|
|
| Autor |
Wiadomość |
pawelbal
Rozkręcam się

|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 16:47 [foto] FOTOGRAFIA ŚLUBNA - fotomat.info
|
|
|
|
Witam serdecznie.
Zajmujemy się fotografią ślubną. Staramy się, aby nasze prace nie były takie jak wszystkie inne. Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony i korzystania z naszej oferty.
http://www.fotomat.info/
Pozdrawiamy |
|
|
|
 |
pannamłoda
Rozkręcam się

Osoba prywatna
|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 17:45
|
|
|
|
Obejrzałam waszą strone i nie mogłam sie oprzeć, żeby nie wyrazić swojej opinii. Poniewaz lubie ogladac fajne fotografie kreatywnych fotografow. Dlatego jestem tutaj czestym gościem, pomimo że swoj ślub mam już za sobą
Waszą galerią jestem mocno rozczarowana Zdjęcia jakościowo fatalne, poprzepalane, widoczne szumy, nie widziałam gorszych, ale to moje zdanie. Moze to nowa moda w fotografi nie wiem ale mnie się nie podobało |
|
|
|
 |
pawelbal
Rozkręcam się

|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 17:59
|
|
|
|
I zapewne reklamujesz tutaj tylko i wyłącznie jednego fotografa - albo kogoś ze swojej rodziny, albo znajomego.
Pochwal się proszę profesjonalnymi zdjęciami, które zrobił Ci swój fotograf zanim zaczniesz krytykować ludzi, którzy starają się pracować.
A jeżeli nie chcesz skorzystać z oferty, to zamilcz. Każdy ma prawo wyboru. |
| |
|
|
|
 |
pawelbal
Rozkręcam się

|
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 18:05
|
|
|
|
Proszę admina lub moda o usunięcie wszystkich odpowiedzi do tego posta.
Ktoś bez pojęcia psuje rynek. |
|
|
|
 |
pannamłoda
Rozkręcam się

Osoba prywatna
|
Wysłany: Pon Sty 09, 2012 14:40
|
|
|
|
| pawelbal napisał/a: | I zapewne reklamujesz tutaj tylko i wyłącznie jednego fotografa - albo kogoś ze swojej rodziny, albo znajomego.
Pochwal się proszę profesjonalnymi zdjęciami, które zrobił Ci swój fotograf zanim zaczniesz krytykować ludzi, którzy starają się pracować.
A jeżeli nie chcesz skorzystać z oferty, to zamilcz. Każdy ma prawo wyboru. |
Nikogo nie reklamuje. A skoro publicznie wystawiacie swoje zdjęcia to każdy ma prawo obejrzeć i wyrazić swoje zdanie. To bardzo nieładnie z twojej strony, ze tak naskoczyłes na mnie. Czyżby o twoich pracach można było się tylko wyrażać pozytywnie, krytyki nie przyjmujesz? Czyli albo słodzenie albo" zamilcz" - jak się wyraziłeś
Napisałam, że mnie się nie podobały twoje zdjęcia i to jest moje zdanie. Inni mogą mieć inne zdanie, ja nikomu nie narzucam swego poglądu A poza tym z opinii obiektywnych można wyciągnąć jakieś wnioski, coś zmienić, czegoś się nauczyć jeszcze.
Jeśli chodzi o moje zdjęcia ślubne to już napisałam wcześniej tutaj i nie pochwalę się niestety nimi bo robł je Makarski Bartłomiej i jestem bardzo niezadowolona
A tobie życzę więcej luzu i samokrytyki, a także obiektywnego spojrzenia na opinie innych
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|