|
|
| Autor |
Wiadomość |
młoda2009
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Wto Paź 14, 2008 13:20 Agencja Filmowa MIKAB
|
|
|
|
Agencja Filmowa MIKAB - ul. Banacha 130, Radom
tel. 048 365 08 50
kom. 504 282 909, 604 877 252
e-mail: info@mikab.pl
GG: 9729912
Strona WWW: http://mikab.pl
Wykonują: filmowanie i fotografia
| Mathie napisał/a: | | Zapraszamy do przejrzenia wpisu zamieszczonego przez właściciela tej firmy w naszej bazie firm: slubiwesele.radom.pl - MIKAB Studio Filmu i Fotografii - kliknij tutaj! - dokładne informacje, zdjęcia, lokalizacja na mapie i inne szczegóły. |
|
| |
|
|
|
 |
Malwiś
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
|
Wysłany: Czw Sty 08, 2009 00:42
|
|
|
|
Ujęcia może i ładne, ale wszystkie kasety jednakowe, te same podkłady, ten sam szablon czołówki, muzyka! Przydałoby się trochę fantazji.
Ale trzeba powiedzieć, że można sobie zamówić 2 kamerzystów, z czego jeden operuje na statywie i kręci z góry. |
|
|
|
 |
agusia_najlepsz
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
|
Wysłany: Czw Sty 08, 2009 10:02
|
|
|
|
| O nich są różne opinie, można poczytać na forum gazety wyborczej. Koleżanka ich miała na swoim śłubie i mi ich polecała.Niestety nie nie oglądałam ich pracy. A wśród kamerzytsów mają niezbyt dobrą opinie- oczywiście nikt nie powiedział wprost, że są źli, ale stwierdzenie, że nie mogę się wyopowiadać o konkurencji źle o czymś świadczy.Choć oczywiście nie wszystkim się podoba to samo. |
|
 |
rachel223
Rozkręcam się

|
Wysłany: Czw Sty 08, 2009 15:31
|
|
|
|
| Malwiś napisał/a: | Ujęcia może i ładne, ale wszystkie kasety jednakowe, te same podkłady, ten sam szablon czołówki, muzyka! Przydałoby się trochę fantazji.
Ale trzeba powiedzieć, że można sobie zamówić 2 kamerzystów, z czego jeden operuje na statywie i kręci z góry. |
Nie zodzę się z tym, że brakuje im fantazji, byłam u nich na prezentacji i widziałam bardzo dużo różnych czołówek, teledysków, zdjęcia w różnych plenerach, na prawdę długo można siedzieć i oglądać, a to zależy też od Pary Młodej, jak nie macie nic do powiedzenia na temat tego jaką chcecie muzykę, nie macie swoich pomysłów na czołówkę to się nie dziwię, że w natłoku pracy zrobią kilka takich samych filmów, to jest często spotykane u różnych kamerzystów, od innych też oglądałam i wszędzie ta sama piosenka na początku tu chociaż nie ma tandetnych latających serduszek i tego typu badziewia, bardzo dobra jakość głosu, podpinają się pod orkiestrę, nic nie buczy i nie brzęczy... |
| Ostatnio zmieniony przez rachel223 Czw Sty 08, 2009 15:39, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Malwiś
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
|
Wysłany: Czw Sty 08, 2009 16:56
|
|
|
|
Ja widziałam dwie kasety od znajonych właśnie tej firmy i jakoś dziwnym trafem były identyczne! Nawet to samo wkurzające ujęcie stołów od którego aż bolały oczy (przybliżanie o oddalanie)! Wszystko na jedno kopyto! To mi się nie podoba, bo od strony technicznej nie mam zarzutów, ale każdy chciałby mieć wyjątkową pamiątkę, a nie jak wszyscy klienci tej firmy! Czyż nie mam racji?
My mamy swój konkretny pomysł na czołówkę i muzykę też dajemy swoją, także mam pewność, że nasza kaseta będzie oryginalna i niepowtarzalna! |
|
|
|
 |
rachel223
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pią Sty 09, 2009 08:46
|
|
|
|
a więc tak to się załatwia |
|
 |
ONA
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pią Sty 09, 2009 20:23
|
|
|
|
hmmm...no cóż zaczynam domniemywać, że rachel223 ma dużo wspólnego z Agencją Filmową MIKAB.....
ps. każdy ma prawo do krytyki nie zapominajmy
ps. Koszt całego przedsięwzięcia w tej firmie (tj. nagranie z jednej kamery, zdjęcia plener, ślub, błogosławieństwo, przyjęcie weselne, książka foto) to niebagatelka ponad 4000zł |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Nie Sty 11, 2009 23:09
|
|
|
|
wg mnie sa fajni i robią fajne płyty jednak wybrałam innego kamerzyste ;P |
|
|
 |
linka:)
Zadomawiam się

|
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 12:21
|
|
|
|
Również uważam, że Mikab jest w porządku. Po ostatecznej selekcji wraz z moim narzeczonym wybralismy właśnie Mikab. Ich oferta fotograficzna jest bardzo ciekawa, zamiast sztucznych sesji w tle fototapety oferują plenery na terenie całej Polski. Ogladałam ich zdjęcia, są na prawdę dobre. Otwarci na propozycje klienta. Myslę, ze jak się chce miec profesjonalna pamiątke, to są godni polecenia. Sama zastanawialam sie nad tym czy zamawiac zdjecia z koscioła, czy moze zaoszczędzic na tym. ostatecznie myśl o posiadaniu pieknego albumu z mszy (ktory się dostaje w cenie zdjec) zadecydowala na korzyść Mikabu |
|
|
|
 |
Zadomawiam się

|
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 12:22
|
|
|
|
| Renatko, a jakiego kamerzyste wybraliscie? |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 22:52
|
|
|
|
Gabivideo ale fakt, mikab naprawde fajnie "to robi" |
|
|
 |
Zadomawiam się

|
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 23:42
|
|
|
|
| Gabi? Słyszalam o nich. Podobno są dobrzy, ktoś mi ich nawet polecał, wtedy jednak jeszcze nic nie szukałam... |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|