|
|
| Autor |
Wiadomość |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1821 Skąd: Radom
|
Wysłany: Nie Gru 07, 2008 01:24 Gabivideo
|
|
|
|
| http://www.gabivideo.pl/ |
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Pon Sty 12, 2009 14:03
|
|
|
|
| zaliczna w wysokości 300 zl na 2010 r, kamerowanie 1500zł, fotografowanie 1400zł. Glównodowodzący Grzegorz Pacocha nr tel. 0 502 591 863 tel. 0 508 930 753 grzegorz@gabivideo.pl |
|
|
 |
imili86
Rozkręcam się

|
Wysłany: Wto Sty 13, 2009 12:13
|
|
|
|
swietnie nagrywa:)... my mielismy ...zadowoleni jestesmy z uslugi bardzo polecam....tylko przy zalatwianiu powiedz zeby troche wczesniej przyjechali do nas przyjezdzal brat pana grzegorza no i nie jets nagrane jak mlody do mnie przyjezdza i jak sie witamy bo Pan kamerzysta 30 min sie spoznil...ogolnie swietnie nagane ale trzeba prosic o wczesniejszy przyjazdz albo o Pana Grzegorza zeby kamerowal bo ten jest punktualny ...gdy w poniedzialek jechalismy na zdjecia i Pan Grzegorz kamerowal nasz plener byl punktualnie a nawet przed czasem... |
|
|
|
 |
Krzysztof
Zadomawiam się

|
Wysłany: Wto Sty 13, 2009 17:32
|
|
|
|
| imili86 napisał/a: | | kamerzysta 30 min sie spoznil |
To jest naganne i nie ma żadnego tłumaczenia.A swoją drogą podczas spisywania umowy trzeba wszystko dokładnie spisać co do minuty i egzekwować tego. |
_________________ Robić coś to dobrze, a jak żle ,to lepiej wcale. |
|
|
|
 |
malaczarna5
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Wto Sty 13, 2009 22:13
|
|
|
|
No to nie za ciekawe takie spoźnianie się i to aż pół godziny?... |
|
 |
imili86
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sro Sty 14, 2009 11:27
|
|
|
|
| no niestety ,,,na szczescie w poniedzialek nagralismy wejsciowke no i ten plener ...a pan Grzegorz nawet nic nie wiedzial bo jego brat mu nie powiedzial nic o spoznieniu dopiero ja w niedziele zadzwonilam......ale tak jak mowilam pomimo tego incydentu jestesmy z uslugi bardzo zadowoleni:).. |
|
|
|
 |
Krzysztof
Zadomawiam się

|
Wysłany: Sro Sty 14, 2009 13:55
|
|
|
|
| imili86 napisał/a: | | a pan Grzegorz nawet nic nie wiedzial bo jego brat mu nie powiedzial nic o spoznieniu dopiero ja w niedziele zadzwonilam.. |
Gdzie kucharek sześć...... |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

|
Wysłany: Sro Sty 14, 2009 16:21
|
|
|
|
my zarezerwowalismy bezposrednio "własciciela" Grzegorza a do zdj ma byc ktos wyznaczony |
|
|
 |
imili86
Rozkręcam się

|
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 11:50
|
|
|
|
| my tez rezorwowalismy Pana Grzegorza...ale jak maja pare wesele w jedna sobote to nie wiedza kto gdzie i sie dziela...a zdjecia to nie wiem bo mielismy kogo innego |
|
|
|
 |
Krzysztof
Zadomawiam się

|
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 13:40
|
|
|
|
| imili86 napisał/a: | | ale jak maja pare wesele w jedna sobote to nie wiedza kto gdzie i sie dziela...a zdjecia to nie wiem bo mielismy kogo innego |
No właśnie, i to jeszce ludziom podoba się takie stawianie sprawy.Rozmawia się z Panem Grzegorzem, ustala się szczegóły z Panem Grzegorzem, a na wesele przychodzi jakiś podstawiony ,,parodysta''.Powiem tyle, że w Lublinie takie numery by nie przeszły.Klient często pyta, czy to Pan będzie robił czy kogoś podstawia, bo jak będzie ktoś podstawiony to odrazu dziękujemy. Potem są takie spóźnienia, coś jest nie zrobione, czegoś tam brakuje, i czeka się pół roku na film. |
|
|
|
 |
imili86
Rozkręcam się

|
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 14:32
|
|
|
|
akurat na film dlugo nie czekalam to raz...
dwa nie powiedzialam ze to mi sie podobalo ale to ze pomimo tej wpadki film jest pieknie zrobiony...a pryz zalatwianiu mowil nam ze jest ich 3
po trzecie nie jest nagrane jak napisal przyjazd mlodego i powitanie go...bo blogoslawienstwo juz jest...a co jest w lublinie mnie nie interesuje radom jest radomiem..
a po kolejne zostalo nam to wynagrodzone to spoznienie... i wiesz jest cos takiego jak wybaczenie... napisalam tylko zeby osoby ktoe beda zalatwialy mowily troszke wczesniejsza godzine i od razu ustalaly kto bedzie im krecil ...a Ty od razu widac ze jestes z konkurencji..i niestety to forum niedlugo zamieni sie w wymiane zdan przez konkurencje i nic wiecej a nie bedzie tym czym mialo byc...chcesz sie reklamowac zaloz swoja strone internetowa itd itp a nie pisal o sobie pod tematem o innej firmie.. |
|
|
|
 |
Krzysztof
Zadomawiam się

|
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 15:01
|
|
|
|
| imili86, Tak, jestem z takiej samej firmy jak Kolega Grzegorz i mam prawo wyrazić swoje zdanie, tego mi nie zabronisz.Poprostu nie podoba mi się takie stawianie sprawy. Dobrze ,że w końcu jesteście zadowoleni z tego co macie, to jest najważniejsze, mimo wszystko do takich sytuacji nie powinno dojść. |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|