Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Mathie
Pią Sie 28, 2009 11:15
Gdzie planujecie swoją podróż poślubną
Autor Wiadomość
renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pią Lut 13, 2009 13:09   

chorwacja podobno jest boska :) nie wazna kwota, wazne przeżycia :) mozna wydac grosze a bawic sie pysznie i wysmienicie ! :D

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

dolorka 
Rozkręcam się

Data ślubu: 24.04.2010
Wysłany: Pią Lut 13, 2009 18:58   

mam taka nadzieje :)

viki 
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Lut 17, 2009 17:02   

a my jeszcze nie wiemy gdzie pojechać w podróż poślubną, kompletnie jesteśmy niezdecydowani w tym temacie, słyszałam o wyspie Hvar na Chorwacji mnóstwo pozytywów i nawet sama dużo czytałam o tym miejscu ale czy to właśnie tam pojedziemy to jeszcze nie wiemy :/ pozdrawiam

aneti87
Zadomawiam się

Wysłany: Sro Cze 17, 2009 20:32   

My w podróż poslubna wybieramy się do Włoch i Wenecji....Zawsze marzył mi sie rejs gondolą o zachodzie słońca:) Mój Narzeczony jest również romantykiem więc wiem że czekac mnie bedzie wiele niespodzianek:)

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 12:59   

ooo słodziutko :) my teraz juz sie nie mozemy zdecydowac :D kurcze tyle pieknych miejsc... :D :D:D:D

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

Lusia 
Lubię tu być

Wysłany: Czw Cze 18, 2009 17:12   

Wenecja jest cudowna.. a we Włoszech jest mnówstwo pięknych zakątków, chodząc po Rzymie nie wiadomo w którą stronę patrzeć bo wszędzie jest pieknie. ale jesli chodzi o Wenecję musicie się liczyć z tym, że nie będzie takiej intymności bo jest tam mnóstwo turystów. ale wybór swietny.

ja jeszcze nie wiem gdzie pojedziemy wiem tylko że chcę żeby to było miejsce w którym jeszcze nie bylismy z narzeczonym.

pieguska 
Zadomawiam się

Data ślubu: 20.11.2010
Wysłany: Pią Cze 19, 2009 08:57   

hmm włochy pieknie...ale wenecja? w zeszlym roku w podrozy poslubnej byla tam moja kolezanka z meżem, i kiedy przyjechala uslyszalam jedno- "jedna wielka sciema"....dlaczego? bo moze jest pieknie...ale tam człowiek chodzi na człowieku....po prostu jedno wielkie targowisko....poza tym....czystość wszystkich "alejek wodnych" ktorymi plywaja gondole maja naprawde wątpliwą czystośc i zapach....kolezanka byla bardzo zniesmaczona wenecja..poza tym gondole są strasznie drogie...(chyba ze ktos naprawde ma ochote wydac w trakcie podrozy mnsotwo pieniedzy to oczywiscie gondola bedzie jakas atrakcja)...wszystko w ogole jest tam drogie....podsumowujac relacje kolezanki....wenecja nie jest juz ta piekna romantyczna kraina dla zakochanych- niestety biura podrozy nadal tak rteklamuja to miejsce...

anecior 
Lubię tu być

Wysłany: Pią Cze 19, 2009 12:08   

Rzeczywiście Włochy są piekne a Wenecjs to urokliwe miejsce. Ale muszę poprzeć poprzedniczkę - Wenecja jest stale zalewana a więc Plac Św Marka wygląda jak bajorko, mnóstwo ludzi, a gondole przynajmniej 3 lata temu kosztowały 50 euro za osobę - zapach z kanałów odstraszał wielu ludzi.... No ale ja nie żaluję przejażdżki bo to naprawdę takie kurcze romantyczne że pocałunek pod wieżą w Paryżu się chowa...
No ale polecam Wenecje, no i wyspy obok Murano, Burano, bo są naprawdę przecudne, zresztą Włochy są piękne;) My planujemy Rzym;)
A to zalezy tez jak kto podchodzi do sprawy podróży poślubnej. Bo mozna wybrać wyspy kanaryjskie gdzie tylko lezymy na słoneczku, a można wybrać paryż, Londyn Rzym i zwiedzać. Ale za to wszędzie można milo spędzić czas z ukochana i już poslubiona osobą;D

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 10:47   

to jak Włochy i romantyczne miejsce to polecam Werone-mozna pstryknac fote z Julia, zwiedzić mieszkanko:)i wyznac milosc na zawsze na scianie :>

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 08:56   

Ja nigdy nie myslalam o podrozy poslubnej... Zawsze mi sie to wydawalo takie "filmowe". Ale teściowie cos szepneli o 2 tygodniach w Paryżu... :oops: Byloby bosko!

narzeczona 
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 09:04   

Paryż bardzo romantycznie :) ). Nam się marzą Malediwy, ale ostatnio rozmawialiśmy też o Meksyku jest tańszy (szczególnie teraz przez ptasią grypę hihi) i tak sama nie wiem, z jednej strony bardzo duże pieniądze ale z drugiej to jest raz w życiu i więcej może już nigdy nie pojedziemy. Zresztą uważam że nie ważne gdzie ważne że we dwoje i już jako małżeństwo. Czasem też można trafić na niezłe okazje, znajomi pojechali na Kretę, wycieczka last minute i jak sobie liczyli to nie wyszło ich drożej niż polskie morze a pogoda przynajmniej gwarantowana, no i widoki podobno piękne :)

_karolcia_ 
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 10:24   

Nam jeśli się uda gdzieś wyjechać to będziemy czekać właśnie na okazje lalst minute jak nam się uda wyjechać to fajnie a jak nie to trudno i tak mamy mase wydatków z budową domu :P

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu