Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Mathie
Sro Lut 23, 2011 20:06
Przedłużanie włosów
Autor Wiadomość
agulietta 
Lubię tu być

Data ślubu: 25 czerwiec 2011
Wysłany: Pią Cze 24, 2011 13:56   

Z tego co się zorientowałam szefową jest Agnieszka, a drugą główną fryzjerka jest Kasia. Ta druga będzie czesała moją świadkową więc też coś zobaczę jak pracuje. Byłam dziś jeszcze raz na kolorze bo mi dokładnie nie pokryło odrostów. Jestem bardzo zadowolona, bo pomimo że łatwo nie było, to tak pani Agnieszka to robiła żeby wyszło ( a wyszedł mi taki kolor jaki dokładnie chciałam, a nigdy nie mogłam niego trafić :) )

a co do wypożenia włosów, to dzisiaj jeszcze pytałam czy mogę oddać je po plenerze, który mamy w środę i nie ma problemu żebym przyszła w czwartek to mi zdejmą :)

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pią Cze 24, 2011 17:17   

agulietta- a ile płacisz za takie dopięcie i wypozycznie włosów, oraz za położenie koloru?

kasiunia8423 
Lubię tu być

Data ślubu: 19.05.2012
Wysłany: Pią Wrz 16, 2011 18:01   

[quote="klaud_88]
drugie wlosy kupilam tez na allegro , naturalne - za 170 zl - sa swietnej jakosci, naprawde - az fryzjerki dziwily sie ze sa takie dobre i podatne na rozne fryzjerskie stylizacje. tylko to dl 45 cm, sa dluzsze 55 cm i sa po 200 zl bodajze u tegu uzytkownika u ktorego ja kupowalam...\
[/quote]
"klaud_88" czy mogłabyś mi przesłać jakiś namiar na tego użytkownka?? tez będe musiała doczepić włosy bo moje jakoś ostatnio bardzo wolno rosną i cieniutkie są :(

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu