Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
[Foto] Foto Fuji
Autor Wiadomość
Mathie 
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 10:14   [Foto] Foto Fuji

Nazwa: Foto Fuji

Cennik:
Zdjęcia z wesela i ślubu: 8zł, powyżej 100 zdjęć - 5zł
Plener: 5zł (15x21)

Strona WWW: http://www.fotografiaslubna.radom.pl
E-mail: foto@fotofuji.com.pl

Kontakt: 670-851-294

Inne: dostajemy płytę ze zdjęciami, Pan uważa, że na weselu nie trzeba robić za dużo zdjęć. Ale ogólnie spoko

WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.

Angelina82 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 23:30   Fotografie na naszym slubie.

Cześć Wszystkim przyszłym "Ślubowi czom".
2 miesiące temu razem z moim narzeczonym (wtedy jeszcze ;-)) zamówiłam zdjęcia w tej firmie.Powiem wam, że jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości zdjęć i miłej atmosfery podczas fotografowania. Zdjęcia plenerowe robiliśmy w Muzeum Wsi Radomskiej-wszystko przebiegło bardzo szybko i sprawnie. W kościele, na ślubie Marek- mój mąż był strasznie zdenerwowany-ach Ci faceci - wszystko tak przeżywają ;-) -jednak na zdjęciach wszystko było o.k - czyżby cyfrowa korekcja min ;-)). Zamówiliśmy sobie fotografa na cały czas przyjęcia ślubnego - siedział do końca :-) Wcześniej z szefem ustaliliśmy ze przywiezie nam nasze portrety, które wręczyliśmy rodzicom na weselu-bardzo im się podobały. Nam zresztą też. Dodatkowo robiliśmy zdjęcia z każdym z naszych gości z osobna i potem wręczyliśmy im to jako weselną pamiątkę.
Przy odbiorze zdjęć dostaliśmy płytę DVD ze wszystkimi zrobionymi zdjęciami + filmik zawierający ciekawy przekrój całego dnia- od pleneru do oczepin ;-). Obie rzeczy free.
Cena za wszystko atrakcyjna.
Polecam tych fotografów :-).
P.s Juz po naszym ślubie dowiedziałam sie ze fotograf z Fuji robil 10 lat temu zdjecia mojej cioci.Świat jest mały...

agniesias_1983
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 09:50   

Witam :) ciesze się bardzo :) tez mamy tego fotografa i troche sie uspokoiłam czytajac twoja wypowiedz pozdrawiam gorąco ;)

Tomek 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sro Paź 01, 2008 20:51   

Agniesia 83 powiedz mi jak wyszły wasze zdjecia? Ja mam ślub w sierpniu 2009 ale już chce znaleźć fotografa - ceny wszystkiego tak szybko skaczą wiec... Przeglądałem ich zdjecia z przyszła żona (zobaczymy czy wytrwam ...hehe) i były bardzo dobre-ale wiesz nie ma to jak opinia innych osob.
Daj znac.

agniesias_1983
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sro Lis 12, 2008 09:39   

Witaj :D ja tez bylam bardzo mile zaskoczona jak zobaczyłam ich zdjecia :) naprawde mi sie bardzo spodobały no i cena bardzo dostepna za taka ilosc zdjec jasne dam znac jak wyjda :)

edytka85 
Rozkręcam się

Data ślubu: 2012
Wysłany: Nie Maj 01, 2011 15:14   

Odświeżam temat.
Czy ktoś w ostatnim czasie korzystał z usług tej firmy, chodzi mi dokładnie o fotografię ślubną?
Dawno nikt o niej nie pisał, niby posty pozytywne, a tu cisza. Proszę o opinie

anelim5 
Zadomawiam się

Data ślubu: 15.10.2011
Wysłany: Nie Maj 01, 2011 17:51   

Hej, 2 tyg temu ogladalam zdjecia od p. Zbyszka i bardzo mi sie podobały. Fajne pomysly, świetna jakość. Ja na swój ślub mam zamówione zdjęcia właśnie od Foto FUji.

Ania i Robert 
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Sty 03, 2012 17:08   

Hejka:) też bym chciała poznać opinie na temat firmy fotofuji:)

agatka505 
Zadomawiam się

Data ślubu: 27/08/2011
Wysłany: Sro Sty 04, 2012 18:47   

My korzystalismy z ich uslug i jestesmy bardzo zadowoleni. Profesjonalne podejscie, super jakosc zdjec, albumy cudne i przystepna cena. Podczas wesela fotografowal Ojciec a pleneru syn..Firma godna polecenia :D

Karolina Winiarska 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 25.06.2011
Osoba prywatna
Wysłany: Pią Lut 03, 2012 21:37   

Cześć,
nasz ślub odbył się 25 czerwca 2011 roku w Warszawie. Wesele było suuuper, wszystko się udało.Trafiliśmy razem z Pawłem do tej firmy przez przypadek a dokładnie przez naszą wspólną koleżankę Anetę, pozdrawiam Cię kochana, całuski. Widzieliśmy jej foto książkę, która bardzo nam się spodobała.Byliśmy również wcześniej na weselu Anetki i Tomka i u nich również był ten fotograf. Dlatego również się na niego zdecydowaliśmy. Po zapoznaniu się z ofertą my wybraliśmy jednak opcję na dwóch fotografów i 3 foto książki.Wszystko odbyło się tak jak wcześniej ustaliliśmy podczas spotkania.Foto książki wyszły super a filmik ze zdjęć bardzo ciekawy. Wszystkim naszym znajomym i rodzince też się bardzo podobały.Miło jak wszystko jest tak jak powinno bo tego dnia się przecież nie powtórzy, dlatego polecam pracę tych Panów. Córka zobaczy fajną pamiątkę mamusi (według planu urodziny już za 5 tygodni ale siostra miała dwa wcześniaki...) i może wskoczy w moją suknie. Pozdrawiam Was ciepło chłopaki i polecam ich foto książki !

Ewelina90 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 27.08.2011
Osoba prywatna
Wysłany: Nie Lut 05, 2012 12:46   

Do wszystkich przyszlych malzonkow!!!

Jesli jeszcze nie zdecydowaliscie sie na fotografa-kamerzyste to polecam
Foto Fuji jedna z najlepszych firm w Radomiu na ktorej sie nie zawiodlam!!!
Mila atmosfera,szybko i precyzyjne wykonane zdjecia i filmy.
Osobiscie polecam ~foto ksiazke~(na ktora sie zdecydowalismy) efekt zajebisty i pamiatka na cale zycie :)

puciek 
Rozkręcam się

Właściciel firmy
Videofilm
Wysłany: Wto Lut 14, 2012 16:07   

Witam serdecznie, od siebie tylko mogę dodać tyle że gorąco polecam usługi p. Zbyszka. Współpracujemy czasami , i zawsze młodzi są zadowoleni.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu