|
|
| Autor |
Wiadomość |
AnJa
Rozkręcam się

Data ślubu: 13.08.2011
|
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 13:41
|
|
|
|
| Witam, chciałabym podbić wątek dotyczący firmy GOLIAT. Miał może ktoś okazję ostatnio pracować z tą firmą i jakie wrażenia? Nie znalazłam strony internetowej i nie mam możliwości porównania z innymi firmami, natomiast słyszałam wiele pozytywnych opini i chciałabym zoriętować się jakie są aktualnie opinie, pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Krzysztof
Zadomawiam się

|
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 13:50
|
|
|
|
| Cofnij się do 8 strony tego tematu, coś tam była o nich mowa.Ale z tego co wiem to nazwa firmy pokrywa się z inną działalnością. |
_________________ Robić coś to dobrze, a jak żle ,to lepiej wcale. |
|
|
|
 |
AnJa
Rozkręcam się

|
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 13:59
|
|
|
|
| Nazwe mają taką samą jak firma ochroniarska i firma posiadająca sale weselną i klub, natomiast nigdzie nie mogę znaleźć info. odnośnie kręcenia wesel i namiarów na nich. Więc tutaj prośba jeśli ktoś ma taką wiedzę poproszę o odpowiedź. |
|
|
|
 |
agusia_najlepsz
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
|
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 14:26
|
|
|
|
| AnJa napisał/a: | | Nazwe mają taką samą jak firma ochroniarska i firma posiadająca sale weselną i klub, natomiast nigdzie nie mogę znaleźć info. odnośnie kręcenia wesel i namiarów na nich. Więc tutaj prośba jeśli ktoś ma taką wiedzę poproszę o odpowiedź. |
Jeśli chodzi o namiar do Goliatów to prosze: 606433225.
Ale to nie jest ten on rodeo, kozlowa, firmy ochroniarskiej i Bog wie jeszcze czego.
Mieli swojego czasu stone ale teraz jest nieaktywna, nie mam pojecia czemu:( |
|
 |
AnJa
Rozkręcam się

|
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 15:25
|
|
|
|
| agusia_najlepsz pięknie dziękuję, |
|
|
|
 |
arno
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sro Gru 09, 2009 12:37
|
|
|
|
Jeżeli chodzi o Pana Waldka pastuszko to polecam jego usługi. U mnie kamerował i jestem bardzo zadowolona - profesjonalista.
A cena..... w wakacje 2009 płaciłam 1200 zł. |
|
|
|
 |
anesia89
Zadomawiam się

Data ślubu: 04.06.2011
|
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 08:22
|
|
|
|
| kogo polecacxie?choidzi mi oi bardzo dobrego kjamerzyste ktory ma ciegle jakies nowosci i plyty wesene rozia sie od innych , sa zarowena piekne i klasycznr aler maja tez ciekawa aranzacje |
|
|
|
 |
alien1
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 12.06.2010
|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 21:06 hm
|
|
|
|
a na moim weselu fotografował i kamerował Pan ze STUDIA77 i jestem godna polecenia. Cena to 1200-1300 za kamerowanie . Wybrałam FOTOKSIAZKE i jestem zadowlona mogłabym ja ogladac non stop, na prawde piekna pamiatka!:) dajcie sie namowić to moim zdaniem lepsze niz album
Polecam - www.studio77.radom.pl |
|
|
|
 |
obiektywny
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 28.08.2010
|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 21:33
|
|
|
|
| znam dobrego i godnego polecenia faceta |
|
|
|
 |
gilo
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2010 12:56
|
|
|
|
Ostrzegam przed panem Waldemarem Pastuszko, kamerzystą z Radomia. To niezła szuja. Życzy sobie 500 zaliczki za nagranie, umawia się na 1200zł za wykonanie filmu z wesela, a po wykonaniu filmu podnosi cenę za swoje usługi bez uprzedzenia o 300 zł!!!!
Poszukajcie dobrze informacji o tym Panu w internecie!!! |
|
|
|
 |
anecior
Lubię tu być

|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2010 15:08
|
|
|
|
My korzystaliśmy z usług p. Pastuszko przez firmę bartfoto. Nie wypowiadałam się o tym fotografie, bo to w zaistniałej sytuacji nie było na miejscu, ale co do filmowania -
1) Na ślubie. weselu mieliśmy jakiegoś p, Stasia, co naszym zdaniem kamerę miał pierwszy raz w ręku - spierniczona płyta, zamiast 5h filmu mamy 3, głowy ucięte, jakość tandetna, nienagrane kazanie, zabawianie gości, przeniesienie przez próg - jednym słowem totalna porażka. Jednak sprawa została załatwiona z fotografem i mogliśmy zmienić co nie co na płycie, ale cóż, nie wróci sie tych chwil... Więc pod tym względem nie polecam!!!!!
2) Za to na plenerze mieliśmy p. Waldka - i te momenty, które na płycie ewidentnie on filmował i składał sa bardzo ciekawe, ma się ciary jak sie oglada czołówkę, ale mysle że tez dzieki naszej muzyce, ręka mu się nie trzęsie, fajne kadry itp.
3) P. Pastuszko jest człowiekiem o dośc specyficznej osobowości - wylewny, nie przebiera w słowach, ewidentnie przechodzi kryzys wieku średniego, stary podrywacz, tak więc jego niby "sprośne" podryy i teksty mogą okazać się męczące. Taki 50 - ciolatek, który przeżywa drugą młodość. Ja gdybym tez nie była dosyć otwartą osobą, na pewno dziwnie czułabym sie w jego obecności i ciężko byłoby zrobić jakiś fajny film....
4) Cene ustalilismy odgórnie z bartfoto - 3000 zł za zdjęcia i film, nie wiem jak sie tym podzielili, ale ogólnie cena jest 3500 zł, ale my zrezygnowalismy z paru rzeczy i cena niższa, chociaż ostatecznie i tak otrzymalismy więcej, ale to pewnie świadoma rekompensta za spierniczony film i zdjęcia - bez komentarza....
Tak więc gilo - rozumiem Twoje wzburzenie, czasu sie nie wróci, chociaż mam nadzieję, że u Was sprawa się wyjaśniła pomyślnie;) |
|
 |
Krzysztof
Zadomawiam się

|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2010 15:32
|
|
|
|
anecior: Czyli u Ciebie też tak wszystko nie grało jak potrzeba. Podstawiony kamerzysta ,,parodysta'', coś tam nie nagrane, coś tam nie zrobione itd,.
Wiek tutaj raczej nie gra roli, raczej go gubi rutyna i pazerność. Także do 50-latków się nie czepiaj.
Cena usługi widać poważna, a więc robota powinna być potraktowana poważnie.
No , a jeżeli pan Waldek przechodzi drugą młodość: no cóż, tylko gratulować werwy i zdrowia i tego, że kobitki się za nim jeszcze ogladają Z tego widać,że chyba musi być atrakcyjny i ma powodzenie wśród płci pięknej.
Oczywiście podczas pracy nie powinno być na to miejsce.
Teraz już nie ma płakać nad rozlanym mlekiem, stało się, czasu się nie wróci.
Ale tyle się mówi na tym forum i innych forach o tych sprawach i nadal nie przynosi to skutku. |
_________________ Robić coś to dobrze, a jak żle ,to lepiej wcale. |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
|