Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
[Foto + Wideo] Spector
Autor Wiadomość
malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Wto Sty 06, 2009 08:07   [Foto + Wideo] Spector

Czy ktoś z Was korzystał z usług firmy Spector?Prosiłabym o wypowiedzi,gdyż jestem na etapie poszukiwania dobrego kamerzysty....A może ktoś z Was mi kogoś dobrego poleci?Z góry dziękuję :>

Mathie napisał/a:
SPEKTOR agencja filmowa
Wojciech Pronin
26-600 RADOM, ul. Szpitalna 2
czynne od poniedziałku do piątku w godz. 10-18
tel kom. 0603-091-194
e-mail:biuro@spektor.radom.pl
http://www.spektor.radom.pl

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 12:08   

ja co prawda ich nie wybrałam, ale widziałam kasete z ich wykonaniem. podobało mi sie, ponieważ nie stosuja jakis kiczowatych rozmyc, rozpruszen .. oczywiscie jak sobie ktos zazyczy to moga zastosowac elementy takie. z tego co wiem, nie są drodzy, ale kwoty nie pamietam. jak uda mi sie dowiedziec to podam :) pozdrawiam

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 12:25   

CENNIK

WERSJA STANDARD ( czas trwania 4 godz. ) - 1200 zł.(netto) ZAWIERA :
INTRO – Wprowadzenie do filmu. Przedstawienie najważniejszych osób, miejsca i daty Uroczystości (ok. 2 min.).
DOM PANNY MŁODEJ – Przyjazd Pana Młodego, powitanie, krótka prezentacja obu rodzin .
BŁOGOSŁAWIEŃSTWO – Relacja z Błogosławieństwa Młodej Pary.
ŚLUB KOŚCIELNY – Relacja zawiera wprowadzenie w klimat ceremonii, prezentację świątyni, przyjazd Młodej Pary, ceremonię zaślubin
oraz życzenia. Msza oraz w całości lub w skrócie.
PRZYJĘCIE WESELNE – Relacja zawiera prezentację miejsca w którym odbywa się Wesele oraz przebieg Przyjęcia (realizacja kończy się
po Oczepinach ok. godz. 1.0 – 2.0 w nocy).
PODSUMOWANIE - A – Taniec Młodej Pary z wplecionymi ujęciami retrospekcyjnymi z dnia Zaślubin.

Otrzymujecie Państwo 4 kpl . DVD. Dodatkowo zostanie zaprojektowana i wydrukowana
indywidualna okładka do etui. Na płytach DVD zostanie wykonany nadruk.

----to jest cennik, który Pan mi przesłał na meil

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Wysłany: Sro Sty 07, 2009 12:26   

JEŚLI JESTEŚCIE PAŃSTWO ZAINTERESOWANI DODATKOWYMI WARIANTAMI TO PROSZĘ JE ZAZNACZYĆ, A ZOSTANĄ INDYWIDUALNIE WYCENIONE.

□ RODZICE O MŁODYCH – Wspomnienia Rodziców dotyczące okresu dzieciństwa będące narracją do prezentowanych zdjęć lub filmów
(wykorzystanie gotowego filmu lub zlecenie wykonania filmu z materiałów archiwalnych).
□ PRZYGOTOWANIA MŁODEJ PARY – Wizyta u kosmetyczki , fryzjera , przygotowania domowe w formie impresji filmowej, wyjazd po wiązanki
ślubne, itp.
□ ŚLUB CYWILNY – Relacja zawiera prezentację USC, przyjazd Młodej Pary, ceremonię podpisania aktu zaślubin, toast okolicznościowy
oraz życzenia.
□ PRZEJAZD ORSZAKU WESELNEGO – Filmowanie przejazdu orszaku weselnego w czasie jazdy.
□ PODSUMOWANIE – B – Prezentacja najciekawszych scen z Dnia Zaślubin jako dodatek na płycie DVD lub do wykorzystania w internecie.
□ PLENER – Produkcja teledysku opiera się na scenariuszu tworzonym indywidualnie dla każdej Pary. Scenariusz jest pisany na podstawie
rozmów z Młodą Parą. Bardzo ważnym elementem całej realizacji jest odpowiednie dobranie muzyki, oświetlenia oraz miejsc.
Gotowy teledysk otrzymujecie na życzenie wraz z zestawem fotosów.
□ PLENER – EXTRA – jw. Plener w innym dniu.
□ SKRÓT FILMU – Skrót filmu (czas trwania 60 min.) na oddzielnym nośniku DVD.
□ PREZENTACJA ZDJĘĆ – Prezentacja sesji fotograficznej w formie clipu .
□ DODATKOWA KAMERA – Realizacja materiału z kilku kamer pozwala na ciekawszy montaż.
□ KRAN KAMEROWY – Kamera pracująca na wysięgniku (długości do 7m. ) pozwala na efektowne ujęcia i najazdy, zachowując stabilność
obrazu.
□ DODATKOWA REJESTRACJA DŹWIĘKU – Użycie dodatkowych mikrofonów lub nagranie dźwięku za pomocą kabla pozwoli usłyszeć to,
czego nie są w stanie nagrać kamery.
□ PROJEKTOR MULTIMEDIALNY – Pozwala na prezentację wcześniej przygotowanych materiałów filmowych oraz bezpośredni przekaz obrazu
bawiących się Gości na sali konsumpcyjnej.
----acha i to opcje dodatkowe, które są wyceniane osobno:)

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Wysłany: Sro Sty 07, 2009 12:28   

Za każdy dodatkowy komplet płaci się 50 zł i jest możliwość odkupienia materiału roboczego, niestety nie ma ceny. A tak w ogóle to mają stronę: www.spektor.radom.pl

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sro Sty 07, 2009 19:19   

Dziękuję BARDZO za informacje :) Przydadza mi sie na pewno:)

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sro Sty 07, 2009 19:22   

Renatka jak cos bedziesz jeszcze wiedziec to daj znac :)

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Pią Sty 16, 2009 22:24   

Dzisiaj byliśmy na rozmowie z panem z agencji filmowej Spektor.Bardzo miły i konkretny pan :) To co chcieliśmy wiedzieć to się dowiedzieliśmy.Konkretnie i na temat :)
Jeszcze nie daliśmy 100%odpowiedzi czy akurat tą agencję chcemy,ale po dzisiejszej rozmowie bierzemy ją pod uwagę!Jutro kolejne spotkanie z inną agencją filmową :/

_karolcia_ 
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 09:22   

polecam fotografa i kamerzyste- fotograf P. Julita bardzo sympatyczna młoda kobieta śliczne zdjęcia pełen profesjonalizm mnustwo pomysłów cena 1500zł na 2010rok w tym 50 zdjęć z pleneru i 150 zdjęć z wesela; kamerzysta- mąż P. Julity również znakomity człowiek cena 1200zł nie ma lepszej pary. Jeśli ktoś jest zainteresowany moge modać namiary

wesolabeti 
Rozkręcam się

Data ślubu: 13-06-2009
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 12:41   

Ja również polecam. Pan bardzo konkretny. My wybraliśmy właśnie ich:)
U mojej koleżanki byli, zdjęcia super, film też.

ludzik
Rozkręcam się

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 18:38   

troche to drogo jak za wersje tzw. "standard"

kto w dzisiejszych czasach dolicza dodatkowo za takie rzeczy jak plener, plener w innym dniu, wstawienie zdjec do filmu czy jakiekolwiek ine dodatki??

to jest czysta glupota dla mnie. wg. mnie takie rzeczy sa juz od wielu lat w standardzie i powiny byc w cenie, ktora i tak jest dosc wygorowana...

Krzysztof 
Zadomawiam się

Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 16:44   

ludzik napisał/a:
troche to drogo jak za wersje tzw. "standard"

To jeszcze zależy, jak to jest zrobione.No i mnie zastanawia ten czas nagrania : 4 godziny ??? Kto to będzie tyle czasu siedział przy telewizorze. Obecnie filmy są nie dłuższe jak 2g30 min. No, można dobić do 2g55 min.Wydaje mi się,że tu w tym przypadku cena zależy od długości tego nagrania. A to raczej nie powinno być wykładnikiem.
Doliczenia do dodatków: no właśnie, tu można dyskutować wiele. Pamiętaj,że czasami na ujęcia plenerowe trzeba poświęcić nawet i cały dzień, jakiś dojazd, a czasami pogoda pokrzyżuje szyki- no i to są jakieś koszty.Oczywiście zależy ,co się robi.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu