Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Kamerzysta Andrzej Głombicki-ostrzeżenie
Autor Wiadomość
misiek 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pon Maj 23, 2011 14:33   Kamerzysta Andrzej Głombicki-ostrzeżenie

Chciałbym wszystkie młode pary ostrzec przed tym kamerzystą.Byłem na weselu gdzie ten pan grał a jego żona kamerowała i robiła zdjęcia.Bardzo spodobał mi się materiał,widać że kobieta zna się na rzeczy,więc zawarłem z nimi umowę.Przed weselem miałem spotkanie z tym panem co do omówienia szczegółów(jego żony nie było bo podobno wyjechała?) Po weselu miałem mieszane uczucia co do obsługi foto-video przez tego pana.Kamerowała jakaś młoda osoba podobno jego córka,która widać że nie zna się na rzeczy.Pan Andrzej robił zdjęcia w wolnej dla niego chwili bo głównie spędzał czas na rozmowie z kobietami i papierosie.Po odebraniu materiału na który musiałem długo czekać okazało się że moje obawy były słuszne.Film i zdjęcia które widziałem u znajomych a ten który ja otrzymałem różniły się kolosalnie.Film z mojej najważniejszej uroczystości w życiu jest beznadziejnie monotonny prawie jak surowy materiał.Zdjęcia nie ostre mało wyraziste i nie ciekawe-albo za ciemne albo za jasne.Oglądałem tą płytę ze znajomymi u których ten Pan był z żoną i całkowicie się różnił od tamtego ale dowiedziałem się że to ona zajmowała się montażem.Podobno ten Pan zajmuje się filmowaniem i graniem od kilkunastu lat ale w/ g mnie ani jedno ani drugie mu nie wychodzi.
Troszkę się dowiedziałem o tym kamerzyście,kiedyś przyjmował ludzi na Borkach teraz jest na Ustroniu na Grenadierów.
OSTRZEGAM JESZCZE RAZ PRZED TYM PANEM I WYRZUCENIEM NIE MAŁYCH PIENIĘDZY W BŁOTO !!!!

narzeczona 
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Osoba prywatna
Wysłany: Pon Maj 23, 2011 19:02   

Żona filmowała i robiła zdjęcia? Ale jak że równocześnie????? A pan gra i filmuje też równocześnie? To ja bym nawet darmo takiego duetu nie chciała.

kasiek 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
Wysłany: Wto Maj 24, 2011 08:32   

Chyba wiem o kogo chodzi... Faktycznie całym przedsięwzięciem kierowała żona. Pan jedynie był "statywem" od kamery... Można było odnieść wrażenie, że pana nie cieszy to co robi. A żona nie wyjechała tylko najprawdopodobniej normalnie się rozstali... Już niedługo będę miała okazję zobaczyć ich pracę...

Krzysztof 
Zadomawiam się

Właściciel firmy
Wideofilm
Wysłany: Czw Cze 23, 2011 15:34   

No i właśnie: jak ktoś jest od wszystkiego to jest do niczego. Stara maksyma.
kasiek napisał/a:
A żona nie wyjechała tylko najprawdopodobniej normalnie się rozstali...

Ooo... to jakaś ;) szemrana rodzinka

kasiek 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Pią Cze 24, 2011 12:15   

Krzysztof, dlaczego szemrana? po prostu związek się rozpadł (chyba bo pewności nie mam)bywa i tak...I o dziwo rozwody często się zdarzają, wiec chyba nie rozumiem...

A to że nie mówią tego wprost to po prostu nie muszą się "chwalić" swoimi prywatnymi sprawami obcym ludziom...

Krzysztof 
Zadomawiam się

Właściciel firmy
Wideofilm
Wysłany: Pią Cze 24, 2011 13:35   

kasiek, Oczywiście, rozwody były są i będą, właściwie oby ich nie było.
No ale widzisz, przez taką sytuację ucierpieli klienci.

kasiek 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Pią Cze 24, 2011 13:53   

w przypadku mi znanym nikt nie ucierpiał...niedawno byłam na weselu, które obsługiwali ci państwo. Zamiast żony był jakiś młody chłopak (chyba syn) i szczerze bardzo mi się podobało jak pracował, wprowadził powiew świeżości i robił to dynamicznie (mówię tu o tym jak pracował) efektów pracy jeszcze nie widziałam więc pozwolisz, że się nie wypowiem ;)

Soraya123 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pią Cze 24, 2011 16:21   

Nie zgadzam się z opiniami osób wyżej. Pan Andrzej filmował zarówno na moim weselu jak i na 5 innych w mojej rodzinie i naprawdę widać było jego zaangażowanie i pracę. Materiał oddawał starannie i ciekawie wykonany, a co najważniejsze oddał w terminie. Myślę że nie powinno się wtrącać w ich prywatne sprawy. Ważny jest tylko materiał jaki oddali ;)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu