Przesunięty przez: Mathie Pon Sty 16, 2012 23:14 |
|
| Autor |
Wiadomość |
poziomkaaz
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pią Paź 14, 2011 13:51 zespół współczesny-ambitny
|
|
|
|
Słuchajcie, szukam zespołu, który będzie potrafił zaśpiewać i rozbawić gości piosenkami trochę bardziej ambitnymi niż "majteczki w kropeczki" itp. nie chodzi mi o nie wiadomo co, ale wolałabym, żeby mniej było słychać elektronicznych dźwięków keybordowych i harmonii, a więcej może gitary, perkusji, może być saksofon. piosenki bardziej w stylu Zakopower, czy Braci Golców, biesiadna tak, disco polo nie, chyba, że po oczepinach, jak już wszyscy mają ostro w czubie;)
możecie mi kogoś polecić? przeglądam te zespoły od kilku dni i w sumie fajnie, ale ciągle mam jakieś "ale" |
|
|
|
 |
Asiek
Lubię tu być

Data ślubu: 2012
|
Wysłany: Pią Paź 14, 2011 22:19
|
|
|
|
Art mix gra muzykę chyba w tym stylu co opisujesz mają swoją stronke... |
|
 |
Guitar Player
Rozkręcam się

Osoba prywatna
Zespół Selekt
|
Wysłany: Sob Paź 15, 2011 08:49
|
|
|
|
U nas na życzenie może być naprawdę sporo gitary gramy 100% na żywo, saksofon za stołami, posłuchaj, oceń: www.zespolselekt.pl |
|
|
|
 |
i.t.d.
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
|
Wysłany: Sob Paź 15, 2011 13:58
|
|
|
|
| jesli chodzi o ambitny repertuar to podobno Midnight Express, tylko nie wiem skad oni są ani nie mam kontaktu. W każdym razie moja pani fotograf bardzo ich chwaliła |
|
|
|
 |
poziomkaaz
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Paź 17, 2011 11:41
|
|
|
|
dziękuję bardzo. ten Midnight Express jest prawdopodobnie z Krakowa (przynajmniej, jeśli o ten zespół chodzi, który znalazłam na stronie www), a nie ukrywam, że wolałabym wziąć zespół max do 100 km od Radomia (a najlepiej z samego Radomia lub okolic). Mamy wesele 18.08.2012, narazie rozmawiamy z Simply the Best. opinie widziałam różne na ich temat, jednak co do ich grania nie widziałam dużych zastrzeżeń. Czy ktoś coś może jeszcze polecić?
pozdrawiam |
|
|
|
 |
luizap
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 20.08.2011
|
Wysłany: Pon Paź 17, 2011 11:49
|
|
|
|
| moższ porozmawiać jeszcze z remixem i zapytać. maja saksofon i gitare i perkusje a dzieczyna ma cudny glos po prostu super |
|
|
|
 |
michalina121
Dopiero zaczynam

|
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|