Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Mathie
Pon Sty 16, 2012 23:15
szukam zespołu ( rewelacyjnego)
Autor Wiadomość
dula 
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 09:45   

Jeżeli interesuje Cię zespół grający tylko i wyłącznie na żywo to polecam Stanley Band. Ja preferuję tylko takie zespoły, bo wiem, że płaci się za to (i to niemałą kasę!!!), że oni naprawdę grają, a nie udają. Stanley Band grał u mojego rodzeństwa i przyjaciółki. Z czystym sumieniem mogę polecić. Zabawa na całego, za "stołami" goście tak się bawią,że wchodzą na krzesła :) Repertuar na scenie też mają bardzo zróżnicowany, KAŻDY znajdzie coś dla siebie. W przyszłości napewno będą grać u mnie :)
Pozdrawiam

gokiepepe 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Wrz 08, 2011 14:16   zespól z lubeslkiego

Witam, polecam nasz zespół Niagara Band. Ten termin jak na razie mamy wolny. Jesteśmy z okolic Lublina, ale gramy w różnych rejonach Polski. Kapela nasza składa się z trzech osób. Ja (Paweł) gram na klawiszach i akordeonie oraz śpiewam, Arek to gitarzysta, a Marlena ma głos anioła. Proszę wejść na naszą stronę i posłuchać demo Niagara Band - zespół z Lublina . Gdyby miała Pani pytania, proszę o kontakt telefoniczny lub mailowy.
Pozdrawiam

Asiek 
Lubię tu być

Data ślubu: 2012
Wysłany: Czw Wrz 08, 2011 14:52   

ja Stanley Band też polecam, naprawde fajnie grają, tylko ciekawe jak z terminami...

WIATRACZEK 
Lubię tu być

Data ślubu: 23 lipiec 2011
Wysłany: Pią Wrz 09, 2011 11:53   

u mnie gral zespol Amigo, bylismy bardzo zadowoleni. z czystym sumieniem moge polecic.
Michal-wodzirej jest bardzo kontakowa osoba, potrafi odnalezc sie w kazdej sytuacji. mozna z nimi sie dogadac w kazdej kwestii, sa otwarci na propozycje.

rooni 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Wrz 13, 2011 15:01   

ja byłem z zespołem Lunatic z Kozienic, rewelacja jak dla mnie, wesele z nimi to jest przygoda. Naprawde fajnie bawią ludzi i na pewno grają na żywo

martyneczka89 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Wrz 15, 2011 09:34   

Witam,
Ja polecam zespół TRZASKI. Grają na żywo. W składzie 5-osób. Można ich obejrzeć na youtubie wpisując w wyszukiwarce TRZASKI. Pozdrawiam

piter123 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pią Wrz 23, 2011 20:57   Re: szukam zespołu ( rewelacyjnego)

justys1000 napisał/a:
Witam,
szukam zespołu na wesele 22.09.2012r. Dzwoniłam już do paru zespołów między innymi: Mikstura, Demix, takt, Vegas, Cień, Simon, LibertaBand, Remedium. Żaden z tych zespołow nie ma wolnego (mojego) terminu.:( :cry: Jeżeli ktoś zna jakis fajny zespół ktory potrafi rozbawić porządnie towarzystwo to proszę o wpisy z propozycjami... Zależy mi bardzo na dobrym zespole, bo przecież zespoł to podstawa wesela.
licze na Wasze opinie :)
Pozdrawiam

www.zespolcramer.pl

krzysiek 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pią Wrz 23, 2011 22:49   krzysiek

wejdź jeszcze na strone www.kamp.radom.pl tel 694318383 zawsze morzecie poprosić o płyte z wesela i zobaczycie jak grają jak prowadzą oczepiny morze wam przypadną do gustu..pozdrawiam i zyczę powodzenia

Dream Art 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Paź 06, 2011 11:06   

Cover Band It's Freak - strona www.dream-art.pl
Zapraszam do posłuchania

Ewa_ 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sob Paź 08, 2011 14:08   Zespół It's freak

Zapraszam do zapoznania się z ofertą zespołu It's freak. Szczegóły na stronie www.dream-art.pl, dział cover band.

pozdrawiam,

alice6 
Zadomawiam się

Data ślubu: 07.2012
Wysłany: Sob Paź 15, 2011 14:49   

hej. polecam zespół Art-Mix. W skład orkiestry wchodzi 6 muzyków w tym jedna Pani Edyta, podkreślam muzyków , a nie puszczaczy bitów z dysku. Miałam okazję bawić się na weselu przy muzyce ich wykonania, grają świetnie na żywo, każdy dźwięk jest wydobywany na żywo. Jeśli chcesz mieć profesjonalny zespół bez "lipy" to polecam serdecznie. Każdy muzyk potrafi też śpiewać, więc naprawdę super, a zagrają i zaśpiewają co tylko zechcesz. Poza tym są świetnymi konferansjerami i cudownie prowadzą imprezę. Aha i najwazniejsze, NIE PIJĄ ALKOHOLU W TRAKCIE WESELA.
Ja zamówiłam ich do siebie na wesele. Polecam z czystym sumieniem. A oto ich demo:
http://www.youtube.com/watch?v=ZtzFWMMsNTg

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi