|
|
| Autor |
Wiadomość |
makijaz83
Rozkręcam się

Właściciel firmy
Aga Skowron
|
Wysłany: Sro Mar 09, 2011 10:34 Fotograf Artur Bukowski- polecam.
|
|
|
|
Witam.
Bardzo serdecznie polecam fotografa, z którym miałam przyjemność pracować przy zleceniach komercyjnych i ślubnych.
Jeśli poszukujesz fotografa który na zdjęciach uwieczni Wasze uczucia, atmosferę tego wyjątkowego dnia, to zapraszam na stronę :
www.arturbukowski.pl
Polecam
Aga Skowroń |
|
|
|
 |
Pamelka
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
|
Wysłany: Sro Kwi 11, 2012 13:14 Artur bukowski to oszust.
|
|
|
|
Uwaga! Unikajcie tego fotografa!
Osobiście zostałam przez niego oszukana, nie dotrzymuje warunków umowy. Nie była to wprawdzie sesja ślubna ale sesja modowa, studyjna, jednakże szczerze odradzam współprace z tym typem.
Po upominaniu się o zdjęcia "fotograf" przestaje odbierać telefony, odpisywać na maile, smsy i udaje że nie istnieje. Nie odsyła pieniędzy które zostały wysłane w zamian za zdjęcia, a dla niecałych 100zł jednak nie opłaca mi się zakładać sprawy, zresztą obecnie nie mam na to czasu.. ale po prostu szczerze odradzam współprace, unikajcie takich typów. Jeśli ma czelność oszukiwać ludzi na mniejszych sesjach to nie warto dawac takiemu zarobić tez na innych.
W razie czego niedowiarkom mogę osobiście podesłać dowody na to iż ten fotograf to oszust, można prosić w mailu. Jesli macie komuś płacic za sesje to zainwestujcie w UCZCIWEGO fotografa. |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|