Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Kamerzyści
Autor Wiadomość
Mathie 
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
Wysłany: Pią Lut 18, 2011 11:23   

Wydzieliłem temat o fotoksiążkach: http://weseleradom.pl/top...azki-vt1164.htm

WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.

avocado1
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 17:46   

Witam
Wiem że to rychło w czas ale poszukuję kamerzysty na 04.06.11r- chodzi o to że początkowo nie chciałam mieć filmu ze ślubu/przyjęcia jednak po dłuuuugich przemyśleniach i negocjacjach- miło było by mieć pamiątkę, a zdjęcia jednak wszystkiego nie uchwycą.
Jeżeli znacie kogoś kto ma ten termin wolny- chodzi nam o kamerzystę skorego do współpracy, akceptującego i otwartego na pomysły, działającego niekoniecznie wg szablonu- dwugodzinna płyta taka sama jak u wszystkich- będę wdzięczna za kontakt.

foto78 
Rozkręcam się

Właściciel firmy
Agencja Fotograficzna Anfito
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 19:18   

avocado1 napisał/a:
Witam
Wiem że to rychło w czas ale poszukuję kamerzysty na 04.06.11r- chodzi o to że początkowo nie chciałam mieć filmu ze ślubu/przyjęcia jednak po dłuuuugich przemyśleniach i negocjacjach- miło było by mieć pamiątkę, a zdjęcia jednak wszystkiego nie uchwycą.
Jeżeli znacie kogoś kto ma ten termin wolny- chodzi nam o kamerzystę skorego do współpracy, akceptującego i otwartego na pomysły, działającego niekoniecznie wg szablonu- dwugodzinna płyta taka sama jak u wszystkich- będę wdzięczna za kontakt.

Zapraszam do mnie.
Pozdrawiam
Tomasz Kuca
tel.793 601 003

drażetka 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 22.09.2012
Wysłany: Sob Sie 20, 2011 12:43   

Witam:) poszukuję dobrego kamerzysty i fotografa na ślub i wesele wrzesień 2012 roku... Kompletnie nie wiem od czego zacząć... może ktoś coś doradzi... co i jak kosztuje? i na co zwracać uwagę w wyborze? :D

emilia23 
Rozkręcam się

Osoba prywatna
Wysłany: Sob Sie 20, 2011 19:33   

a my mamy kamerzyste z radomia.nazywa sie Musiał.bardzo miły pan;-))a jego żona bardzo dobrze potrafi doradzic:-)kamerował wesele brata mojego narzeczonego.i fajnie to wyszło:-)tak jak i czołówka;-)i on takze ma swojego fotografa wiec nie musimy sie o nic martwic:-) cała suma wychodzi 3000 zł +3 płyty DVD + foto książka no i dochodzi 200 zl za plener po ślubie.bo my mamy w dzien i ślubu i po.wiec razem 3200 wydaje mi sie ze nie tak duzo.ale fajna ta foto ksiazka cos innego niz zwykły album bo album zawsze mozna kupic oczywiscie na alegro i samemu powklejac zdjecia:-)a nie placic komus 500 zl za to:-)

zdjecia dla gości maja po 2.50.taka mala pamiątka dla gosci.
do tego zamówilismy obraz na płótnie fajnie to wygląda na ścianie.super sprawa:-)sądzilismy ze 500 zl to napewno trzeba dac ale co sie okazalo 180 zl:-))fajna pamiątka:-)
no i oczywiscie portrety dla rodzicow w cenie 20 zl.ale wydaje mi sie ze to juz taki przestażałe.przeciez jest teraz duzo róznych pomysłów na podziekowania:-)

kasiunia8423 
Lubię tu być

Data ślubu: 19.05.2012
Wysłany: Sob Sie 20, 2011 23:58   

Ja również polecam VideoMix - kamera i foto w "pakiecie" :)
Ciekawe pomysły, przystępne ceny
Ich stronka www.videomixfilm.pl

ja_ot_tak 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.09.2011r.
Wysłany: Sob Wrz 03, 2011 08:11   

Który z Panów ma wolny termin - przyszła sobota, 10.09? :) Najlepiej z ofertą HD :)

foto78 
Rozkręcam się

Właściciel firmy
Agencja Fotograficzna Anfito
Wysłany: Sob Wrz 03, 2011 08:53   

ja_ot_tak napisał/a:
Który z Panów ma wolny termin - przyszła sobota, 10.09? :) Najlepiej z ofertą HD :)

Zapraszam wolny termin z kamerą HD;)

pannamłoda 
Rozkręcam się

Osoba prywatna
Wysłany: Nie Lis 13, 2011 22:52   

kasiunia8423 napisał/a:
Ja również polecam VideoMix - kamera i foto w "pakiecie" :)
Ciekawe pomysły, przystępne ceny
Ich stronka www.videomixfilm.pl

Co Ty piszesz? Chyba nie rozrózniasz prawdziwej fotografii od zwykłych zdjec. Chyba że nie jesteś wymagająca i nie zależy Ci na poziomie. Nigdy fotoksiażka nie dorówna albumowi ze zdjeciami. Pod warunkiem że są w nim fotografie a nie zdjecia. A różni się to tym ze fotografia jest fachowo wykonana w niebanalnych warunkach, gdzie fotograf potrafi zapanować nad światłem i uchwycić emocje. Poza tym OBRÓBKA :) która nadaje oryginalności tej fotografii. A co można powiedzieć o fotoksiążce w której znajdują się nieobrobione zdjęcia i którą niby fachowcy tworzą bazując na tych samych szablonach :) I gdzie tu oryginalność i pomysłowość twórcy? :)

kasiunia8423 
Lubię tu być

Data ślubu: 19.05.2012
Wysłany: Nie Lis 13, 2011 23:20   

pannamłoda wiem co piszę - widziałam ich prace i na tym poziomie mogę szczerze ich polecić .. jeśli ty chcesz mieć mega profesionalne zdjęcia a raczej fotografie obrobione w najwyższej jakości to musisz troszkę dopłacić :)
Pisząc o pomysłowości miałam na myśli bardziej kamerę - ciekawa czołówka, fajny montaż
A album zrobimy sobie sami :) zdecydowaliśmy się na fotoksiążkę :)
Pozdrawiam

paulyna 
Lubię tu być

Data ślubu: 31.12.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Pią Lut 24, 2012 14:57   

Co sądzicie o newstagemedia ?

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu