Przesunięty przez: Mathie Pon Sty 09, 2012 17:05 |
|
| Autor |
Wiadomość |
moni
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Kwi 07, 2011 17:26
|
|
|
|
| Barman/ka na weselu to bardzo przyjemne urozmaicenie pod warunkiem jednak, że będziemy mieć doczynienia z profesjonalistami. Przed własnym weselem długo zastanawiałam się czy zatrudnić kogoś na drinkbar a wszystko przez to, że wiele razy widziałam fatalnych barmanów na wesalach takich co nie umieli nawet dobrze nazw alkoholi wymienić, a o skomponowaniu z nich czegoś ciekawego nie wspomnę. Najwieszy problem miałam z tym, że jak już się zdecydowałam to wszyscy Ci polecanie nie mieli już terminów. Ostatecznie umówiłam się z dziewczyną z któregoś z forów. Jej usługa uświetniła nam wesele, goście do tej pory chwalą driny no i te super dekoracje na nich, frajdę miały też dzieciaki bo tworzyla im cuda z sokó i syropów. Mi osobiście podobało się też to że była fajnie ubrana w czrną koszule i białą muszkę no i nie skasowała nas na tysiaka i litę alkoholi też podała ludzką tzn. nie wydaliśmy na nie fortuny. |
|
|
|
 |
kiniusia
Rozkręcam się

Data ślubu: 2012
|
Wysłany: Czw Kwi 07, 2011 19:47
|
|
|
|
| moni napisał/a: | | Barman/ka na weselu to bardzo przyjemne urozmaicenie pod warunkiem jednak, że będziemy mieć doczynienia z profesjonalistami. Przed własnym weselem długo zastanawiałam się czy zatrudnić kogoś na drinkbar a wszystko przez to, że wiele razy widziałam fatalnych barmanów na wesalach takich co nie umieli nawet dobrze nazw alkoholi wymienić, a o skomponowaniu z nich czegoś ciekawego nie wspomnę. Najwieszy problem miałam z tym, że jak już się zdecydowałam to wszyscy Ci polecanie nie mieli już terminów. Ostatecznie umówiłam się z dziewczyną z któregoś z forów. Jej usługa uświetniła nam wesele, goście do tej pory chwalą driny no i te super dekoracje na nich, frajdę miały też dzieciaki bo tworzyla im cuda z sokó i syropów. Mi osobiście podobało się też to że była fajnie ubrana w czrną koszule i białą muszkę no i nie skasowała nas na tysiaka i litę alkoholi też podała ludzką tzn. nie wydaliśmy na nie fortuny. |
Moni a masz jeszcze do niej namiary?
Możesz napisać też ile konkretnie zapłaciliście/ ogólnie z alkoholami ile was wyniosło to?
a, cene już znam- z innego wątku ale o namiary w takim razie tym bardziej poprosze |
_________________ Kinga |
| |
|
|
|
 |
moni
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Kwi 07, 2011 21:52
|
|
|
|
| około 1300 zł wesele było na niecałe 200 osób byli we dwoje wyśle Ci jej numer |
|
|
|
 |
moni
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Kwi 07, 2011 21:57
|
|
|
|
| mm_pw@wp.pl to jest email do niej |
|
|
|
 |
koniu24
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sob Kwi 16, 2011 21:01
|
|
|
|
Ja również przyłączam się do opinii że barman, szczególnie gdy temperatury są bardzo wysokie (nawet jak jest klima na sali) - na pewno będzie dużą atrakcją i goście to docenią.
Jednak u mnie na sali nie ma stanowiska barowego. Myślicie że warto kombinować coś z jakimś mobilnym barem ? Może ktoś już próbował i mógłby się podzielić swoimi doświadczeniami na ten temat (namiar na barmana który takim mobilnym barem dysponuje i za ile).
z góry dzięki za Wasze opinie... |
| |
|
|
|
 |
fauti
Rozkręcam się

Data ślubu: 2012
|
Wysłany: Sro Maj 11, 2011 19:10
|
|
|
|
| jestem na etapie poszukiwania barmana na swoje wesele. Czy mógłby mi ktoś kogoś polecić? Ktoś był na weselu, na którym był Marcin Gawin? Możecie go polecic? |
|
|
|
 |
i.t.d.
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
|
Wysłany: Sro Maj 11, 2011 21:42
|
|
|
|
| bedzie u mnie. napisze cos więcej po weselu, ale wzięliśmy go po weselu znajomych. Bardzo profesjonalny, zna drinki, nie ma obawy że będzie ci robił drina z kartką w ręce bo nie zna składników, ma własny bar i ogólnie robi pozytywne wrażenie. Ale jak mówie - więcej napisze po weselu |
|
|
|
 |
i.t.d.
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
|
Wysłany: Pon Maj 16, 2011 21:08
|
|
|
|
Jestem po weselu więc moge tylko powiedzieć że polecam pana Marcina. Ma własny bar, szkło, nawet specjalną kolorową tablice obok baru z drinkami. Pracuje z żoną. Zna sie na rzeczy, zna drinki, robi wszystko co sie poprosi bez ściągawek. Prawdziwy profesjonalista. Dodam jeszcze że moim skromnym zdaniem bar na weselu to super atrakcja. Ludzie (zwłaszcza młodzi) oblegali go do samego końca. Zachodziła w pewnym momencie że zabraknie alkoholi do robienia drinków Naprawde fajnie zrobić gościom taką frajdę jak profesjonalny drink. |
|
|
|
 |
dana
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Wto Cze 21, 2011 12:27
|
|
|
|
| przyslijcie mi na Pw namiary na jednego, niedrogiego, sprawdzonego barmana |
|
|
|
 |
Gosiaaa
Rozkręcam się

Data ślubu: 16.06.2012
|
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 21:30
|
|
|
|
witam wszystkich,
ja byłam na 2 weselach z barmanem Piotrkiem (niestety nazwiska nie znam) i mogę Go szczerze polecić. Koszt takiej imprezy to ok 600 zł za obsługę i 1000-1200 za alko i soki (na 200 osób). Drinki miały ogromne powodzenie, zwłaszcza u kobiet były kolorowe i na prawdę dobre
Ale niestety Pan Piotr nie ma wolnego terminu wtedy kiedy bym chciała i muszę szukać kogoś innego
dostałam takie namiary : Robert 605686439, Marek 721796804, Krzysiek 665374707,
ale żadnego z tych barmanów nie znam a nie chce brać tak w ciemno. Czy ktoś może był na weselu z którymś z tych Panów i może mi coś na ich temat powiedzieć? wiem że po samym imieniu i telefonie będzie trudno skojarzyć ale może ktoś mi pomoże |
|
 |
moni
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pią Lip 01, 2011 13:57
|
|
|
|
Jeśl chodzi nam o tego samego Piotra (wysoki brunet) to również polecam w ciemno, mi podoba się też obsługa chłopaków z CDM i Moniki. Jeśli zależy Wam na popisowym show z pokazami itp. to polecam CDM, a jeśli chcecie normalny pofesjonalny bar za rozsadną cenę to polecam Monikę, Piotr z tego co wiem na najblizszy rok nie ma już terminów.
Chłopaki z cdm mają swoją stronę, szukajcie w goole a do Moniki mam meila mm_pw@wp.pl.
Bawiłam się na weselach z udziałem ich wszystkich i było suprer; ładnie, klorowo, smakowo i z uśmiechem |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|