|
|
| Autor |
Wiadomość |
Krzysztof
Zadomawiam się

|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 10:15
|
|
|
|
| zadowolenie napisał/a: | | Tylko w tym przypadku raczej kamerzyście należałoby udzielić rad |
Czy jak idziesz do lekarza też mu mówisz co ma robić i jak leczyć? Bez przesady, dobry kamerzysta poradzi sobie, a przeciętniak będzie kombinował jak koń pod górkę.
To ujęcie ze ślubu Emilki jest najbardziej prawidłowym co do samego ustawienia kamery / miejsca/, owszem należało zrobić więcej zbliżeń. |
_________________ Robić coś to dobrze, a jak żle ,to lepiej wcale. |
|
|
|
 |
agamizera
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 29.08.2009
|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 09:01 WYKROTA
|
|
|
|
| Fotograf o którym mówimy mnie osobiście bardzo rozczarował. Zdecydowaliśmy się na jego usługi, zapłaciliśmy zaliczkę (200zł) kilka miesięcy przed ślubem a potem dzwonił trzy razy do mnie i tyle samo razy do obecnego męża aby upewnić się czy oby na pewno płaciliśmy zaliczkę. Potem spotkaliśmy go na targach ślubnych i po raz kolejny usłyszeliśmy pytanie czy płaciliśmy zaliczkę. Umowy nie mieliśmy, zapisał jedynie info. o dacie i wpłaconych pieniądzach na swoje ulotce reklamowej:/. Będąc na weselu u znajomych spodobał nam się pomysł z pocztówkami dla gości ( zdjęcie młodych (zawsze to samo zrobione tuż po ślubie) +goście, zapytaliśmy Wykrotę czy u niego jest taka możliwość, odmówił. Więc my zrezygnowaliśmy i co usłyszeliśmy ``to żadna strata dla mnie bo i tak nie brałem was pod uwagę bo zaliczki nie zapłaciliście``:/ |
|
|
|
 |
Bacaj
VIP

Właściciel firmy
Jacek Brożek Fotografia
|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 09:52
|
|
|
|
| agamizera napisał/a: | | Będąc na weselu u znajomych spodobał nam się pomysł z pocztówkami dla gości ( zdjęcie młodych (zawsze to samo zrobione tuż po ślubie) +goście |
Jest to u mnie standardowa usługa.
| Krzysztof napisał/a: | | dobry kamerzysta poradzi sobie, a przeciętniak będzie kombinował jak koń pod górkę. |
jak widzę czasem podejście do tematu niektórych kamerzystów to się nóż w kieszeni otwiera. Zresztą dotyczy to również fotografów... przestrzegam przed pochopnym wyborem fotografi i kamerzysty! |
_________________ http://jacekbrozek.pl
http://jacekbrozek.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1821 Skąd: Radom
|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 10:24
|
|
|
|
agamizera, ja ich zarezerwowałam blisko rok temu i ani razu do mnie nie dzownili ) bawiłam się na weselu z ich udziałem, widziałam kilkanaście płyt i jestem szalenie zadowolona ze ich wybrałam |
|
|
 |
Krzysztof
Zadomawiam się

|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 13:15
|
|
|
|
| agamizera, Czegoś tutaj do końca nie rozumiem:dajecie zaliczkę bez żadnego pokwitowania, już nie mówię o nawet krótkiej umowie. No i 200 zł poszło....... |
_________________ Robić coś to dobrze, a jak żle ,to lepiej wcale. |
|
|
|
 |
e i m
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 18:44
|
|
|
|
Jesteśmy zachwycani wykonaniem płyt przez Pana Grzegorza.
Film jest nagrany czysto, profesjonalnie, ciekawie.
To przepiękna pamiątka z najważniejszego dnia w naszym życiu- wspaniale uchwycone najważniejsze chwile, świetnie dobrana muzyka - rodzina i przyjaciele byli pod wrażeniem:)
Chcemy podziękować również za samo uczestnictwo w przyjęciu, mało jest takich osób, które w tak dyskretny i nie kłopotliwy sposób potrafią uchwycić to co ważne....
Dziękujemy za profesjonalizm oraz nienaganną jakość filmu.
E i M
29 sierpnia 2009 |
_________________ e&m |
|
|
|
 |
sony85
Zadomawiam się

Data ślubu: 28 sierpień 2010
|
Wysłany: Pią Lut 26, 2010 11:30
|
|
|
|
| nie zamawiałem Panów na sowje wesele ale, jakość robionych zdjęć i filomoawania jest warta polecenia. |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Pią Lut 26, 2010 11:43
|
|
|
|
Ja jestem szalenie zadowolona ze ich wybralismy |
|
|
 |
Paulao27
Rozkręcam się

|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 12:54
|
|
|
|
| My też wzięliśmy Pana Grzegorza, naprawdę bardzo miły i sympatyczny facet;) Wszystko bardzo dokładnie nam wytłumaczył. Naprawdę godny polecenia;) |
|
|
|
 |
Ania
Rozkręcam się

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 29 Sty 2009 Posty: 46 Skąd: z przed monitora
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 19:32
|
|
|
|
A ja jestem z usługi średnio zadowolona....owszem wszystko było ładnie i pięknie w czasie podpisywania umowy...a potem się prosiłam o to żeby dostać płyty i ciągle słyszałam że za tydzień...to pozostawiło pewien niesmak.
Jakoś filmu w porzo, w sensie obraz czysty itp i ogólnie jak na film z wesela to oki, ale taki troszkę niesmak pozostał. |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 20:36
|
|
|
|
ja mam w umowie napisane ile po weselu dostaje plyte. bede walczyc jak lwica o terminowe otrzymanie jej ;D hehe
Aniu a do Ciebie sie udam chyba po plytke jak pozwolisz |
|
|
 |
Ania
Rozkręcam się

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 29 Sty 2009 Posty: 46 Skąd: z przed monitora
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 21:37
|
|
|
|
Spoko:)) Nie ma sprawy.
Tez miałam w umowie napisane w ciągu ilu tygodni ma być płyta...no ale mniejsza z tym:). |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|