Przesunięty przez: Mathie Pon Sty 09, 2012 17:05 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 10:45
|
|
|
|
Niestety koszt niemały... Kilkaset złotych minimum (najnizsza cena jaka znalazlam to 400zł). A to tylko gaża barmana. Dodatkowe koszty to dojazd powyżej jakiejs strefy (zwykle 30km od miejscowosci skąd jest firma), szkło do drinków (np 100zł szkło dla 50 gosci), wozek barmanski czy jak to sie zwie - np 300zł. Oczywiscie mozesz zamowic tylko barmana. Koszt alkoholi nie jest wliczony w cene - musisz zakupic sama. Wiele firm oferuje pomoc w wyborze alkoholi, doradza jakie dodatki dokupic i jak wiele mozna z tego zrobic. I nie mowie tu o pokazie, a jedynie o obsludze - czyli facet za barem robi drinki na zyczenie.
Ja planuje przestudiowac przepisy na rozne drinki w internecie, popytam znajomych co lubią pić, co jest teraz na czasie i co podchodzi pod wiele gustów Wtedy zakupie alkohol. Wydrukuje przepisy na drinki i beda one lezaly przy alkoholach, na barku podczas wesela. Wiem ze ludzie lubią sobie zrobic drinka, glownie panie mają z tego frajde (panowie lod + johny walker i więcej im nie trzeba ). Staram sie minimalizowac te koszty, ktore sie da. Nie będzie moze wielkiego show, ale trudno:) Nadrobimy moimi wygibasami na parkiecie |
|
 |
malaczarna5
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 22:18
|
|
|
|
| Dowiadywałam się od znajomych i oni zapłacili za barmana<nie robił żadnego pokazu,tylko serwował gościom kolorowe przeróżne drinki> 800zł.W cenę był wliczony również alkohol. |
|
 |
samarka
Rozkręcam się

Data ślubu: 09-10-10
|
Wysłany: Wto Maj 18, 2010 13:13
|
|
|
|
| Jestem ciekawa jak przedstawiaja sie ceny za taki pokaz barmanski i czy w radomiu jest jakis magik od tego typu rzeczy...wie ktos cos na ten temat? |
|
|
|
 |
darici
Lubię tu być

Data ślubu: 02.10.2010
|
Wysłany: Wto Maj 18, 2010 17:13
|
|
|
|
| czesc malaczarna a mozesz mi przeslac na priv jaka to firma i ile biora??? |
|
 |
rmc
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Lut 02, 2011 20:08
|
|
|
|
Hej,
jak chcecie to moge polecic barmanów, którzy będą u nas na weselu, a wczesniej byli u mojego kolegi. Nie robili pokazu, bo mysle że to troche slabe jak wychodzi i podrzuca butelki. Ale za to robili takie triki podczas wykonywania drinkow, na poczatku sie przestraszylem, bo zamawiam a gosc butelka rzuca ale powiem szczerze ze ladnei to wyglada:) i mysle ze jest lepsze niz taki pokaz 10 minutowy. |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|