|
|
| Autor |
Wiadomość |
misbzz
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 10:35 PIĘKNY CHRYSLER 300c WYNAJEM DO ŚLUBU i WESELA i INNE OKAZJE
|
|
|
|
PIĘKNY CHRYSLER 300c WYNAJEM DO ŚLUBU i WESELA i INNE OKAZJE
Posiadam do wynajęcia piękną limuzynę Chrysler 300c- najbogatszą wersje! Auto ma przepiękne skóry i jest bardzo przestronne oraz komfortowe!
Całkowity koszt usługi ustalany jest indywidualnie z każdym klientem po uprzednim kontakcie ,celem ustalenia wolnych terminów oraz omówienia szczegułów usługi.
Usługi prowadzimy na terenie Radomia, oraz na terenie całego województwa mazowieckiego.
Każde wynajęcie jest indywidualnie negocjowane! Przystrojenie gratis!
Możliwość własnego przystrojenia auta w dowolnej kwiaciarni!
Możliwość wynajęcia na inne imprezy - chrzciny, komunia, studniówka, randka, odbiór z lotniska, wieczór kawalerski lub panieński!
Samochód bardzo elegancki i dostojny, posiada pełne wyposażenie adekwatne do prezencji.
Najtaniej
TEL 793331853
GG.8918189 |
|
|
|
 |
biedronka
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 11:31 super oferta
|
|
|
|
| mój wymarzony samochód w dobrej cenie (do negocjacji). W weekend podpisujemy umowę |
|
|
|
 |
_karolcia_
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
|
Wysłany: Wto Maj 18, 2010 07:36
|
|
|
|
a ile Cie on kosztował?
jakieś przykładowe ceny? |
|
 |
biedronka
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Wto Maj 18, 2010 16:31
|
|
|
|
| ja się dogadałam na 450 zł, bo oboje jestesmy z Radomia , dla mnie to najtaniej spośród tych do których dzowniłam w mazowieckim. Pan mówil cos o dekoracjach , ale ja wole swoje zrobić. |
|
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Wto Maj 18, 2010 21:53
|
|
|
|
A ta cena dotyczy nieokreslonego czasu wynajmu czy 4godzin, jak to czesto bywa?
Cena korzystna
My za takie samo auto na 4h, bez dekoracji, placimy 500zł.. |
|
|
|
 |
misbzz
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 21:17
|
|
|
|
| Cena nie jest za 4 godziny. Można powiedzieć ze czas do granic przyzwoitości;) stosuje umownie do 6 h. i 150 km trasy liczone w obie strony. Nie pobieram dodatkowej kasy za udział auta w sesji zdjęciowej, Zawsze każda para wyceniana jest indywidualnie. |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
|