|
|
| Autor |
Wiadomość |
_karolcia_
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
|
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 21:38
|
|
|
|
| człowiek jest tylko człowiekiem i każdy może popełnić błąd... nie wierze że Tobie nigdy się nie zdarzyło coś niespodziewanego. |
|
|
|
 |
imili86
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 11:44
|
|
|
|
| hehe dokladnie tak jak piszesz....losie ciekawe czy ty tak bez problemu wszedzie trafiasz??..nawet z gps? ktore nieraz wprowadzaja czlowieka w blad..ale coz trzeba konkurencje zjechac.. |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1821 Skąd: Radom
|
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 12:23
|
|
|
|
| kazdemu sie zdarzyc moze a istotny jest koncowy efekt obslugi ! wg mnie ekipa super, i zdania nie zmieniie. a juz tu na forum znalazl sie muzykant co obrazal inne kapele relkamujac wlasną ;/ ale sposob na ereklame ;/ Mam jedna sygestie : Drodzy Panowie i Panie z konkurencji <wszystkich- nie tylko kamerowanie> polecam zdobyc renome uczciwa praca, solidną usluga a nie obgadywaniem i wysmiewaniem konkurncji. badzmy dorosli. tak to robi sie podstawowce. pozdrawiam |
|
|
 |
_karolcia_
Lubię tu być

|
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 14:42
|
|
|
|
| Dokładnie tak jest w zupełności Cię popieram!! |
|
|
|
 |
imili86
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 20:18
|
|
|
|
| dokladnie byl jeden co zespol obrazal byle siebie zareklamowac teraz nastepny sie znalazl ....gdybys byl taki dobry jak piszesz nie siedzialbys teraz na forum...a robil co innego zwiazanego ze swoja praca,,,i dokladnie tak jest liczy sie efekt koncowy.. |
|
|
|
 |
Krzysztof
Zadomawiam się

|
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 21:23
|
|
|
|
Słuchajcie dziewczyny i kto tam jeszcze: odczepcie się odemnie! Mam co robić i mam czas poświęcić na forum. Wyraziłem swoje zdanie, bo wiele rzeczy mi się nie podoba.Wracając do tego wątku wina leży po obu stronach.Ktoś coś nie dopowiedział, nie przekazał, ten drugi nie zapisał , a jeszcze był ktoś trzeci do pracy i tak to się dzieje potem.Powstaje potem zamieszanie,a na tym najbardziej cierpi klient w dniu wesela.Niepotrzebny stres, telefony itd etc...Absolutnie nie najeżdżam na Kolegę Grzegorza z Radomia, nawet go nie znam, szanuję jego i jego firmę.Ktoś napisał że czasami i system gpc nie pomaga- tu nie chodzi o technikę tylko o zdrowe podejście do sprawy.Ja zawsze trafiam gdzie należy i na czas- co jest najważniejsze- nie potrzebuję gpc , wystarczy dobry plan miasta, w przypadku dużych miast a w terenie to też map nie brak na rynku. Ja jednak mam chyba dobry zwyczaj sprawdzenia sobie wszystkiego znacznie wcześniej,żeby w dniu nagrania nie błądzić i szukać a tym samym nie nawalić.Ktoś zaraz powie,że może dokładam do interesu no bo koszty-.Tak są koszty, ale jest potem zadowolenie z dobrze wykonanej roboty.
Reasumując: do takich sytuacji nie powinno dochodzić. Kamerzysta czy fotograf, czy zespół muz, który musi sie nieraz też przemieścić z miejsca na miejsce musi sobie dobrze rozplanować całą robotę i nie będzie takich sytuacji.Klient musi mieć jasną sytuację co i jak, i usługodawca tak samo.Siedzieć przy stole i omawiać wszystko do końca i zapisywać- papieru i długopisów w Polsce nie brak.A jeżeli są jakieś nawet niedomówienia podczas spisywania umowy, bo też tak się może zdarzyć, to w końcu są telefony, pytać dzwonić i jeszce raz pytać.Ale tu widocznie o tych sprawach zapomniano,albo brakło czasu.Albo też rutyna czasami bierze górę.I wam Dziewczyny też radzę wyciągnąć z tej lekcji wnioski, o ile to do Was dociera.Bo chyba też Was to czeka.Oby tylko nie było takich sytuacji i oby nie było za późno.
I jeszcze jedno, wcale się nie wychwalam i tym samym nie chcę w ten sposób zdobywać zlecenia, jak mnie posądzacie.Na rynku jestem już 18 rok, mam swoją markę, klientów, mam ciekawe zlecenia, jak ktoś nie wierzy to zapraszam na moją web.
I nie muszę nikogo oczerniać i chwalić, ale zawsze będę ganić takie sytuacje, które rzucają cień na całe środowisko kamerzystów czy fotografów / spóźnienia się,pijaństwa podczas pracy,niegodny ubiór,nieuzasadnione odstąpienie od umowy, podstawianie do pracy amatorów /parodystów/ ,naciąganie klientów na dodatkowe koszty,latanie za panienkami na weselu itd etc../.I nie rozgraniczajmy,że tu jest Radom a tam Lublin czy odwrotnie.Sprawy te dotyczą wszystkich w całym kraju.
Myślę,że chyba wyczerpująco napisałem. |
_________________ Robić coś to dobrze, a jak żle ,to lepiej wcale. |
|
|
|
 |
malaczarna5
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 22:13
|
|
|
|
Jej...każdy zamawia sobie tą agencję filmową,tego kamerzystę...itp.kogo woli i kogo chce,aby ten NAJpiękniejszy dzień uwiecznił |
|
 |
_karolcia_
Lubię tu być

|
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 09:30
|
|
|
|
| gratuluje "profesjonalizmu" i jak widać "perfekcjonalizmu" w każdy calu skoro wszytsko u Ciebie jest tak "doskonałe" a teraz może skończyłbyś te przechwalanki bo temat tego forum jest zupełnie inny |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1821 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 11:23
|
|
|
|
dokldnie, ja rozniez proponuje wrocic do watku a nie zbaczac na boczne tory wypowiadamy sie tu na temat GABiVIDEO a sympatyczny Krzysztofie jak chcesz, zaloz o swojej o pracy inny watek chetnie poczytamy i porozmawiamy;)) pozdrawiam |
|
|
 |
imili86
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 12:06
|
|
|
|
Po pierwsze nie oczernialam nikogo... napisalam ze zadowolona jestem z mezem z uslugi ogolnie ale problem z czyt. ze zrozumieniem widze... po drugie nie zapomnialam o czyms takim jak tel i te sprawy i dzialaly co chwile,....wiec nie obrazaj tu mnie ...bo nikt nikogo nie oczernial oprocz tego ze to Ty przechwalasz sie na swoj temat...i koniec...
napisalam tylko zeby dziewczyny ustalily dokladnie godzine i osobe ktora bedzie krecila im film w dniu slubu... a Pana Grzegorza i tak bede polecala.. |
|
|
|
 |
Krzysztof
Zadomawiam się

|
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 13:16
|
|
|
|
Oj, widzę,że do Was już nic nie dociera.Zobaczymy jak będzie na Waszych ślubach.....
| imili86 napisał/a: | | nie oczernialam nikogo |
wcale tak nie myślalem.
| imili86 napisał/a: | | wiec nie obrazaj tu mnie | w którym miejscu Ciebie obraziłem??
Sama wywlekłaś ten temat o nawalance,dobrze zrobiłaś ,że o takich sprawach napisałaś, bo jest to nauczka dla wszystkich tak klientów jak i nas usługodawców, ja tylko napisałem co o tym myślę, i jak powinno się unikać takich wpadek, takich niedociągnięć. Tylko najgorsze w tym jest to, jak ktoś nie potrafi być samokrytycznym i nie potrafi przyznać się nawet do najdrobnijszego błędu.Więc czytaj uważnie i analizuj zdanie po zdaniu.
Miejsce na te sprawy jest odpowiednie, napewno w przyszłości pojawią się podobne wątki w tym dziale, oby raczej nie o nawalankach tylko o dobrej robocie.
I raczej oczekujemy podpowiedzi innych , kiedy jesteście na etapie tych przygotowań albo jesteście już po tym wszystkim jak robić,żeby takich sytuacji nie było- może ja czegoś jeszcze nie dopowiedziałem- i każdą sugestię przyjmę z pokorą. |
_________________ Robić coś to dobrze, a jak żle ,to lepiej wcale. |
|
|
|
 |
imili86
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 13:35
|
|
|
|
| "... nie potrafi przyznać się nawet do najdrobnijszego błędu" gdzie i do jakiego bledu ja mam sie przyznac??...napisalam ze sie spoznil ale czy musisz robic z tego tragedie boze...nie cierpie ludzi ktorzy jak sie czepia jednego to masakra...a dobra robote to ty sie nie martw bo na pewno zrobil.... |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
|