Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Foto video P.Marzena z Ustronia
Autor Wiadomość
agnieszkam91
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sob Gru 11, 2010 14:49   Foto video P.Marzena z Ustronia

Czy ktoś miał na weselu tą Panią?polecili mi ją znajomi dlatego proszę o opinię jak wyglądała współpraca oraz jak z pomysłowością? oglądałam płytę u znajomych to jest dosyć innowacyjna, na szczęście bez żadnych serduszek i innych takich, ale wolałabym poznać opinie innych użytkowników ;) ;) ;)

i.t.d. 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
Wysłany: Sob Gru 11, 2010 15:08   

a jakies nazwisko?

kasiek 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
Wysłany: Nie Gru 12, 2010 13:06   

my mieliśmy tych państwa...
Czy jesteśmy zadowoleni?hmmm chyba tak. Wszystkie nasze wskazówki wzięli pod uwagę,mogliśmy sobie wybrać czołówkę,plener muzykę, podsumowując byliśmy współtwórcami scenariusza, ale to już chyba standard...
Film mi się podoba ogromnie!!Ale ja mogę być nieobiektywna ;) jedyne co to żałuję że na filmie z kościoła nie ma nagranego jak śpiewają ave maria (utwór wykonany prześlicznie, aż rzucał na kolana), ale wcześniej ustaliliśmy że na filmie nie będzie podawania eucharystii a utwór był właśnie wtedy śpiewany.

Trochę nas denerwowało dyrygowanie nami, ustaw się tak, zrób to czy tamto, uśmiechnij się...Ale niezależnie od wykonawcy foto i video było nieuniknione, że będą nas ustawiać a my nie przyzwyczajeni do tego.

zdjęcia baardzo nam się podobają, zrobione na luzie (takie chcieliśmy) pomysły też ciekawe. Z racji tego że nie chcieliśmy albumu mamy ich chyba ze 600 (wszystkie jakie były wykonywane)

płyty mięliśmy w ciągu niecałych 2 tyg od pleneru.

jedyne do czego mam zastrzeżenia to do umowy, nieprofesjonalna i mało w niej zawarte.
np. plener miał być dodatkowo płaty jedynie gdy chcieliśmy gdzieś dalej jechać (kazimierz itp.) a okazało się ze musieliśmy dopłacić chyba 200zł... No i na płycie nie ma dźwięku przez jakieś 15 sek. mieliśmy sobie darować i wcale ich o tym nie informować (szkoda nam było zachodu) jednak pani zadzwoniła czy nam się podoba i jej powiedziałam o tym dźwięku. Pow. że tak być nie może i że nagra nam nowe płyty z dźwiękiem. Jak nagra to się miała odezwać i do tej pory się nie odezwała. Chyba my musimy to zrobić.
W sumie powiedziałam jej że nam nie zależy i może dlatego zwleka z wymianą...

Krzysztof 
Zadomawiam się

Właściciel firmy
Wideofilm
Wysłany: Wto Gru 14, 2010 12:01   

kasiek napisał/a:
Chyba my musimy to zrobić.
W sumie powiedziałam jej że nam nie zależy i może dlatego zwleka z wymianą...

To tak nie stawiajcie sprawy.Jeżeli jest coś nie tak na filmie mają poprawić i tyle. A co do tej umowy: no właśnie: w którymś wątku pisałem dość szeroko na ten temat i zaznaczyłem, że wszystkie szczegóły powinny być zawarte w tzw karcie realizacyjnej / o ile taka jest w tej firmie/. I tam się pisze co ma być , a czego ma nie być, nie mówiąc już o jakimś planie logistycznym.Ale to trzeba chcieć zrobić, a w większości tych firemek nie chce się tego robić albo i nie potrafi. Faktycznie,,szkoda,że podczas komunii św nie nagrali tego na czym Ci faktycznie zależało, ale gdyby kamerzysta był super inteligientny, to na roboczo by nagrał. Ale widocznie tego mu zabrakło. Szkoda- stało się.
Też coś zauważyłem,że bardzo ingerowali w Wasze zachowanie na planie filmowo-zdjęciowym: hmmm: ciężko coś tu pisać na ten temat, bo nikt z nas nie wie, co tam się działo. Reportaż winien być raczej tak jak było faktycznie, nawet gdybyście się popłakali ze szczęścia.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu