Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
[foto] FOTOGRAFIA ŚLUBNA - fotomat.info
Autor Wiadomość
pawelbal 
Rozkręcam się

Wysłany: Nie Sty 08, 2012 16:47   [foto] FOTOGRAFIA ŚLUBNA - fotomat.info

Witam serdecznie.

Zajmujemy się fotografią ślubną. Staramy się, aby nasze prace nie były takie jak wszystkie inne. Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony i korzystania z naszej oferty.

http://www.fotomat.info/

Pozdrawiamy

pannamłoda 
Rozkręcam się

Osoba prywatna
Wysłany: Nie Sty 08, 2012 17:45   

Obejrzałam waszą strone i nie mogłam sie oprzeć, żeby nie wyrazić swojej opinii. Poniewaz lubie ogladac fajne fotografie kreatywnych fotografow. Dlatego jestem tutaj czestym gościem, pomimo że swoj ślub mam już za sobą :)
Waszą galerią jestem mocno rozczarowana :( Zdjęcia jakościowo fatalne, poprzepalane, widoczne szumy, nie widziałam gorszych, ale to moje zdanie. Moze to nowa moda w fotografi ;) nie wiem ale mnie się nie podobało :(

pawelbal 
Rozkręcam się

Wysłany: Nie Sty 08, 2012 17:59   

I zapewne reklamujesz tutaj tylko i wyłącznie jednego fotografa - albo kogoś ze swojej rodziny, albo znajomego.
Pochwal się proszę profesjonalnymi zdjęciami, które zrobił Ci swój fotograf zanim zaczniesz krytykować ludzi, którzy starają się pracować.
A jeżeli nie chcesz skorzystać z oferty, to zamilcz. Każdy ma prawo wyboru.

pawelbal 
Rozkręcam się

Wysłany: Nie Sty 08, 2012 18:05   

Proszę admina lub moda o usunięcie wszystkich odpowiedzi do tego posta.
Ktoś bez pojęcia psuje rynek.

pannamłoda 
Rozkręcam się

Osoba prywatna
Wysłany: Pon Sty 09, 2012 14:40   

pawelbal napisał/a:
I zapewne reklamujesz tutaj tylko i wyłącznie jednego fotografa - albo kogoś ze swojej rodziny, albo znajomego.
Pochwal się proszę profesjonalnymi zdjęciami, które zrobił Ci swój fotograf zanim zaczniesz krytykować ludzi, którzy starają się pracować.
A jeżeli nie chcesz skorzystać z oferty, to zamilcz. Każdy ma prawo wyboru.

Nikogo nie reklamuje. A skoro publicznie wystawiacie swoje zdjęcia to każdy ma prawo obejrzeć i wyrazić swoje zdanie. To bardzo nieładnie z twojej strony, ze tak naskoczyłes na mnie. Czyżby o twoich pracach można było się tylko wyrażać pozytywnie, krytyki nie przyjmujesz? Czyli albo słodzenie albo" zamilcz" - jak się wyraziłeś :)
Napisałam, że mnie się nie podobały twoje zdjęcia i to jest moje zdanie. Inni mogą mieć inne zdanie, ja nikomu nie narzucam swego poglądu :) A poza tym z opinii obiektywnych można wyciągnąć jakieś wnioski, coś zmienić, czegoś się nauczyć jeszcze.

Jeśli chodzi o moje zdjęcia ślubne to już napisałam wcześniej tutaj i nie pochwalę się niestety nimi bo robł je Makarski Bartłomiej i jestem bardzo niezadowolona :(

A tobie życzę więcej luzu i samokrytyki, a także obiektywnego spojrzenia na opinie innych :)

Pozdrawiam :)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu