Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Mathie
Pon Sty 16, 2012 23:11
1.06.2013 szukam zespołu
Autor Wiadomość
Miniek 
Lubię tu być

Data ślubu: 01.06.2013
Osoba prywatna
Wysłany: Czw Cze 30, 2011 17:17   1.06.2013 szukam zespołu

Poszukujemy zespołu na 1,06,2013... wiem że mamy trochę czasu ale jaki zespół polecacie? chciałabym żeby była wokalistka, saksofon...nie zależy mi na tym żeby członkowie zespołu mieli pokończone szkoły muzyczne, chcę żeby fajnie bawili gości, dużo grali, niekoniecznie jak na dyskotekach raczej weselnie, wesoło:)

kinia2301 
Zadomawiam się

Data ślubu: 28.07.2012
Wysłany: Czw Cze 30, 2011 20:11   

Hej Polecam zespół J-E-J, jest wokalista ogólnie grają w składzie 3 osobowym bez saksofonu ale zawsze można się dogadać.
nr tel. 882-732-981.

olcia 
Rozkręcam się

Wysłany: Pią Lip 01, 2011 08:42   

hej, wszystkie twoje wymogi z nawiązką spełnia zespół Ekg, niedługo w lipcu mają grać w radomiu, dokladnie nie wiem którego ale można zadzwonić, umówić się.

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pią Lip 01, 2011 08:47   

wystarczy poczytac tu jest wiele zespołów które odpowiadają Twoim wymaganiom :)

agulietta 
Lubię tu być

Data ślubu: 25 czerwiec 2011
Wysłany: Pią Lip 01, 2011 09:51   

http://weseleradom.pl/top...onem-vt1186.htm
tu masz wypisane zespoły z saksofonem
u nas był zespół playboys, który rewelacyjnie bawił gości. W stałym składzie nie mają wokalistki, ale można rozmawiać. U nas była i głos ma naprawdę fajny :)

underthesnow 
Lubię tu być

Osoba prywatna
Wysłany: Pią Lip 01, 2011 09:56   

Poleciłabym Ci Black Jack, ale grają u mnie, więc musiałybyśmy wspólne wesele robić ;)

Miniek 
Lubię tu być

Osoba prywatna
Wysłany: Sob Lip 02, 2011 15:50   

słuchajcie... a co sądzicie na Dj na weselu? Kurcze sama nie wiem bylismy u znajomych w świętokszyskim i tak starsznie fajnie prowadził wesele tak, że zaczęłam się zastanawiać... chociaż zespół to zepspół... nie wiem... co o tym myślicie?

dula 
Rozkręcam się

Wysłany: Nie Wrz 11, 2011 21:33   

Ja uważam, że zespół to jednak zespół. Ale tylko na żywo! Taka muzyka porywa do tańca. Szczerze polecam i polecać będę :) Stanley Band. Jestem ich wierną fanką ;) bo na żadnym weselu nie wybawiłam się tak jak na weselach z ich udziałem. A co do porównania DJ-a z zespołem, to tak jakby porównać płytę nagraną w studio do koncertu na żywo. Ale zrozumie to tylko ktoś, kto ma muzykę w sercu :)

Miniek 
Lubię tu być

Osoba prywatna
Wysłany: Pon Wrz 12, 2011 10:14   

my jednak zdecydowaliśmy się na Dj. Piotrka Węzigowskiego. Bawiliśmy się z nim na kilku imprezach i bawiłam się świetnie. Rzeczywiście jeśli zespół gra na żywo i gra dobrze to nie ma porównania, ale te zespoły sporo sobie liczą... niestety(ja płacąc od talerzyka muszę jeszcze sporo dopłacic, żeby cały niekiedy 6 osobowy zespół posadzi i nakarmic a to klaruje w okolicach dodatkowego 1000zł) A zespoły w granicach powiedzmy do 4000zł nie grają na żywo więc jeśli ma przyjśc zespół, który i tak 3/4 wesela będzie puszczał coś z płyty to wolę DJ, który zrobi to profesjonalnie, z odpowiednim nagłośnieniem, oświetleniem i wieka pasją - jak jest w przypadku Piotrka. Jesli chodzi o kwestie finansowe to w naszym wyborze odegrały drugorzędna rolę... Świetnie bawi wesele, kapitalnie prowadzi biesiadę przy stołach, oczepiny - rewelacja. jedyne czego nie ma na weselu z nim to instrumentów:D i strachu że będzie fałsz, że źle będzie grał, że za długie przerwy zrobi... przynajmniej o to już mnie głowa nie boli:) Zdaję sobie sprawę, że zdania na ten temat sa podzielone, sama długo nie mogłam przekonac sie do DJ na weselu. Ludzie w rodzinie jak sie dowiedzieli, że nie będzie zespołu to też róznie reagowali. Ale w sumie to nasza decyzja tak chcieliśmy i tak mamy:) Ale nie będę nikogo na siłę przekonywac - sama lubie sie bawi przy zespole z wolalistką i saksofonem:)

Barney 
Zadomawiam się

Data ślubu: single ;)
Wysłany: Wto Wrz 13, 2011 06:46   

Miniek napisał/a:
A zespoły w granicach powiedzmy do 4000zł nie grają na żywo
Mylisz się, jest ich sporo nawet do 4 tys. Jest też odwrotnie - zdarzają sie w granicach 5tys. nie grające na żywo.

Asiek 
Lubię tu być

Data ślubu: 2012
Wysłany: Wto Wrz 13, 2011 10:44   

Dokładnie.. ja mam wręcz wrażenie, że zespoły grające n żywo są dużo tańsze (i pominę to już fakt, że szlag mnie trafia bo to zwyczajnie nie fair... ) ja spotkałam się nawet z zespolem który grał - na żywo za 1500zł - sama nie mogłam uwierzyć, ale to nie był rejon radomski.. ale u nas poniżej 4 tysięcy spokojnie się znajdzie...

henio23 
Rozkręcam się

Przedstawiciel firmy
Zespół Kontrabanda
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 15:08   zespól Kontrabanda

Witam serdecznie,
Jeśli nadal szukają Państwo zespołu na swoje wesele, zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie:

www.zespol-kontrabanda.pl
lub pod nr telefonu 512-149-395

Pozdrawiamy!!

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi