dzieł :) . Oczywiście dobrze by było wyrazić opinię na temat współpracy z wizażystami :)

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Pią Kwi 30, 2010 20:07   

prosie bardzo - moj probny make up. Wlosow nie wklejam bo beda inaczej upiete..

kasiek 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
Wysłany: Pią Kwi 30, 2010 20:32   

Lizzi gdzie robiłaś, ile kosztował, jak współpraca wypadła?
świetny, tylko szkoda że całej twarzy nie wkleiłaś, ale rozumiem chcesz zachować inkognito:) strasznie mi się podoba ten zielony cień, nie każda by się odważyła a tu masz...super. Jedyne co to ja bym dała jakąś linię linerem i mocniej wytuszowała rzęsy, ale jak już wspomniałam ja po prostu lubię mocne, ciemne makijaże oczu więc absolutnie się tym nie sugeruj:)
A fryzurkę i tak wklej, ciekawi mnie efekt. Później tą ostateczną też można wkleić:)
p.s. masz piękny kolor oczu

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Pią Kwi 30, 2010 22:03   

Kasiek dziekuje za miłe słowa :)
Juz wyjasniam co i jak - zielony kolor zaproponowała mi stylistka jak juz usiadłam na fotelu.. Ja myslalam bardziej o jasnym ciepłym różu bądz fiolecie.. Zgodzilam sie, bo to tylko próba.. Zapłaciłam 60zł, bo doklejano mi sztuczne rzęsy (na zewnatrz oka, po 3 kępki, na niektorych zdjeciach widać). Normalnie proba kosztuje 40zł (od poniedziałku do czwartku do godz. 15-tej) w salonie Sandra SPA na południu (ul Sycyńska bodajże).
Ja faktycznie nosze czesto zielone ubrania ale nigdy nie malowalam tak oczu.. I powiem Ci ze efekt bardzo podobał sie i mnie i mojej mamie i M. :) Wiec zdecydowalam sie pozostac przy tej wersji. Zwlaszcza ze po probie bylam na przymiarce sukni wiec widzialam sie niemal w calej okazalosci, poza fryzurą i naprawde ładnie mi sie to zgrało. A panie w salonie zauwazyły ze make up jest chyba pod garnitur pana młodego, bo faktycznie M ma czarny garnitur z oliwkowym połyskiem ;) Taki zbieg okolicznosci ale tez fajnie :P

Nie wklejalam calosci twarzy bo ostatnio mialam brzydkie doswiadczenia - ktos sobie uzyl mojego zdjęcia w sukni slubnej w swojej ofercie sprzedazy tego samego modelu sukienki. Wiec pousuwalam wszelkie fotografie.. Puder i podklad są dosc jasne bo i ja jestem blada.. Usta były pociagniete rózowym blyszczykiem ale zanim doszlam do domu to go zjadlam :P Wiec blyszczyk kupie sobie sama :) Jakis delikatny roz, bo ja mam jasne usta..
O i tak :)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu