|
|
| Autor |
Wiadomość |
narzeczona
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
|
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 20:48
|
|
|
|
Lizii ja swoje paznokcie bardzo poprawiłam żelem |
|
|
|
 |
aneti87
Zadomawiam się

|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 09:20
|
|
|
|
| ja mam swoją długą wąską płytke paznokciową...i swoje paznokcie długości tych pierwszych, które umieściła Liziii. Też planuje french na ślub, tylko że wczesniej będe musiałą jakoś je odżywiać, żeby były sztywne i się nie rozdwajały, co często mi się zdaża. Znacie może jakies dobre odżywki lub preparaty? |
_________________ oto jest miłość...Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się,
że czekali na siebie całe życie... |
|
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 10:06
|
|
|
|
ja mam odzywke CM Aquaodzywka (jakis numer 21 jest na buteleczce). To nie jest typu lakier, tylko taka kislowata maz, wciera sie to w paznokiec i pozostawia do wyschniecia (jak wyschnie nie ma zadnej lakierowej pokrywy, tylko lekkie natłuszczenie). Przyspiesza wzrost paznokcia I odzywia:)
A jesi chodzi o wzmacnianie, to kupilam z Golden Rose lakier do paznokci z odzywka i utwardzaczem. Podwojna warstwa trzyma sie nawet i tydzien i naprawde wzmacnia paznokcie. Stosuje go po tipsach - pieknie leczy mam akurat kolor 106 - mleczny róz |
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1821 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 10:49
|
|
|
|
ja polecam LAIL ENVY firmy O.P.I kosztuje niemało, ale warto. ja przywiązłam pierwsza buteleczke sobie ze staniów, ale po użyciu przekonałam się ze warto zapłącic prawie 90 zł, tym bardzeiej ze uzywamjej co tydzień i mam ją 1,5 roku
http://www.polyvore.com/c...e=l&tid=8083119 mówie konretnie o tej odżywce, wg mnie jest najlepsza. bardzo wzmacnia, odżywia, bardzo szybko rosną po niej. |
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 15:26
|
|
|
|
oto moje pazurki po tej odżywce wybaczcie jakosc, robione kamerką P |
|
|
 |
Luneme
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.09.2010
|
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 16:37
|
|
|
|
Masz ładne dłonie i pazurki. Długie palce i długa płytka paznokciowa. Ja niestety nie zostałam przez matkę naturę tak obdarzona. Mam krótkie palce i krótka płytkę, ale i tak będę miała swoje, nie tipsy.
Tak trochę odchodząc od tematu- jakich lakierów używasz do frencha? |
_________________ Antoine de Saint-Exupéry
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie
 |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 16:39
|
|
|
|
dziękuję bardzo każde pazurki jak ładnie zrobic beda się miło dla oka prezentowac
wiesz co jest taki zestaw z Sally Hansen z serii Maximum growth plus a jak nie mam tego pod ręką to jakiś biały firmy brak firmy i mleczny z Sally hansen |
|
|
 |
Luneme
Zadomawiam się

|
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 17:00
|
|
|
|
Ja też mam biały firmy nie wiadomej w tej chwili i mleczny różowy z Bell, ale zmianie, bo podobno z Inglota są dobre, ale u mnie w kosmetycznym akurat wtedy nie było. Ja na swoje nakładam jeszcze odżywkę UV która sprawia, że wyglądają jak szklane |
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie
 |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 17:05
|
|
|
|
z Inglota polecam 'Inglot, Nail Whitener' fajnie optycznie wybiela pazurki
a jakiej firmy ta odżywka UV? i gdzie taka można kupic ? ja do cekinków, plastrów miody itd używałam utwardzacza z odżywcza metioniną (sklep Natura na żeromie ok 5-6 zł ) |
|
|
 |
Luneme
Zadomawiam się

|
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 17:11
|
|
|
|
Mi poleciła znajoma kosmetyczka takie coś i kupiłam przy okazji na allegro http://allegro.pl/item739..._15ml_11zl.html . Na ostatnim weselu wyszło, że naprawdę świeci w UV, ale to tak przy okazji |
 |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 17:12
|
|
|
|
ooo i cena przystępna :D:D może kupie przy okazji :D dzieki Luneme |
|
|
 |
malaczarna5
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 17:51
|
|
|
|
Renatka śliczne masz pazurki
Ja na swój ślub również chcę mieć delikatnego frencha.Taki żeby tak za bardzo nie rzucał się w oczy.
Moja koleżanka na swoim ślubie miała też frencha,ale ten palec gdzie miała mieć założoną obrączkę,miała całego w cyrkoniach.Może i ładnie to wyglądało,ale strasznie dawało po ochach.A na płycie to już w ogóle,światło się odbijało,ze nie było widać tej obrączki. |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|