Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Mathie
Pon Sty 09, 2012 17:05
Fontanny czekoladowe, barmani SŁONECZNIK
Autor Wiadomość
Słonecznik 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 12:39   obsługa fontanny

Jeżeli ma Pani zaufanie do obsługi sali to nie widzę problemu,to wybór każdego z Was))natomiast z doświadczenia wiem że umowa sobie obsługa sobie))(bo wiele wesel widziałem)
ja nikomu nie liczę podejść ani ilości pochłoniętych owoców)))) wręcz przeciwnie zapraszam do odwiedzania mojego "stoiska" bo od tego zależy zadowolenie ludzi płacących za tą usługę no i nowi klienci też są przekonani że to jednak atrakcja a nie pomyłka
Pozdrawiam Marcin

Słonecznik 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 08:58   Promocja ważna tylko do końca roku!!

:!: :!: :!: :!: :!: :!:
Witam ponownie.
W odpowiedzi na liczne pytania, przedłużamy czas trwania promocji "druga fontanna zupełnie gratis" do końca roku, co oznacza że każdy kto podpisze umowę w tym czasie będzie objęty jej warunkami nawet jeżeli impreza odbędzie się w późniejszym terminie
Pozdrawiam Marcin

Słonecznik 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pią Kwi 01, 2011 20:10   Fontanny czekoladowe - Czekoladowy Słonecznik

Promocja pakiet ślubny. dwie fontanny czekoladowe z dwoma rodzajami czekolady, przygotowanie owocowych przekąsek, zapas czekolady oraz obsługa podczas przyjęcia.

Czekoladowa fontanna znakomicie uświetni takie wydarzenia jak: przyjęcia weselne,eventy, bankiety, imprezy firmowe,komunie, bale studniówkowe, kinderbale, szkolenia, wieczory panieńskie i kawalerskie.

W swojej ofercie posiadamy również obsługę drink barów.
Obsługą drink barów zajmują się tylko i wyłącznie wysoko wykwalifikowani barmani , którzy wspaniale znają tajniki niepowtarzalnych drinków.

Po więcej informacji i zdjęcia kliknij TUTAJ lub pisz slonecznik@onet.pl

agulietta 
Lubię tu być

Data ślubu: 25 czerwiec 2011
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 15:06   

współpraca z panem Marcinem bardzo fajnie nam się układała. stół cały czas czysty wszystko było automatycznie uzupełniane jak coś zaczynało brakować na stole. Frajda nie tylko dla dzieciaków! jeden z 'bardzo dorosłych' gości stał z kieliszkiem i tylko pił sobie samą czekoladę ;) Czekolada mleczna bomba (nie tylko kaloryczna ;p ) i sorbet, bardzo cieszył się powodzeniem! Polecamy!!!

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu