Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  U¿ytkownicy U¿ytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Nastêpny temat
[B'Art Foto] Bart³omiej Makarski
Autor Wiadomo¶æ
pannam³oda 
Rozkrêcam siê

Osoba prywatna
Do³±czy³a: 23 Mar 2010
Wys³any: Nie Lis 13, 2011 22:33   

Kamcia napisa³/a:
Fakt, zdjêcia na jedno kopyto. Widaæ to po zdjêciach, które sa umieszczone na profilu na FB. Widzia³am lepsze.... ale moja znajoma go miala i mi go poleca³a. Widaæ kwestia gustu, a o tym siê nie dyskutuje. Co do innych aspektów wspó³pracy nie moge siê wypowiadaæ, nie wiem.

Dziwie sie, ze ludzie sa tacy naiwni. Tyle tu napisano o nierzetelnosci tego czlowieka z aparatem, makarskiego a nadal ktos go zamawia. Czy naprawde trzeba sie sparzyc aby dostac nauczke?
Ja osobiscie ostrzegalam innych przed nim i jego nieudolnej fotografii tzn. zdjeciach bo nie mozna tego co on tworzy nazwac fotografia. W dodatku jego k³amliwa natura i opowiadanie bajek gdzie on by³ i co widzia³. Facet niedowartosciowany i szuka poklasku :) Ale to inny temat ;)
Fotografem on nie jest i obraza prawdziwych fotografow na si³e wpisuj±c sie do tego grona.

WIELU OSZUKA£....... ilu jeszcze naiwnych da sie na niego nabrac ????????????

czarnam 
Dopiero zaczynam

Data ¶lubu: 24.04
Osoba prywatna
Do³±czy³a: 22 Mar 2012
Wys³any: Czw Mar 22, 2012 19:50   

NIE NIE NIE i jeszcze raz NIE dla tego Pana. :evil:
Oszust i amator.
Szkoda, ¿e wczesniej tego nie wiedzieli¶my.
Na szcze¶cie nie móg³ pojechaæ z nami na zdjecia plenerowe i te akurat wysz³y najlepiej !

pannam³oda 
Rozkrêcam siê

Osoba prywatna
Wys³any: Pi± Mar 23, 2012 20:18   

Nie wiedzieli¶cie? Przeciez tu wszyscy pisz± o tym oszuscie od dawna. O k³amliwej postaci makarskiego, który wci±¿ reklamuje siê pracami innych fotografów. Sam nic nie potrafi to wykorzystuje cudze prace.

katyafter 
Rozkrêcam siê

Osoba prywatna
Do³±czy³a: 20 Kwi 2012
Wys³any: Pi± Kwi 20, 2012 11:21   

welon1982 napisa³/a:
A ja nie znam wiêkszego oszusta...niestety, wiêc uwa¿ajcie na nich, bo na pocz±tku ³adnie mówi± a potem niestety rozczarowanie

Zgadzam sie w 100 %! Makarski to po prostu oszust! Nie pisze tego z zawisci. Wrecz przeciwnie. Panie Makarski poznalam Pana dosyc dobrze (niestety nie poznalam sie na Panu) prosze odpowiedziec sobie i innym- czemu wciska Pan taki kit (zdjecia i filmy)ludziom ktorzy placa ciezko zarobione pieniadze??? Przy pierwszym spotkaniu poswiecil mi Pan duzo czasu i wszystko omowil-oklamal. Jak to bedzie wspaniale! Pokazal filmy gdzie ludzie placili po 5-8 tys gdzie moj pakiet byl za 2500 ale ja o tym nie mialam pojecia! Przy pytaniu czy uda sie Panu cos takiego u mnie-odpowiedzial Pan tak oczywiscie! Po prostu mnie pan oszukal pokazujac cos czego nie mialam! Poza tym na zdjecia czekalam od czerwca (slub) do pazdziernika! Mialy byc takie wspaniale a w albumie slubnym mam zdjecia zrobione przez ¶wiadka fotografa-amatora bo te od Pana nie sa takie straszne ale ladne tez nie. Rada dla przyszlych klientow Pana M.-czytajcie co podpisujecie i nie dajcie sie wmanewrowac tak jak ja! Aha i wpiszcie aneks o czasie odbioru materia³u oraz tasm surowych ze chcecie miec w razie potrzeby dostep. Panie Makarski zycze zeby wreszcie polubil (i podszkoli³ siê) Pan to co robi a nie traktowal swojej pracy jako latwy zarobek na imprezy. Mniej nk i facebooka-wiecej pracy i zainteresowania klientem.

P.S. I radze nie reklamowac cudzej pracy jako swojej bo to przestepstwo. Materialy pokazywane nie na stronie tylko przed naiwnymi klientami takimi jak ja.

sofia 
Dopiero zaczynam

Data ¶lubu: 10 wrze¶nia 2011r.
Osoba prywatna
Do³±czy³a: 24 Kwi 2012
Wys³any: Wto Kwi 24, 2012 12:46   

Witam wszystkich zainteresowanych firm± Bartfoto-Bart³omieja Makarskiego.
Na wstêpie chcieli¶my z mê¿em wszystkich tych poinformowaæ,i¿ wszystkie te negatywne informacje s± (Nam siê tak wydaje) opisane jako k³amstwa,poniewa¿ nie znaj± Bartka osobi¶cie i nie wiedz± co pisz±.
Firmie Bartfoto zawdziêczamy wszystko co Najlepsze dziêkujemy za wspania³± wspó³pracê,za ¶wietne zdjêcia,które dziêki Bartkowi s± histori± pe³n± wspomnieñ,do których mo¿emy powracaæ w ka¿dym momencie i prze¿ywaæ wszystko na nowo z równie wielkimi emocjami.Lepszych zdjêæ nie mogli¶mysobie wyobraziæ.Bartek uchwyci³ ka¿dy wa¿ny dla nas moment zarówno podczas naszego ¶lubu jak i pleneru.
Ka¿dy z rodziny i znajomych,ogl±daj±cy nasze albumy,podziwia jego profesjonalizm i naprawdê ciekawe pomys³y.
Bartek jest przesympatycznym cz³owiekiem,uj±³ nas ogromnym poczuciem humoru,fantastycznym podej¶ciem do klienta.Polecamy wszystkim,tym którzy chc± mieæ perfekcyjnie dopracowan± w ka¿dym calu pami±tkê.
Pozdrawiamy serdecznie i mamy nadziejê,¿e spotkamy siê jeszcze w jakim¶ wa¿nym dla nas dniu... :)

zadowolona 
Dopiero zaczynam

Data ¶lubu: 04.06.2011r.
Osoba prywatna
Wys³any: Wto Kwi 24, 2012 13:21   

Zgadzamy siê z poprzedniczk±-"Sofi±"-nie mogli¶my sobie wymarzyæ piêkniejszych fotografii!!!!!!
Nasze zdjêcia ¶lubne wykonane przez Bartka s± perfekcyjne.
Zrobione z pasj± i ogromnym zaanga¿owaniem fotografa,który zatrzyma³ i utrwali³ te ulotne chwile naszego wspania³ego dnia.Zamkn±³ je w piêknie oprawionych albumach,a ka¿dy z nich przedstawia u³o¿one chronologicznie wa¿ne momenty z dnia naszego ¶lubu.Od przygotowañ,poprzez uroczysto¶ci w Ko¶ciele i zabawê weseln±,po sesje w plenerze.Ich dope³nieniem jest przemy¶lana i przygotowana z wielk± precyzj± foto ksi±¿ka.
Zachwycaj± one wszystkich,którzy je ogl±daj±.
S± ekscytuj±c± i pe³n± wspomnieñ podró¿± do dnia naszego ¶lubu.
I jeszcze jedno-zgodnie z ustalonymi wcze¶niej szczegó³ami zarówno w dniu jak i podczas sesji plenerowej wszystko wypad³o idealnie.Na czas,bez spó¼nieñ,w mi³ej i swobodnej atmosferze.
Polecamy us³ugi Bart³omieja Makarskiego:-)

katyafter 
Rozkrêcam siê

Osoba prywatna
Wys³any: Wto Kwi 24, 2012 20:00   

zadowolona napisa³/a:
Zgadzamy siê z poprzedniczk±-"Sofi±"-nie mogli¶my sobie wymarzyæ piêkniejszych fotografii!!!!!!
Nasze zdjêcia ¶lubne wykonane przez Bartka s± perfekcyjne.
Zrobione z pasj± i ogromnym zaanga¿owaniem fotografa,który zatrzyma³ i utrwali³ te ulotne chwile naszego wspania³ego dnia.Zamkn±³ je w piêknie oprawionych albumach,a ka¿dy z nich przedstawia u³o¿one chronologicznie wa¿ne momenty z dnia naszego ¶lubu.Od przygotowañ,poprzez uroczysto¶ci w Ko¶ciele i zabawê weseln±,po sesje w plenerze.Ich dope³nieniem jest przemy¶lana i przygotowana z wielk± precyzj± foto ksi±¿ka.
Zachwycaj± one wszystkich,którzy je ogl±daj±.
S± ekscytuj±c± i pe³n± wspomnieñ podró¿± do dnia naszego ¶lubu.
I jeszcze jedno-zgodnie z ustalonymi wcze¶niej szczegó³ami zarówno w dniu jak i podczas sesji plenerowej wszystko wypad³o idealnie.Na czas,bez spó¼nieñ,w mi³ej i swobodnej atmosferze.
Polecamy us³ugi Bart³omieja Makarskiego:-)

Witamy znow Pana Bart³omieja:)
Z tego co wiem ta strona zostala stworzona aby wymieniac sie spostrzezeniami na temat firm z branzy ¶lubnej a nie subiektywnymi wianuszkami pochlebstw lub oszczerstw. Ja na wlasnej skorze doswiadczylam "profesjonalizmu oraz perfekcyjnosci Pana M. Nie zycze nikomu takich przejsc. Najgorsze bylo to ze nawet tesciowa skrytykowala plyte i zdjecia!
Takze Panie Bartlomieju oszem, odwalil Pan kawal i nic wiecej!

pannam³oda 
Rozkrêcam siê

Osoba prywatna
Wys³any: Sro Kwi 25, 2012 12:41   

Czytam sobie te poprzednie opinie Sofii i Zadowolonej i usmiecham siê z podejrzliwo¶ci± :) Konta za³ozone tuz po sobie i same zachwyty osob± Bart³omieja :) Nie zdziwi³oby mnie to jakby to sam Bart³omiej o sobie napisa³ :)
Sofio, wyobra¼ sobie ze znamy bardzo dobrze Bartka i wiemy w 100% co piszemy :) )))) Do¶wiadczy³am osobi¶cie wielu nieprzyjemno¶ci z jego strony oraz otrzyma³am pakiet kiczowatych zdjêæ w jego wykonaniu. I stwierdzam ¿e ten cz³owiek nie pojêcia o fotografii. I kiedy ogladam albumy moich znajomych ktorzy skorzystali z us³ug innych firm to serce mnie boli i wstyd mi ze da³am siê tak nabraæ na tego cz³owieka w fa³szywej masce!
To K£AMCA I OSZUST!!!!!!!!!!!! Do tego gbur bez kultury. Mily dopóki kasy nie z³apie! A potem ignoruje klienta!

pannam³oda 
Rozkrêcam siê

Osoba prywatna
Wys³any: Sro Kwi 25, 2012 12:55   

Dodam jeszcze ze od nas wzi±³ wszystkie pieni±dze przed oddaniem materia³u. A potem doprosiæ siê go nie mogli¶my o albumy. Czêsto nie odbiera³ telefonu i rozmawia³ z nami po chamsku! Czekali¶my a¿ cztery miesi±ce az dostali¶my zdjêcia z ³aski.

katyafter 
Rozkrêcam siê

Osoba prywatna
Wys³any: Sro Kwi 25, 2012 14:36   

Zgadzam sie calkowicie z moja przedmowczynia! U mnie bylo to samo ze zdjeciami i plyta.
Pan Bartlomiej opowiada jak to duzo ma roboty i jak gonia go terminy a on biedny nie spi po nocach tylko sie meczy zeby material byl piekny... Chyba material z jego imprez! Nie dajcie mu calej kasy przed odbiorem materialów! W sumie i to was nie zaezpiecza bo zrobi wszystko na chybcika jak zwykle... Kurcze nie wiem co gorsze czekac na gown...y material czy dostac szajs od razu...
Potem bedziecie swiecic oczami jak ja bo kazdy bedzie was prosil po weselu o zdjecia czy plyte a glupio odpowiedziec ze zostalo sie oszukanym i sami nie widzielismy jeszcze zdjec czy plyty!
Takze jeszcze raz ostrzegam przed tym czlowiekiem! Tylko kupe nerw stracicie i wstydu sie najecie!

katyafter 
Rozkrêcam siê

Osoba prywatna
Wys³any: Sro Kwi 25, 2012 15:52   

Nie wiem jak u was wyszedl plener organizacyjnie ale opisze jak bylo u mnie.

Przy pierwszym spotkaniu zapytalam o plener jak wyglada ze strony organizacyjnej wszystko bo nigdy nie bylam na takim. Pan Bart³omiej opisal to tak:

Zapytalam go o makijarz i wlosy bo mowil ze ma byc naturalnie, odparl ze nie musimy sie o nic martwic bo bedzie kolezanka Agnieszka (czy Ania) ze to ona ZROBI mi makijarz i wlosy jak bedzie taka potrzeba, ze bedzie mu asystowala. Ona od tego przeciez tam jest- dla was kochani! Doslownie tak klamal w zywe oczy!
Potem mowil ze pojedziemy jego samochodem jakims wiekszym bo inaczej sie nie pomiescimy razem ze sprzetem. Mowil ze zdjecia beda chwile bo taka piekna para nie potrzebuj wiele! Max do 15tej. Dalej chwalil sie i zaplanowal ze potem zjemy jakis obiad (opisal jak to pojechal z ostatnia para do pizzerii i bylo tak super ze robil im jeszcze wtedy zdjecia!

Jak by³o:

Mielismy przyjechac do biura na 10 (biuro okazalo sie zamkniete o czym dowiedzielismy sie dopiero przed 10 jak pojechalismy do biura a tam nic ani szyldu nic...! Sasiedka (z jakiegos sklepu)z dolu mowia ze fotograf na szczescie sie juz wyniosl (nie pytalam o co jej chodzilo bo bylo juz pozno) i powiedziela gdzie bo nie odbiera³ telefonu.

Zdazylibysmy na 10 rano mimo braku poinformowania (romawialam z nim o plenerze w piatek przed slubem i w srode po slubie a on nic nie mowil ze sie przeniosl!!)
Oczywiscie nie obylo sie bez niespodzianek. Zadzwonil wreszcie jak bylismy niedaleko jego mieszkania na ul. Slowackiego i przeprosil bo jest tak zaganiany ze zapomnial nam powiedziec ze sie przeniosl. Juz bylam w sukni (duzej), maz w garniturze bylo goraco jak cholera bo to lato a Pan Bart³omiej mowi ze ma niby nieoczekiwanych klientow z Krakowa i zebysmy przyjechali na 12!!!

Wyobrazcie sobie jak sie poczulam, myslalam ze go rozpie...dole po prostu. Bylam umowiona tego samego dnia wieczorem i nie moglam sie spoznic a on wyskakuje z czyms takim! Ale to nie bylo najgorsze. -Bylo mi goraco, nie mialam sie gdzie przebrac a z reszta maz nie umialby zawiazac sukienki wiec tak czekalismy ja w sukni on w gajerku.
Ludzie sie na nas gapili, buty mnie uwieraly, cala zgrzana upalem i wsciekla sytuacja czekalam z mezem na lawce...
Jak przyjechalismy ponownie, okazalo sie ze wszyscy mamy sedanem NASZYM jechac na plener- malo nie padlam! W dodatku wsiadl bez aparatu , bez niczego procz papieroska! Kazal nam sie zawiezc gdzies pod blokowisko na ustroniu i dopiero po pol godziny przyszedl (dojadajac cos jeszcze) z aparatem i innymi pierdolami (prawie usiadl na kieliszkach przygotowanych na plener!)
Zapytalam gdzie ta Pani Agnieszka jest i kiedy dojedzie (pytalam majac nadzieje ze nie bedziemy musieli jeszcze po nia jechac) odpowiedzial ze ona dzisiaj nie mogla a ja i tak niczego nie potrzebuje bo i tak± jestem ladna blondyneczka...! >>co za cham!<<

Na szczescie bylam na makijarzu przed plenerem (wyobrazcie sobie co byloby gdybym byla nie umalowana albo umalowana jak na co dzien! Jak byscie sie wy wtedy czuly?)
To jeszcze nie byl koniec! Brakowalo kamerzysty, po niego tez trzeba bylo jechac- kolo muzeum wsi radomskiej mieszka i tam bylismy po niego z naszym "fotografem"!
Ostatecznie bylismy na miejscu pleneru ok 13:30!!!! Plener trwal do ok 19, a trzeba bylo ich jeszcze odwiezc... Takze uwiezcie nam nic z jego opowiesci sie nie potwierdzilo!

Ciekawe czy ktos mial podobnie. Napiszcie jak bylo u was.

sofia 
Dopiero zaczynam

Data ¶lubu: 10 wrze¶nia 2011r.
Osoba prywatna
Wys³any: Czw Kwi 26, 2012 11:23   

Dotyczy profilu"panna m³oda"!!!!
Niezrównowa¿ona psychicznie i same negatywne opinie dotycz±ce wszystkiego co znajduje siê na tym portalu pisze ta osoba.
Uwa¿ajcie na ni±!!!!

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum