Przesunięty przez: Mathie Pon Sty 09, 2012 17:05 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Słonecznik
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 12:39 obsługa fontanny
|
|
|
|
Jeżeli ma Pani zaufanie do obsługi sali to nie widzę problemu,to wybór każdego z Was))natomiast z doświadczenia wiem że umowa sobie obsługa sobie))(bo wiele wesel widziałem)
ja nikomu nie liczę podejść ani ilości pochłoniętych owoców)))) wręcz przeciwnie zapraszam do odwiedzania mojego "stoiska" bo od tego zależy zadowolenie ludzi płacących za tą usługę no i nowi klienci też są przekonani że to jednak atrakcja a nie pomyłka
Pozdrawiam Marcin |
|
|
|
 |
Słonecznik
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 08:58 Promocja ważna tylko do końca roku!!
|
|
|
|
Witam ponownie.
W odpowiedzi na liczne pytania, przedłużamy czas trwania promocji "druga fontanna zupełnie gratis" do końca roku, co oznacza że każdy kto podpisze umowę w tym czasie będzie objęty jej warunkami nawet jeżeli impreza odbędzie się w późniejszym terminie
Pozdrawiam Marcin |
|
|
|
 |
Słonecznik
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pią Kwi 01, 2011 20:10 Fontanny czekoladowe - Czekoladowy Słonecznik
|
|
|
|
Promocja pakiet ślubny. dwie fontanny czekoladowe z dwoma rodzajami czekolady, przygotowanie owocowych przekąsek, zapas czekolady oraz obsługa podczas przyjęcia.
Czekoladowa fontanna znakomicie uświetni takie wydarzenia jak: przyjęcia weselne,eventy, bankiety, imprezy firmowe,komunie, bale studniówkowe, kinderbale, szkolenia, wieczory panieńskie i kawalerskie.
W swojej ofercie posiadamy również obsługę drink barów.
Obsługą drink barów zajmują się tylko i wyłącznie wysoko wykwalifikowani barmani , którzy wspaniale znają tajniki niepowtarzalnych drinków.
Po więcej informacji i zdjęcia kliknij TUTAJ lub pisz slonecznik@onet.pl |
|
|
|
 |
agulietta
Lubię tu być

Data ślubu: 25 czerwiec 2011
|
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 15:06
|
|
|
|
współpraca z panem Marcinem bardzo fajnie nam się układała. stół cały czas czysty wszystko było automatycznie uzupełniane jak coś zaczynało brakować na stole. Frajda nie tylko dla dzieciaków! jeden z 'bardzo dorosłych' gości stał z kieliszkiem i tylko pił sobie samą czekoladę Czekolada mleczna bomba (nie tylko kaloryczna ;p ) i sorbet, bardzo cieszył się powodzeniem! Polecamy!!! |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|