Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Gabivideo
Autor Wiadomość
zadowolenie
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 18:56   

Krzysztofie nie jest napisane powinien, a :
podejrzewam, że szybko zniknie...

Na co mieliby wyrażać zgodę? To imili86 sama umieściła plik na YOUTUBE prawdopodobnie właśnie z powodu szczęścia. Ma prawo się cieszyć, ale czy tą radość podzieli usługodawca, to już inna bajka. W sumie powinien być zadowolony, że są tacy którym podoba się jego praca tylko czy uważa, że wykonał ją sumiennie. Zobaczymy za jakiś czas co stanie się z plikiem.

imili86
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 19:13   

Za jakiś czas to dojdzie wejściówka i teledysk końcowy jak będe miała czas bo nawet po wielokrotnym zmniejszeniu zajmuje sporo miejsca..no własnie mi i mężowi sie podoba a na płycie nie jest tak ciemno nagrane ale widze nie którym się nie przetłumaczy że plik traci na jakości po tkaim pomniejszeniu z reszta ja grafikiem nie jest i nie umie operowac plikami by nie ucierpialy na tym..wycielam i zmniejszylam jak potrafilam..
Ale ja wiem jedno płytka jest czysciutko nagrana i wszystko jest pieknie

imili86
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 19:21   

Zadowolenie...daruj sobie rozpowrzechnianie moich filmikow to po pierwsze...
Po drugie po urywku przysiegi wnioskujesz jak wyglada caly film...
po 3 widac ze z konkurencji jakiejs jestes i na wszelki sposob probujesz oczernic..
po 4 widac nic do Ciebie nie dociera..
po 5 no wiesz nie dziwne bo wlasnie predzej przez takie osoby jak Ty filmik moze zniknac..za bardzo sie wtracasz czlowieku,

zadowolenie
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 19:36   

imili86 napisał/a:
Zadowolenie...daruj sobie rozpowrzechnianie moich filmikow to po pierwsze...
Po drugie po urywku przysiegi wnioskujesz jak wyglada caly film...
po 3 widac ze z konkurencji jakiejs jestes i na wszelki sposob probujesz oczernic..
po 4 widac nic do Ciebie nie dociera..
po 5 no wiesz nie dziwne bo wlasnie predzej przez takie osoby jak Ty filmik moze zniknac..za bardzo sie wtracasz czlowieku,

ad.1 Sama je rozpowszechniasz i polecasz!
ad.2 Miedzy innymi tak, nie sądzisz chyba że po wejściówce?
ad.3 Po czym wnosisz? Gdzie te oczernienia?
ad.4 Ale o co chodzi?
ad.5 Wcale się nie zdziwię jak zniknie, pomimo zapewnień z Twojej strony że nie!
Ostatnio zmieniony przez zadowolenie Wto Kwi 28, 2009 19:41, w całości zmieniany 1 raz  

zadowolenie
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 19:40   

imili86 napisał/a:
Za jakiś czas to dojdzie wejściówka i teledysk końcowy jak będe miała czas bo nawet po wielokrotnym zmniejszeniu zajmuje sporo miejsca..no własnie mi i mężowi sie podoba a na płycie nie jest tak ciemno nagrane ale widze nie którym się nie przetłumaczy że plik traci na jakości po tkaim pomniejszeniu z reszta ja grafikiem nie jest i nie umie operowac plikami by nie ucierpialy na tym..wycielam i zmniejszylam jak potrafilam..
Ale ja wiem jedno płytka jest czysciutko nagrana i wszystko jest pieknie

Wcale nie jest za ciemno, każdy wie jak wyglądają filmy na YOUTUBE i Twoje jeśli chodzi o jakość kompresji od nich nie odbiegają. To jest OK, reszta też się niektórym podoba.

ludzik
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 21:49   

co do filmow na youtube, sa kompresowane do flv albo mp4 (kodekiem h264) ale ten prezentowany to chyba zwykly flv. przy takim kodowaniu, nie zaleznie od ustawiem i innych bzdur film NIE STANIE SIE NIGDY jasniejszy albo ciemniejszy. jakosc, oczywiscie ze drastycznie zmaleje.

a teraz co do dyskusji to ja uwazam zeby film za ciemny czy za jasny, jedynym, ale za to OLBRZYMIM problemem jaki tu widze i jaki mam nadzieje nie pojawi sie na mojej plycie jest to gdzie stoi kamerzysta. wydaje mi sie ze sam moment przysiegi jest dosyc wazny i chcialabym zeby na moim filmie bylo widac twarze moja i mojego przyszlego bo tu wazna jest nasza mina, kazdy usmiech i mimika.

dla mnie to wyglada to troche jakby wujek gdzies z tylu/boku sobie stanal i nagral...

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 23:08   

Emilka zamieszcza gdzie chce filmiki bo to jej sprawa, ty nie masz prawa rozpowszechniac tego nigdzie bez jej zgody.

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

ludzik
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 01:07   

co do tego to w 100% trzeba sie zgodzic

Krzysztof 
Zadomawiam się

Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 06:49   

ludzik napisał/a:
zeby na moim filmie bylo widac twarze moja i mojego przyszlego bo tu wazna jest nasza mina, kazdy usmiech i mimika.

Tylko warunek,że posłuchacie wcześniej dobrych rad kamerzysty, a z tym bywa różnie.

ludzik
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 09:15   

Cytat:
Tylko warunek,że posłuchacie wcześniej dobrych rad kamerzysty, a z tym bywa różnie.

nie rozumie...

zadowolenie
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 09:20   

ludzik napisał/a:
... wydaje mi sie ze sam moment przysiegi jest dosyc wazny i chcialabym zeby na moim filmie bylo widac twarze moja i mojego przyszlego bo tu wazna jest nasza mina, kazdy usmiech i mimika.

dla mnie to wyglada to troche jakby wujek gdzies z tylu/boku sobie stanal i nagral...

Jednym się podoba, innym nie, ale przynajmniej merytorycznie uzsadniają dlaczego. Tylko czy nie zostaną za chwilę ukarani za swoje odczucia.

zadowolenie
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 09:21   

Krzysztof napisał/a:
ludzik napisał/a:
zeby na moim filmie bylo widac twarze moja i mojego przyszlego bo tu wazna jest nasza mina, kazdy usmiech i mimika.

Tylko w tym przypadku raczej kamerzyście należałoby udzielić rad.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu