|
|
| Autor |
Wiadomość |
Bacaj
VIP

Właściciel firmy
Jacek Brożek Fotografia
|
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 12:11 Jacek Brożek-fotografia z pomysłem...
|
|
|
|
Zapraszam na mój blog dotyczący fotografii ślubnej w Radomiu
http://jacekbrozek.blogspot.com/
Marzysz o profesjonalnej sesji zdjęciowej (nie tylko ślubnej)... zapraszam!
| Mathie napisał/a: | | Zapraszamy do przejrzenia wpisu zamieszczonego przez właściciela tej firmy w naszej bazie firm: slubiwesele.radom.pl - Jacek Brożek - kliknij tutaj! - dokładne informacje, zdjęcia, lokalizacja na mapie i inne szczegóły. |
|
| |
|
|
|
 |
hanka
Rozkręcam się

Data ślubu: 24 pazdziernik 2009
|
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 17:21
|
|
|
|
| witam,prosze |
|
|
|
 |
Bacaj
VIP

Właściciel firmy
Jacek Brożek Fotografia
|
|
|
|
 |
ania25
Zadomawiam się

|
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 11:30
|
|
|
|
| Może jakieś opinie odnośnie współpracy z Panem Jackiem ??? cennik z tego co widziałam przy innym temacie indywidualny dla każdej pary wiec trzeba osobiście pytać ??? Zdjęcia na blogu zachęcają więc proszę o opinie |
|
|
|
 |
Bacaj
VIP

Właściciel firmy
Jacek Brożek Fotografia
|
|
|
|
 |
Bacaj
VIP

Właściciel firmy
Jacek Brożek Fotografia
|
Wysłany: Czw Kwi 07, 2011 07:56
|
|
|
|
12 kwietnia 2011 roku
godz. 18.00 Radomski Klub Środowisk Twórczych "Łaźnia" ul Traugutta 31/33
"Śniegiem otulone"
-wystawa fotografii Jacka Brożka
Serdecznie zapraszam
Autor jest członkiem Radomskiego Towarzystwa Fotograficznego, jest wrażliwym twórcą potrafiącym w swych fotogramach w sposób
bardzo osobisty opowiedzieć historię krajobrazu. Patrzy na zimowy krajobraz z delikatnością i niemal czułością. Pustka śnieżnej przestrzeni pozwala mu na zbudowanie wspaniałych emocji. Bezkres białości wspierają delikatne linie pokrzywionych płotków, nakrytych śniegiem bruzd ziemi czy mgliste linie horyzontu. Przenosimy się do świata baśni...
 |
_________________ http://jacekbrozek.pl
http://jacekbrozek.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
titi
Rozkręcam się

Właściciel firmy
Fotografia Łukasz Wykrota
|
Wysłany: Czw Kwi 07, 2011 09:38
|
|
|
|
| Będę na 100% |
_________________ lukaszwykrota.com |
|
|
|
 |
ania25
Zadomawiam się

|
Wysłany: Pon Sie 22, 2011 07:47
|
|
|
|
Myślę, że Pan Jacek reklamy tu nie potrzebuję ale nie mogę się oprzeć i nie napisać, żę jesteśmy bardzo ale to bardzo zadowoleni z tego co też udało się panom uchwycić na zdjęciach:) pomysły na sesję w plenerze i jej efekt przerosły moje oczekiwania, zdjęcia zrobione z pełnym profesjonalizmem, po prostu nie mogę się nimi nacieszyć. Dodam, że właśnie na zdjęciach zależało mi najbardziej, gdyż nawet na płytkę nie czekałam z takim utęsknieniem, ale teraz to tylko wracać z ochotą do fotografii i cieszyć się, że ktoś zrobił nam takie cudeńka ))) także Jacku jeszcze raz bardzo wam dziękujemy za współpracę:))) |
|
|
|
 |
lala
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sob Wrz 10, 2011 23:50 nie polecam
|
|
|
|
Zdecydowanie nie polecam,
Spotkaliśmy się z Panami w celu zapoznania się z ich ofertą dot. reportażu ze ślubu/wesela. Po po kilku dniach zdecydowaliśmy się podpisać umowę. Dzwoniliśmy wielokrotnie, Pan obiecywał że oddzwoni, niestety bezskutecznie. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na innego fotografa. Brak profesjonalizmu!!! |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|