Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Mathie
Pon Sty 16, 2012 23:17
Poszukuje fotografa który robi piekne kolorowe zdjęcia.
Autor Wiadomość
Honey 
Zadomawiam się

Data ślubu: 15.06.2013
Osoba prywatna
Wysłany: Pią Lip 01, 2011 11:04   Poszukuje fotografa który robi piekne kolorowe zdjęcia.

Witam serdecznie wszystkie przyszłe i te już zamężne panny młode :lol:

Szukam fotografa który przede wszystkim wykonuje solidnie swoją pracę i robi pięknie zdjęcia. Nie musi być jakiś super profesjonalny,bo zauważyłam,że Ci robią gorsze zdjęcia od tych zwykłych. Kocham fotografie dlatego troszkę się na niej znam i jestem dość wymagająca. Stawiam,na jakość a nie ilość. Oglądając strony radomskich fotografów niestety nie znalazłam nic,co by mnie zaciekawiło na dłużej. Przeważnie zdjęcia są okropnie przerabiane,co daje okropnie sztuczny efekt, albo, co drugie zdjęcie jest czarno białe,albo też prześwietlone a zdjęcia twarzy są nie wyraźne. Nie podoba mi się również to,że większość fotografów robi zdjęcia ciągle w tej samej pozycji na przykład 10,20 ujęć. Więc w efekcie końcowym wszystkie są bardzo do siebie podobne. Wolałabym,żeby zdjęcia były bardziej naturalniejsze,albo przynajmniej,żeby dawały taki efekt :) może któraś z Was miała takiego świetnego-prostego fotografa i mogłaby mi pomóc.

Bacaj 
VIP

Właściciel firmy
Jacek Brożek Fotografia
Wysłany: Pon Lip 04, 2011 11:34   Re: Poszukuje fotografa który robi piekne kolorowe zdjęcia.

Honey napisał/a:
Witam serdecznie wszystkie przyszłe i te już zamężne panny młode :lol:

Szukam fotografa który przede wszystkim wykonuje solidnie swoją pracę i robi pięknie zdjęcia.

zapraszam :)

AnnaC85 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pon Sie 08, 2011 23:46   Witam:)

Zanim wyszłam za mąż dużo czytałam wypowiedzi na forum dlatego uważam że fajnie jak i ja będę mogła doradzić tym bardziej że usług z których skorzystałam jestem bardzo zadowolona:)
Dzięki ulotce z wesela trafiłam na strone www.studio-camel.pl Szukałam fotografa a że i na stronie jest filmowanie to i skorzystałam z tego -zdjęcia bardzo oryginalne, film zrobiony w nowoczesnym i również oryginalnym stylu, tego szukałam, a do tego mili i przyjemni ludzie, oczywiście polecam, na stronie wszystko jest jasno wytłumaczone

Kala 
Rozkręcam się

Data ślubu: 1/09/2012
Wysłany: Wto Sie 09, 2011 11:05   Re: Witam:)

AnnaC85 napisał/a:
Zanim wyszłam za mąż dużo czytałam wypowiedzi na forum dlatego uważam że fajnie jak i ja będę mogła doradzić tym bardziej że usług z których skorzystałam jestem bardzo zadowolona:)
Dzięki ulotce z wesela trafiłam na strone www.studio-camel.pl Szukałam fotografa a że i na stronie jest filmowanie to i skorzystałam z tego -zdjęcia bardzo oryginalne, film zrobiony w nowoczesnym i również oryginalnym stylu, tego szukałam, a do tego mili i przyjemni ludzie, oczywiście polecam, na stronie wszystko jest jasno wytłumaczone

hej AnnaC85 a jake pakiety u nich wybrałaś i jaki był ich koszt??

pozdrawiam

age1869 
Dopiero zaczynam

Właściciel firmy
Redge
Wysłany: Nie Wrz 04, 2011 23:29   

Zapraszam na redge.pl i zapraszam do kontaktu!

Michał

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu