Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Gabivideo
Autor Wiadomość
renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro Gru 28, 2011 00:13   

to fakt- bynamniej w 2010 Gabivideo robiło klasyczne filmy. dlatego ich wybraliśmy. bez udziwnień, latających animacji itd. wg mnie ich wykonanie jest ponadczasowe.
akurat u nas bylo tak, ze co sobie wymyśliliśmy - bez problemu pan Grzegorz realizował.

w I dzien swiąt pan Grzegorz filmował slub u mnie w parafii - u mojej dawnej koleżanki. szcsgolow nie znam :D

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

AgaMat 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 29.12
Wysłany: Wto Sty 10, 2012 12:44   

Czy zdjecia które dostajecie w albumie różnią się jakością od tych prezentowanych w galerii na stronie ?

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Wto Sty 10, 2012 12:45   

tak, bardzo sie rózna. czasem to kwestia indywidalnych ustawien monitora. niemniej jednak jest różnica- i to duza :D

AgaMat 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Sty 10, 2012 13:31   

heh no tak jak to na forum... Prosze nie byc takim do przodu. Zdaje sobie z niuansow. Chodzi mi generalnie o to, ze zdjęcia na prezentowane na stronie sa średniej jakości a opinie są w miarę dobre stąd moje pytanie. Oczywiście pytanie podtrzymuję. Z tym, że proszę forumowych nabijaczy postów o nie pisanie. Potrzebuję opini wylącznie typu dotykałem/widziałem/wiem co mowię. Pozdrawiam

Miniek 
Lubię tu być

Data ślubu: 01.06.2013
Osoba prywatna
Wysłany: Wto Sty 10, 2012 13:31   

wczoraj oglądałam fotoksiążkę przygotowaną przez tę firmę... i powiem ze całkiem przyzwoita... zdjęcia - jakościowo bardzo fajne... wiem że oczekiwania młodych były spełnione... całkiem fajnie si.ę to ogląda...jedyne czego można się czepi to kwestia ustawianie młodych do zdjęcia - ale tu wiem że ustala się to indywidualnie, dużo zależy od mlodych... ja osobiście nie przepadam za zdjęciami z białą parasolką czy obejmując drzewo...ale uważam że to chyba kwestia ustalenia czego oczekujemy...

AgaMat 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Sty 10, 2012 13:34   

wiadomo nie od dzis ze na tych zdjeciach sie pozuje ale popieram kolege powyzej skrajna sztucznosc nie jest wskazana. W poprzednim poście skrytykowałem wątpliwą jakośc zdjęc ale zapomniałem dodac pochwały wiec rownoważę. Fenomenalna pomysłowośc (nie we wszystkich) w wiekszosci zdjęć.

Miniek 
Lubię tu być

Data ślubu: 01.06.2013
Osoba prywatna
Wysłany: Wto Sty 10, 2012 13:43   

Ja osobiście zbytniej pomysłowości tam nie widziałam... ujęcia raczej szablonowe, ale ja z tym nie dyskutuje, bo może młodzi tak chcieli może to im właśnie się podobało...nie wiem..rzecz gustu

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Wto Sty 10, 2012 13:51   

AgaMat napisał/a:
heh no tak jak to na forum... Prosze nie byc takim do przodu. Zdaje sobie z niuansow. Chodzi mi generalnie o to, ze zdjęcia na prezentowane na stronie sa średniej jakości a opinie są w miarę dobre stąd moje pytanie. Oczywiście pytanie podtrzymuję. Z tym, że proszę forumowych nabijaczy postów o nie pisanie. Potrzebuję opini wylącznie typu dotykałem/widziałem/wiem co mowię. Pozdrawiam

no wlasnie dotykałam, widziałam i mam :D

klaud_88 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 10.09.11
Wysłany: Wto Sty 10, 2012 19:15   

ja takze - ale duzo zalezy od tego czego sie oczekuje. Ta firma kręciła nasze wesele i plener, zdjęcia również robili oni i jestesmy bardzo zadowoleni. Sa całkiem inne od tego co jest na stronie.
My powiedzielismy czego oczekujemy i to mamy.

paulyna 
Lubię tu być

Data ślubu: 31.12.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 14:40   

Czy ktoś z was wie gdzie mogą być jakiekolwiek nagrania realizowane przez tą firmę ?!

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Pon Lut 20, 2012 15:55   

o ile ja się orientuję, to nie ma w necie. mysle ze albo u osob, ktore mają płyte wykonania Gabivideo albo u źrodła

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu