|
|
| Autor |
Wiadomość |
misiek
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Maj 23, 2011 14:33 Kamerzysta Andrzej Głombicki-ostrzeżenie
|
|
|
|
Chciałbym wszystkie młode pary ostrzec przed tym kamerzystą.Byłem na weselu gdzie ten pan grał a jego żona kamerowała i robiła zdjęcia.Bardzo spodobał mi się materiał,widać że kobieta zna się na rzeczy,więc zawarłem z nimi umowę.Przed weselem miałem spotkanie z tym panem co do omówienia szczegółów(jego żony nie było bo podobno wyjechała?) Po weselu miałem mieszane uczucia co do obsługi foto-video przez tego pana.Kamerowała jakaś młoda osoba podobno jego córka,która widać że nie zna się na rzeczy.Pan Andrzej robił zdjęcia w wolnej dla niego chwili bo głównie spędzał czas na rozmowie z kobietami i papierosie.Po odebraniu materiału na który musiałem długo czekać okazało się że moje obawy były słuszne.Film i zdjęcia które widziałem u znajomych a ten który ja otrzymałem różniły się kolosalnie.Film z mojej najważniejszej uroczystości w życiu jest beznadziejnie monotonny prawie jak surowy materiał.Zdjęcia nie ostre mało wyraziste i nie ciekawe-albo za ciemne albo za jasne.Oglądałem tą płytę ze znajomymi u których ten Pan był z żoną i całkowicie się różnił od tamtego ale dowiedziałem się że to ona zajmowała się montażem.Podobno ten Pan zajmuje się filmowaniem i graniem od kilkunastu lat ale w/ g mnie ani jedno ani drugie mu nie wychodzi.
Troszkę się dowiedziałem o tym kamerzyście,kiedyś przyjmował ludzi na Borkach teraz jest na Ustroniu na Grenadierów.
OSTRZEGAM JESZCZE RAZ PRZED TYM PANEM I WYRZUCENIEM NIE MAŁYCH PIENIĘDZY W BŁOTO !!!! |
|
|
|
 |
narzeczona
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Osoba prywatna
|
Wysłany: Pon Maj 23, 2011 19:02
|
|
|
|
| Żona filmowała i robiła zdjęcia? Ale jak że równocześnie????? A pan gra i filmuje też równocześnie? To ja bym nawet darmo takiego duetu nie chciała. |
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
|
Wysłany: Wto Maj 24, 2011 08:32
|
|
|
|
| Chyba wiem o kogo chodzi... Faktycznie całym przedsięwzięciem kierowała żona. Pan jedynie był "statywem" od kamery... Można było odnieść wrażenie, że pana nie cieszy to co robi. A żona nie wyjechała tylko najprawdopodobniej normalnie się rozstali... Już niedługo będę miała okazję zobaczyć ich pracę... |
|
 |
Krzysztof
Zadomawiam się

Właściciel firmy
Wideofilm
|
Wysłany: Czw Cze 23, 2011 15:34
|
|
|
|
No i właśnie: jak ktoś jest od wszystkiego to jest do niczego. Stara maksyma.
| kasiek napisał/a: | | A żona nie wyjechała tylko najprawdopodobniej normalnie się rozstali... |
Ooo... to jakaś szemrana rodzinka |
_________________ Robić coś to dobrze, a jak źle ,to lepiej wcale. |
|
|
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Pią Cze 24, 2011 12:15
|
|
|
|
Krzysztof, dlaczego szemrana? po prostu związek się rozpadł (chyba bo pewności nie mam)bywa i tak...I o dziwo rozwody często się zdarzają, wiec chyba nie rozumiem...
A to że nie mówią tego wprost to po prostu nie muszą się "chwalić" swoimi prywatnymi sprawami obcym ludziom... |
|
 |
Krzysztof
Zadomawiam się

Właściciel firmy
Wideofilm
|
Wysłany: Pią Cze 24, 2011 13:35
|
|
|
|
kasiek, Oczywiście, rozwody były są i będą, właściwie oby ich nie było.
No ale widzisz, przez taką sytuację ucierpieli klienci. |
_________________ Robić coś to dobrze, a jak źle ,to lepiej wcale. |
|
|
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Pią Cze 24, 2011 13:53
|
|
|
|
w przypadku mi znanym nikt nie ucierpiał...niedawno byłam na weselu, które obsługiwali ci państwo. Zamiast żony był jakiś młody chłopak (chyba syn) i szczerze bardzo mi się podobało jak pracował, wprowadził powiew świeżości i robił to dynamicznie (mówię tu o tym jak pracował) efektów pracy jeszcze nie widziałam więc pozwolisz, że się nie wypowiem |
|
 |
Soraya123
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pią Cze 24, 2011 16:21
|
|
|
|
Nie zgadzam się z opiniami osób wyżej. Pan Andrzej filmował zarówno na moim weselu jak i na 5 innych w mojej rodzinie i naprawdę widać było jego zaangażowanie i pracę. Materiał oddawał starannie i ciekawie wykonany, a co najważniejsze oddał w terminie. Myślę że nie powinno się wtrącać w ich prywatne sprawy. Ważny jest tylko materiał jaki oddali |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|