Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Kamerzyści
Autor Wiadomość
Krzysztof 
Zadomawiam się

Wysłany: Pią Paź 16, 2009 08:30   

Lusia, Powiem Ci tak: byłem na ich stronie ,mają widzać b.szeroką działalność.A taki co robi wszystko, to nie umie nic. I sale, i samochody, i co tam jeszcze.Więc mocno się zastanów nad nimi.
ps/dopisz w profilu datę ślubu.

Lusia 
Lubię tu być

Wysłany: Pią Paź 16, 2009 09:59   

hmmm, to jeszcze bardziej jestem zdziwiona bo dzwoniłam do firmy goliat i oni nie kręcą na slubach i weselach. mam jednak przed sobą płytęz weselną zrobioną przez Goliat Media.. a pani przez telefon mi powiedziała ze Goliat to samo co Goliat Media. trudno szukam dalej

Krzysztof 
Zadomawiam się

Wysłany: Pią Paź 16, 2009 12:01   

Lusia, odbierz pw

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
Wysłany: Pią Paź 16, 2009 15:37   

Lusia, goliat media, a goliat ze strony ktora podalas to dwie rozne firmy.strona ktora podalas to ci sami co maja sale rodeo i ta obok na warszawskiej oraz w kozlowie, maja rowniez ochrone, stadnine koni i jeszcze inne rzeczy.
Goliat Media to firma, ktora zalozyli dwaj bracia.Ja mam ich zamowionych na swoj slub-niestety tylko fotografa,gdyz termin kemerzysta mial juz zajety. Widzialam plyte, ktora oni montowali i bardzo mi sie podobala, chociazby dlatego ze nie ma tam tych obciachowych przejsc miedzy scenami, nie pokazuja sie niewiadomo skad jakies gwiazdki czy serduszka. Maja bardzo dobry obraz, dzwiek i jak sie ogladalo ich plyte zwrocilam uwage na to,ze ze film jest dobrze oswietlony, a nie ciemny, no i nie kameruja pustych miejsc, albo jak ciocia wklada kotleta do buzi. Musze poszukac jak sie nazywa ich strona jak tylko bede miala lepszy dostep do neta,bo mam gdzies na poczcie.
Kolezanka miala ich na slubie i jest bardzo zadowolona.A dodam,ze ja ich wybralam zanim polecala mi ich znajoma.

Lusia 
Lubię tu być

Wysłany: Pią Paź 16, 2009 16:45   

agusia_najlepsz dzięki za odpowiedź, chętnie prosiłabym jeszcze o namiary. w błąd wprowadziła mnie pani w goliacie która powiedziała ze to jedna firma. Mi też się spodobało to co widziałam w Goliat Media, szczególnie czołówka i pomysł zrobienia skrótu z całości- takie krótsze najważniejsze momenty pokazane.

narzeczona 
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Wysłany: Sob Paź 17, 2009 01:14   

Dziewczyny ja oglądałam w zeszłym roku płytę koleżanki u której filmowała firma Goliat, też myślałam że to Ci sami co mają sale na warszawskiej i rodeo, ale najwyraźniej to ktoś inny. W każdym bądź razie płyta fajna, bardzo ładnie nagrany plener. Minęło dużo czasu a ja nadal ją pamiętam, więc to chyba o czymś świadczy. Pozdrawiam

narzeczona 
Lubię tu być

Wysłany: Sob Paź 17, 2009 01:31   

A kto mi w Radomiu nagra coś takiego --> klik

narzeczona 
Lubię tu być

Wysłany: Sob Paź 17, 2009 01:33   

będę wdzięczna za wszelkie namiary i informacje :)

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sob Paź 17, 2009 08:32   

Filmik bajeczny :) Mi też po głowie z początku chodził taki pomysł,żeby pojechać na dzień nad morze...nakręcić filmik :) A później w Tatry...
No ale cóż... najpierw pytanie czy kamerzysta by wyraził zgodę na takie jeżdżenie i ile by sobie ''krzyknął'' za taką przyjemność... :)

Krzysztof 
Zadomawiam się

Wysłany: Sob Paź 17, 2009 08:46   

malaczarna5, Tak ,masz rację, taka produkcja kosztuje. I jeszcze dobrze,że jak się pojedzie, to pogoda dopisze. Ale można zrobić też coś fajnego na miejscu lub w pobliżu np dworek J.Kochanowskiego w Czarnolasie,i tak narazie to mi nic do głowy nie przychodzi, trzeba poprostu dobrze rozeznać teren.

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sob Paź 17, 2009 13:20   

No właśnie :/ I dlatego teraz moje myśli krążą wokół terenów tu bliższych miastu.
Bo nie ukrywam ale marzy mi się taka oryginalna czołówka właśnie w jakimś takim nie typowym miejscu :) A morze i góry to miejsca takie nietypowe :) ...ale i kosztowne :/

mimi70
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sro Paź 21, 2009 10:09   

witam.
Jestem nowym użytkownikiem,od pół roku czytalam wszelkie posty na temat kamerzystów z Radomia poniewaz sama poszukiwałam na swój ślub ,który odbył się miesiąc temu.Chcialabym pochwalic a zarazem podzielic się moimi spostrzeżeniami.Jstem osoba dośc wymagająca zwłaszcza wtedy gdy mam płacić pieniądze za usługe.spotkałam się z wieloma kamerzystami w Radomiu i trafiłam na jedną firmę( fakt z polecenia).Nie mają swojej strony.Zwykle dzialają z polecenia i mają mnóstwo pracy.Firma nazywa sie VIDOGRAM jest to Pan Andrzej i Marzena z Ustronia.Perfekcyjne podejscie do pracy niesamowity wkład twórczy i świetna zabawa.Tak zapiemiętalam moją współprace z nimi.
Film rewelacja , przerywniki dzięki którym film nie jest nudny podczas oglądania sa swietne. Zdjecia jakie robiła Pani Marzena odbiegają na szczęście od innych typowo tendencyjnych zdjęć widać profesjonalizm.Cena jak na taki materiał tez mnie nie przeraziła.
No i co najważniejsze nie czekałam miesiącami na płyte.Naprawde jestem zadowolona z filmu zdjęć no i co najważniejsze ze współpracy z tym Panstwem.Moge ich polecic ze szczerym sercem.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu