|
|
| Autor |
Wiadomość |
wesolabeti
Rozkręcam się

Data ślubu: 13-06-2009
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 13:30
|
|
|
|
Tak studniówka to nie wesele ale jak pani była w szkole zamawialiśmy zdjęcia, ja zamówiłam takie samo jak kolega z którym tańczyłam poloneza - potem się okazało że takie zdjęcie jest 1 i pani w zamian może dać inne taniej (ciekawe czy Ty byś tak chciała).
Siostra dostała pustą kasetę ze studniówki a płyta była dla zupełnie innej osoby. Trzeba było się najeździć żeby poprawiali. Biorąc pod uwagę to że mam ponad 30 km do Radomia to był problem.
Jak chcesz to ich weź , ja tylko napisałam że ich nie polecam - w końcu to forum. |
|
 |
Ula
Zadomawiam się

|
Wysłany: Sro Maj 27, 2009 08:26
|
|
|
|
Ja już zarezerwowałam sobie inną ekipę
I właśnie dowiedziałam się, że Intercolor obsługiwał wesele mojej siostry. Zdjęcia były w studio, owszem ładne, ale takie sztuczne i bez wyrazu - standart: parasol, kwiaty, fotelik itd. Dorze,że młodzi tacy urodziwi to suma sumarum nie wyszło tak źle. Jeżeli chodzi o film to nagrany dobrze, jakaś wejściówka, msza, wesele i zakończeni - wszystko spoko. Z tego co wiem to młodym się podobało, ale dla mnie to wszystko takie bez emocji było, bez inwencji..... |
|
|
|
 |
gosiek_24
Lubię tu być

Data ślubu: 15.10.2011
|
Wysłany: Sro Lut 09, 2011 17:04
|
|
|
|
| trochę jestem zaskoczona tymi opiniami, kilka miesięcy temu byliśmy u Pani Beaty i podpisaliśmy z nią umowę na filmowanie. Nie mieliśmy pojęcia kogo wybrać i dlatego zasięgnęliśmy opinii naszego fotografa. Na początku miał być Pan Pastuszko, ale w końcu fotograf i jego partnerka, która też robi fotki polecili nam Panią Beatę. Podobno zna się na rzeczy maja dobry sprzęt wiec i film wychodzi w dobrej jakości. Pani w studio wywarła na nas bardzo miłe wrażenie. Okazało się,że dwoje naszych znajomych korzystało z usług jej i jej męża i byli bardzo zadowoleni. A teraz to już sama nie wiem co myśleć. Czy jest na formum jeszcze ktoś kto podpisywał z nimi umowę ?? Proszę o opinie |
|
|
|
 |
mia
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Mar 23, 2011 17:10 do gosiek
|
|
|
|
Film faktycznie jest w dobrej jakości i wszystko jest ok, ale inwencja twórcza niestety słaba. Film wygląda standardowo, więc jeśli niczego nie będziesz wymagać to powinnaś być zadowolona, natomiast jeżeli poprosisz o jakieś urozmaicenie to może być trudniej. . |
|
|
|
 |
gosiek_24
Lubię tu być

|
Wysłany: Sro Mar 23, 2011 17:50
|
|
|
|
hmmm nie wiem na ile to czego oczekuję od tej firmy jest specjalnymi wymaganiami, chcielibyśmy dostać po prostu film w dobrej jakości, co do urozmaiceń to wydaje mi się chyba za bardzo nie wydziwiamy w tej kwestii wiec nie powinno być problemu w końcu wszystko jest do dogadania chciałabym być dobrej myśli |
|
|
|
 |
kasia224
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Wto Maj 24, 2011 16:29
|
|
|
|
| my podpisalismy umowe z nimi wrazenie zrobili dobre. Obejrzelismy kilkanascie płyt jakosc dobra dzwięk dobry. zdjecia również ładne.wiec zasrzezen nie mam a na efekt trzeba jeszcze rok poczekac;p |
_________________ kasia |
|
|
|
 |
madzia123
Lubię tu być

Data ślubu: 23.06.2012
|
Wysłany: Wto Cze 14, 2011 18:12
|
|
|
|
| my oglądaliśmy przelotnie kilka płyt i było ok może po prostu trzeba się z nimi dogadać przed weselem jeśli ma się jakieś pomysły czy na płytę czy zdjęcia.mamy z nimi podpisaną umowę na zdjęcia i film i już sama nie wiem co myśleć |
|
|
|
 |
m.o.n.i.k.a
Zadomawiam się

Data ślubu: 2012
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 13 Sty 2011 Posty: 124 Skąd: Radom
|
Wysłany: Czw Lip 28, 2011 23:17
|
|
|
|
Miałam pośrednią styczność z tą firma tzn. nagrywali u siostry w tym roku wesele. Jestem po (którymś już) obejrzeniu płytek i muszę powiedzieć, że zarówno jakość obrazu jak i dzwięku jest genialna. Nie spotkałam się dawno z tak czystym obrazem. Siostra od fotografa (ktory był z innej firmy) usłyszała, że wynikało to z tąd, że pracują na bardzo dobrym sprzęcie (podobno jakaś najnowsza wersja kamer) ;-) Nie wiem jak z plenerem bo siostra go nie miała (pośrednio na tą decyzję wpłyneła pogoda i to, że pani się "niecierpliwiła" bo chciała obrobić już płytę a tu ciągle deszcz...więc żeby nie przeciagać już młoda stwierdziła żeby montowali bez pleneru);-( Plusem jest to że płyty są też jakoś tak sensownie podzielone tzn. że na pierwszej dom i kościuł, na 2 do poprawin, na 3 od tortu, wózek do zakończenia (no i na 4 poprawiny ale to już opcja dodatkowa) ;-) Minusem na który moge uczulić to spisujcie dokładnie umowę bo jak dochodzi do płatności to jest różnie...niby siostra miała w cenie wliczony plener (ale wkońcu z niego zrezygnowała) i poprawiny za które dodatkowo dopłacała a jak przyszło co do czego i sie targowała żeby coś opuścili skoro pleneru nie było to pani jej powiedziała, że niby tak ale wyszly aż 4 płyty i to ona raczej powinna dopłacić (choć w sumie już za tą 4 czyli poprawiny do ogólnej sumy miała już doliczone)...staneło na tym że zapłaciła tyle ile miała w umowie i straciła tyle że nie miała pleneru...ale płytka fajna |
| |
|
|
|
 |
gosiek_24
Lubię tu być

|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 14:45
|
|
|
|
my na swoim weselu korzystaliśmy z usług tej firmy. Odebraliśmy już płyty i jesteśmy bardzo zadowoleni. Po pierwsze na płytkach jest super obraz i genialna jakość dźwięku. Prawie cały film jest zrobiony tak jak chcieliśmy. Tak jak wspomniałam moja poprzedniczka film jest sensownie podzielony. My mieliśmy mieć dwie części, ale Pani Beata stwierdziła że było dużo fajnego materiału i szkoda jej było wycinać dlatego zrobili nam 3 płytki. Co prawda w umowie mieliśmy plener ale sami z niego zrezygnowaliśmy na rzecz czołówki która uzgodniliśmy z Kamerzystką. Pani Bata proponowała nam dwie kamery na weselu za dopłatą 500 zł. Stwierdziliśmy jednak że 2000 zł za kamerę to troszkę za dużo na naszą kieszeń i w końcu zrezygnowaliśmy. Miała być jedna kamera, w końcu jednak w dniu ślubu dowiedzieliśmy się że w gratisie mamy dwie kamery. Za co jesteśmy bardzo wdzięczni bo montaż filmu z dwóch kamer daje super efekt. Także jeżeli macie możliwość dwóch kamer na weselu to bierzcie bo warto.
Kamerzystów braliśmy w ciemno ale sprawdzili się w100% nie żałujemy bo odebraliśmy film fajnie i z pomysłem zmontowany. Mamy pamiątkę na całe życie. |
|
|
|
 |
kasienka88
Rozkręcam się

Data ślubu: 24 lipca2010
Wiek: 24 Dołączyła: 15 Sty 2010 Posty: 58 Skąd: Radom/Warszawa
|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 16:33
|
|
|
|
| my też mieliśmy intercolor ioczywiście chyba to jest tekst standardowy pani Beaty ze materiał super i żeby brać 3 plytki. nie podoba mi sie umowa bo wszystko ladnie obiecuja i na wszystko sie zgadzaja tylko jak pozniej przychodzi do placenia to cena okazuje sie inna ja np nie wzielabym ich juz 2 raz tym bardziej ze nie zrobili nam wszystkiego tak jak mialo byc |
|
 |
gosiek_24
Lubię tu być

|
Wysłany: Pon Lis 28, 2011 16:22
|
|
|
|
| my na szczęście w tej cenie którą mieliśmy na umowie dostaliśmy to co chcieliśmy a nawet troszke więcej więc nikt nas do niczego nie zmuszał a w szczególności do wzięcia trzech płyt zamiast dwóch. My wzieliśmy trzy a zapłaciliśmy za dwie. |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|