|
|
| Autor |
Wiadomość |
_karolcia_
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
|
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 15:05
|
|
|
|
| imili86 jak nie mają co robić to się czepiają i łapią za słówka nie przejmuj się normalni ludzie wiedzą co miałaś nam do przekazania |
|
|
|
 |
malaczarna5
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 21:45
|
|
|
|
Dokładnie.Powróćmy do tematu jaki jest na forum Po co jakieś niesmaczne nieporozumienia. |
|
 |
Ania
Rozkręcam się

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 29 Sty 2009 Posty: 46 Skąd: z przed monitora
|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 20:14
|
|
|
|
Tez mam zamówionego tam kamerzystę. Pan bardzo sympatyczny, konkretny, pokazał nam wiele kaset , siedzieliśmy u niego chyba ze 2 h i oglądaliśmy:D.
I zdecydowaliśmy się na niego. Jest to firma , gdzie pracuje kilku Panów co tez jest mówione wcześniej, poznaliśmy jednego a kamerować może inny co nam wcale nie przeszkadza.
Co do zdjęć to mi się akurat nie bardzo podobały i wybraliśmy zdjęcia u kogo innego , bardziej reportażowe bez "udziwnień";) |
|
|
|
 |
_karolcia_
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
|
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 09:03
|
|
|
|
| jak przesłuchiwałam orkiestre to akurat natrafiłam na płyte z wesela gdzie oni filmowali i powiem wam szczerze że nie byli zaspecjalni akurat trafiła się płyta gdzie filmowali gości tylko od góry do pasa, wogóle nie było widać jak tańczą albo filmował plecy gości a kamerzyście trzęsła się ręka |
|
 |
imili86
Rozkręcam się

|
|
|
|
 |
zadowolenie
Rozkręcam się

|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 12:58
|
|
|
|
| imili86 napisał/a: | | ...ogolnie plyta jest nakrecona swietnie...ogolnie oprocz tego ze sie Pan kamerzysta spoznil niemam nic do zarzucenia bo swietnie nagrana cala plyta |
co w tym jest świetnego?
http://www.youtube.com/wa...feature=channel
Tylko nie usuwaj tego z youtube - to bardzo dobry przykład, a ocenę pozostawiam oglądającym. |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1821 Skąd: Radom
|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 14:08
|
|
|
|
| zadowolenie, po 1 nie masz perawa rozpowszechniac tego typu materiałow!!!!! zwyczajnie Emilka ma prawo sobie tego nie życzyc!!!! po 2 to co sie jednym podoba, dla drugich moze byc brzydkie. wiec tego typu posty sa dla mnie bez sensu. tez wzielam Gabivideo i jestem bardzo bardzo zadowolona z nich. |
|
|
 |
samarka
Rozkręcam się

Data ślubu: 09-10-10
|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 15:50
|
|
|
|
| Jezeli by sobie tego nie zyczyla najzwyczajniej w swiecie nie umiescilaby tego na youtube. Jak dla mnie ow material jest nakrecony przecietnie, zadna rewelacja. Ja wychodze z zalozenia ze za jakosc trzeba jednak zaplacic |
|
|
|
 |
Krzysztof
Zadomawiam się

|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 16:56
|
|
|
|
| Materiał filmowy tradycyjny, ale teraz właśnie takie się preferuje- a czego tutaj oczekujecie po reportażu ? Co , może jakieś głupie animacje ? czy latające serduszka etc...? No chyba nie. Ocenić film z wesela można wtedy, kiedy zobaczymy go w całości, a nie po dwóch urywkach.Do czego można się przyczepić, to jedynie niedoświetlony plan filmowy,a to powoduje zakłamanie kolorów.No i czy została zachowana reguła ciągłości akcji w reportażu.Ale jak nie widzimy całości- to nie osądzajmy pochopnie. |
_________________ Robić coś to dobrze, a jak żle ,to lepiej wcale. |
|
|
|
 |
zadowolenie
Rozkręcam się

|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 17:10
|
|
|
|
| Youtube to serwis dostępny dla mas i tylko od samych userów zależy co tam umieszczają. Podejrzewam jednak, że plik ukazujący przysięge małżeńską Emilki i Karola szybko zniknie z Youtube na prośbę p.Grzegorza i nie będzie można podziwiać tego nagrania, które może się nawet komuś podobać. |
|
|
|
 |
Krzysztof
Zadomawiam się

|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 17:33
|
|
|
|
| zadowolenie, Nie wiem, dlaczego ten film powinien być usunięty ? Jeżeli młoda para Emilia i Kamil wyrazili na to zgodę, to o co chodzi? Przecież mają prawo cieszyć się swoją radością ze wszystkimi.Chyba,że firma nagraniowa będzie protestować, w co bardzo wątpię, wtedy tak. Ten portal jest otwarty dla wszystkich. |
_________________ Robić coś to dobrze, a jak żle ,to lepiej wcale. |
|
|
|
 |
imili86
Rozkręcam się

|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 18:52
|
|
|
|
Na pewno nie zniknie bo to ja go zamieściłam i to ja gram i mój mąż w nim główną rolę.
Nam sie film podoba bardzo, i fakt faktem .zeby ocenić trzeba obejrzeć cały a nie na podstwie kawałków. Niestety całego filmu nie zamieszcze.
Dla nas jest jak najabrdziej na plus może dla kogoś za prosto ale dla mnie ok...Po pierwsze nie w moim stylu są jakies serduszka latające i inne jakies graficzne eksperymenty...Po drugie całość wygląda o wiele lepiej a filmy ucierpiały na jakości bo były bardzo zmniejszane żeby móc zamiescić na YouTube...
Po 3 no na kamerzyste za 5 czy 6 tys troche mi szkoda zeby zadowolic oczy osobę której sie cos nie podoba...Wazne ze my jestesmy z usługi zadowoleni.
Pozdrawiam Emilia. |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|