|
|
| Autor |
Wiadomość |
Mathie
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
|
|
|
|
 |
avocado1
Rozkręcam się

|
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 17:46
|
|
|
|
Witam
Wiem że to rychło w czas ale poszukuję kamerzysty na 04.06.11r- chodzi o to że początkowo nie chciałam mieć filmu ze ślubu/przyjęcia jednak po dłuuuugich przemyśleniach i negocjacjach- miło było by mieć pamiątkę, a zdjęcia jednak wszystkiego nie uchwycą.
Jeżeli znacie kogoś kto ma ten termin wolny- chodzi nam o kamerzystę skorego do współpracy, akceptującego i otwartego na pomysły, działającego niekoniecznie wg szablonu- dwugodzinna płyta taka sama jak u wszystkich- będę wdzięczna za kontakt. |
|
|
|
 |
foto78
Rozkręcam się

Właściciel firmy
Agencja Fotograficzna Anfito
|
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 19:18
|
|
|
|
| avocado1 napisał/a: | Witam
Wiem że to rychło w czas ale poszukuję kamerzysty na 04.06.11r- chodzi o to że początkowo nie chciałam mieć filmu ze ślubu/przyjęcia jednak po dłuuuugich przemyśleniach i negocjacjach- miło było by mieć pamiątkę, a zdjęcia jednak wszystkiego nie uchwycą.
Jeżeli znacie kogoś kto ma ten termin wolny- chodzi nam o kamerzystę skorego do współpracy, akceptującego i otwartego na pomysły, działającego niekoniecznie wg szablonu- dwugodzinna płyta taka sama jak u wszystkich- będę wdzięczna za kontakt. |
Zapraszam do mnie.
Pozdrawiam
Tomasz Kuca
tel.793 601 003 |
_________________ Agencja Fotograficzna ANFITO |
|
|
|
 |
drażetka
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 22.09.2012
|
Wysłany: Sob Sie 20, 2011 12:43
|
|
|
|
Witam:) poszukuję dobrego kamerzysty i fotografa na ślub i wesele wrzesień 2012 roku... Kompletnie nie wiem od czego zacząć... może ktoś coś doradzi... co i jak kosztuje? i na co zwracać uwagę w wyborze? |
|
|
|
 |
emilia23
Rozkręcam się

Osoba prywatna
|
Wysłany: Sob Sie 20, 2011 19:33
|
|
|
|
a my mamy kamerzyste z radomia.nazywa sie Musiał.bardzo miły pan;-))a jego żona bardzo dobrze potrafi doradzic:-)kamerował wesele brata mojego narzeczonego.i fajnie to wyszło:-)tak jak i czołówka;-)i on takze ma swojego fotografa wiec nie musimy sie o nic martwic:-) cała suma wychodzi 3000 zł +3 płyty DVD + foto książka no i dochodzi 200 zl za plener po ślubie.bo my mamy w dzien i ślubu i po.wiec razem 3200 wydaje mi sie ze nie tak duzo.ale fajna ta foto ksiazka cos innego niz zwykły album bo album zawsze mozna kupic oczywiscie na alegro i samemu powklejac zdjecia:-)a nie placic komus 500 zl za to:-)
zdjecia dla gości maja po 2.50.taka mala pamiątka dla gosci.
do tego zamówilismy obraz na płótnie fajnie to wygląda na ścianie.super sprawa:-)sądzilismy ze 500 zl to napewno trzeba dac ale co sie okazalo 180 zl:-))fajna pamiątka:-)
no i oczywiscie portrety dla rodzicow w cenie 20 zl.ale wydaje mi sie ze to juz taki przestażałe.przeciez jest teraz duzo róznych pomysłów na podziekowania:-) |
|
 |
kasiunia8423
Lubię tu być

Data ślubu: 19.05.2012
|
Wysłany: Sob Sie 20, 2011 23:58
|
|
|
|
Ja również polecam VideoMix - kamera i foto w "pakiecie"
Ciekawe pomysły, przystępne ceny
Ich stronka www.videomixfilm.pl |
|
 |
ja_ot_tak
Lubię tu być

Data ślubu: 10.09.2011r.
|
Wysłany: Sob Wrz 03, 2011 08:11
|
|
|
|
Który z Panów ma wolny termin - przyszła sobota, 10.09? Najlepiej z ofertą HD |
|
 |
foto78
Rozkręcam się

Właściciel firmy
Agencja Fotograficzna Anfito
|
Wysłany: Sob Wrz 03, 2011 08:53
|
|
|
|
| ja_ot_tak napisał/a: | Który z Panów ma wolny termin - przyszła sobota, 10.09? Najlepiej z ofertą HD |
Zapraszam wolny termin z kamerą HD;) |
_________________ Agencja Fotograficzna ANFITO |
|
|
|
 |
pannamłoda
Rozkręcam się

Osoba prywatna
|
Wysłany: Nie Lis 13, 2011 22:52
|
|
|
|
| kasiunia8423 napisał/a: | Ja również polecam VideoMix - kamera i foto w "pakiecie"
Ciekawe pomysły, przystępne ceny
Ich stronka www.videomixfilm.pl |
Co Ty piszesz? Chyba nie rozrózniasz prawdziwej fotografii od zwykłych zdjec. Chyba że nie jesteś wymagająca i nie zależy Ci na poziomie. Nigdy fotoksiażka nie dorówna albumowi ze zdjeciami. Pod warunkiem że są w nim fotografie a nie zdjecia. A różni się to tym ze fotografia jest fachowo wykonana w niebanalnych warunkach, gdzie fotograf potrafi zapanować nad światłem i uchwycić emocje. Poza tym OBRÓBKA która nadaje oryginalności tej fotografii. A co można powiedzieć o fotoksiążce w której znajdują się nieobrobione zdjęcia i którą niby fachowcy tworzą bazując na tych samych szablonach I gdzie tu oryginalność i pomysłowość twórcy? |
|
|
|
 |
kasiunia8423
Lubię tu być

Data ślubu: 19.05.2012
|
Wysłany: Nie Lis 13, 2011 23:20
|
|
|
|
pannamłoda wiem co piszę - widziałam ich prace i na tym poziomie mogę szczerze ich polecić .. jeśli ty chcesz mieć mega profesionalne zdjęcia a raczej fotografie obrobione w najwyższej jakości to musisz troszkę dopłacić
Pisząc o pomysłowości miałam na myśli bardziej kamerę - ciekawa czołówka, fajny montaż
A album zrobimy sobie sami zdecydowaliśmy się na fotoksiążkę
Pozdrawiam |
|
 |
paulyna
Lubię tu być

Data ślubu: 31.12.2012
Osoba prywatna
|
Wysłany: Pią Lut 24, 2012 14:57
|
|
|
|
| Co sądzicie o newstagemedia ? |
_________________ The future starts today, not tomorrow.

|
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|