Dwór Zbo¿enna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  U¿ytkownicy U¿ytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Nastêpny temat
[B'Art Foto] Bart³omiej Makarski
Autor Wiadomo¶æ
Nani 
Rozkrêcam siê

Do³±czy³a: 24 Lis 2009
Sk±d: Radom
Wys³any: Czw Sty 21, 2010 22:18   

Byli¶my u tego Pana na prezentacji, tak jak ju¿ wspomina³a jedna z przedmówczyñ nie maj± w ogóle fantazji, Pan co prawda chwali siê gdzie to on nie by³ i co nie robi³ (w³a¶nie tu wychodzi na jaw, ¿e po prostu koloryzuje, bo gdyby rzeczywi¶cie tak by³o, to mia³by fotki z innego miejsca w plenerze ni¿ Kazimierz). Co prawda cena kusz±ca bo ca³o¶æ foto (przygotowania, b³ogos³awieñstwo, ko¶ció³, wesele i plener) i film z niby "teledyskiem" (ale du¿o temu czemu¶ brakuje do teledysku) to koszt 3000z³. My jednak zdecydowali¶my siê na Mikab (bo tam za film) wybrali¶my to co chcieli¶my i zap³acimy 2500z³. A niema siê moi drodzy co siê oszukiwaæ, ale to jest jedyny dzieñ w ¿yciu wiêc to co siê wybiera musi Wam siê podobaæ, a nie powiedzenie - a ju¿ niech bêdzie, nie ma ju¿ niech bêdzie, to jest pami±tka na ca³e ¿ycie.

pozdrawiam

zawiedzeni
Dopiero zaczynam

Do³±czy³: 09 Mar 2010
Wys³any: Sro Mar 10, 2010 01:00   

welon1982 napisa³/a:
A ja nie znam wiêkszego oszusta...niestety, wiêc uwa¿ajcie na nich, bo na pocz±tku ³adnie mówi± a potem niestety rozczarowanie

:( Popieramy powy¿sz± opiniê o panu BARTFOTO! My równie¿ stali¶my siê ofiarami jego oszustw!
Ten cz³owiek nie zna granic kiedy chce zdobyæ naiwnych klientów..... obiecuje z³ote góry, koloryzuje gwarantuj±c profesjonaln± obs³ugê co potem zupe³nie odbiega od rzeczywisto¶ci.
Poniewa¿ podczas prezentacji chwali siê piêknymi zdjêciami ale my takich niestety nie otrzymali¶my. Bo na naszym ¶lubie on osobi¶cie fotografowa³ i ... KATASTROFA! On siê musi jeszcze du¿o nauczyæ!
Ten pan co innego mówi, co innego pisze a jeszcze inaczej robi...... tak wiêc UMOWA spisana niczego nie gwarantuje!

pannam³oda 
Rozkrêcam siê

Do³±czy³a: 23 Mar 2010
Wys³any: Wto Mar 23, 2010 15:10   Nie ploecam!!!

Nie polecam firmy bartfoto! Zdjêcia slabe, facet krêci i niedotrzymuje warunkow umowy!
Jestem rozczarowana i zbulwersowana postaw± pana Bart³omieja!
Trudno... czasu siê nie cofnie ale przestrzegam innych nowozeñców przed nim!

¦mieszka
Dopiero zaczynam

Do³±czy³: 24 Mar 2010
Wys³any: Sro Mar 24, 2010 02:00   

Witam wszystkich ktorzy zagladaja na forum dotyczace akurat Pana Makarskiego....
Tak na wstepie smie powiedziec ze jest to dla mnie smieszna postac,Pan Makarski jest bujnym fantasta i bajkopisarzem..... :lol: a zarazem k³amca i oszustem!!!!!
Zaslania sie pracami innych fotografow a kiedy na wesele czy imprezy okolicznosciowe wybierze sie sam z wlasnym aparatem jego praca tzn.zdjecia heh trudno to nazwac zdjeciami sa kiczowate i nieostre pozatym on tylko cpyka jak on to nazywa bah bah i robota zrobiona coz za zenada!!!!!
Kiedy odwiedzimy jego studio zawsze udaje ze jest taki zaprwcowany i ledwo co nadaza z terminami heheh to takze bujdy!!! Pan Makarski nic nie robi jak tylko papierosek,kawka i nk!!!!!! a klienci??? ludzie dla ktorych prcuje,ktorzy mu ufaja na poczatku a pozniej sa rozpaczeni tak jak Ja wraz z mezem??? on ma ich gdzies zaliczka wzieta i Pan Makarski sie bawi!!!! Dlatego kochani ostrzegam was przed ta firma to jeden wielki cyrk.... a wlasciciel moze wam narobic tylko wstydu na waszym wlasnym weselu,pijac,bawiac sie i spewajac z orkiestra wstyd i patologia!!! pozdrawiam wszystkich nowozencow ;)

Zuzka 
Rozkrêcam siê

Data ¶lubu: 8 pa¼dziernika 2011 r.
Do³±czy³a: 21 Kwi 2010
Wys³any: Sro Kwi 21, 2010 10:42   

Witam jestem po prostu za³amana tym co tutaj przeczyta³am. Zdecydowali¶my siê na Pana Makarskiego, po pierwsze z tego powodu ¿e 4 pary naszych znajomych równie¿ go maja(na szczê¶cie przed nami), a po drugie, poniewa¿ zdjêcia na jego stronie s± naprawdê ¶wietne. Teraz jednak ci±gle zastanawiam siê co zrobiæ, bo jak to podkre¶li³ bêdzie u nas osobi¶cie... czy jest kto¶ kto by³ i jest zadowolony z pracy Pana Makarskiego???

skrzyneczka2
Rozkrêcam siê

Do³±czy³: 29 Wrz 2008
Wys³any: Sro Kwi 21, 2010 12:04   

izulka1 napisa³/a:
Witam jestem po prostu za³amana tym co tutaj przeczyta³am. Zdecydowali¶my siê na Pana Makarskiego, po pierwsze z tego powodu ¿e 4 pary naszych znajomych równie¿ go maja(na szczê¶cie przed nami), a po drugie, poniewa¿ zdjêcia na jego stronie s± naprawdê ¶wietne. Teraz jednak ci±gle zastanawiam siê co zrobiæ, bo jak to podkre¶li³ bêdzie u nas osobi¶cie... czy jest kto¶ kto by³ i jest zadowolony z pracy Pana Makarskiego???

izulka ja równie¿ mam pana Makarskiego i tez sie przerazilam tym co tutaj jest napisane. Natomiast ostatnio by³am u znajomych ktorzy go juz mieli i sa zadowoleni. z wyjatkiem terminu realizacji p³yty. Mnie pociesza fakt ze bede miec 2 fotografow od niego.

Zuzka 
Rozkrêcam siê

Wys³any: Czw Kwi 22, 2010 12:33   

Ja te¿ mam dwóch, ale dwoje jest tylko na ¶lubie. Co do terminu realizacji p³yty to pal licho ¿eby tylko siê podoba³a, dla mnie to jest najwa¿niejsze, bo spó¼niæ ka¿dy siê mo¿e, a tym bardziej je¶li wesele s± w obleganych miesi±cach

anecior 
Lubiê tu byæ

Do³±czy³a: 10 Lis 2008
Sk±d: Lublin/Radom
Wys³any: Pi± Kwi 23, 2010 19:35   

My robimy aneks do umowy - zap³ata w momencie otrzymania wszystkich rzeczy spisanych w umowie. Równie¿ s³ysza³am wiele negatywnych opinii, z jednej strony czujê ¿e nic nie zepsuje tego dnia, ale z drugiej cholernie sie bojê...
W razie co, skrzykniemy sie wszystkie i zrobimy Panu M. niemi³ego psikusa;D
Pozdrawiam wszystkich którzy wybrali bartfoto i tak jak ja teraz bardzo sie obawiaj±...

Zuzka 
Rozkrêcam siê

Wys³any: Pi± Kwi 23, 2010 21:56   

Wola³abym nie robiæ jemu psikusów, a tym bardziej On mnie ;)

anecior 
Lubiê tu byæ

Do³±czy³a: 10 Lis 2008
Sk±d: Lublin/Radom
Wys³any: Pon Kwi 26, 2010 13:59   

Zuzka, Te¶ciowa powiedzia³a mi, ¿e jej fryzjerka te¿ wziêla Makarskiego na swoje wesele - bêdzie w nastêpnym roku, ale ¿e s³ysza³a same dobre opinie, no i ¿e zdjêcia wychodz± super;)
Powiem tak - My chyba pierwsi mamy wesele, to napiszê od razu jak wygl±da z nim wspó³praca i dam znaæ;) To juz za 2 miesi±ce wiêc zleci szybko a bêdzie jeszcze czas na ewentualns zmianê;) A w maju idziemy siê z nim spotkac tak wiêc napisze do jakiego doszlismy consensusu;)

Zuzka 
Rozkrêcam siê

Wys³any: Sro Kwi 28, 2010 08:37   

Moi znajomi maj± 9 maja ¶lub tak¿e napiszê co oni my¶l± o Panu B. My¶lê, ¿e niektórzy przesadnie mog± siê o nim wypowiadaæ, tak¿e poczekamy do 9. Na pewno siê odezwê

renatkanuta 
Domownik

Data ¶lubu: 5 czerwca 2010
Pomog³a: 1 raz
Do³±czy³a: 07 Kwi 2008
Sk±d: Radom
Wys³any: Sro Kwi 28, 2010 09:16   

Anetka, pan M pracowal na weselu moich znajomych. ogladalam plyte, widzialam zdj. Wszystko bardzo ok, pomyslowy plener, luzna atmosfera. Nie masz sie Anecia czym stresowac :)

Jeste¶ naszym najwiêkszym sukcesem... :*

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum