Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Kamerzyta i fotograf
Autor Wiadomość
Rafał69 
Zadomawiam się

Data ślubu: 02-06-2012
Osoba prywatna
Wysłany: Sob Paź 15, 2011 12:50   Kamerzyta i fotograf

witam, czy może ktoś mi polecieć dobrego sprawdzonego i w miarę z nowoczesnym podejściem do kręcenia kamerzystę i fotografa, interesuje mnie termin 02 06 2012r

alice6 
Zadomawiam się

Data ślubu: 07.2012
Wysłany: Sob Paź 15, 2011 14:12   Re: Kamerzyta i fotograf

Rafał69 napisał/a:
witam, czy może ktoś mi polecieć dobrego sprawdzonego i w miarę z nowoczesnym podejściem do kręcenia kamerzystę i fotografa, interesuje mnie termin 02 06 2012r

Jasne. Również rozglądałam się ostatnio przez kilka godzin na forum i w Internecie szukałam ludzi z pasją do fotografii i filmowania, myślę, że znalazłam.
Polecam Video-Mix http://videomixfilm.pl/ lub Bernadetta i Piotr Maroszek t. 668-816-287. I jesli chcesz przepłacić to możesz odwiedzić też Mikab :)

Wszystkie firmy podchodza bardzo profesjonalnie do wykonywanej pracy a także mają nowoczesny sprzęt, który umożliwia fantastyczne zrealizowanie Twojego pomysłu.

Asiek 
Lubię tu być

Data ślubu: 2012
Wysłany: Sob Paź 15, 2011 23:37   

Jesli uważasz, że video mix i mikab to ten sam poziom to gruuuubo się mylisz..

Miniek 
Lubię tu być

Data ślubu: 01.06.2013
Osoba prywatna
Wysłany: Nie Paź 16, 2011 10:11   

Asiek napisał/a:
Jesli uważasz, że video mix i mikab to ten sam poziom to gruuuubo się mylisz..

Asiek rozwiń swoją wypowiedź... jestem na etapie poszukiwania i takie komentarze mi się przydadzą.. czyli wg Ciebie w którego kamerzystę lepiej zainwestować?

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Nie Paź 16, 2011 10:17   

ja róenież uważąm że Mikab jest troche na wyzszym poziomie niz video mix- ale też droższym
a video mix reprezentuje wysoki poziom za mniejsza kasę.
wybór zalezy od finansów.

Asiek 
Lubię tu być

Data ślubu: 2012
Wysłany: Nie Paź 16, 2011 19:26   

to co pisze agagawizdeczka to prawda.. wiele zależy od tego na ile chcemy sobie pozwolić.. nie zaprzeczam Mikab jest droższy, ale jak dla mnie bez porównania inna jakość.. widziałam efekty pracy i drugiej firmy i jest to coś innego - to widać.. my bedziemy miel sporo osób bo ok 240 jest w planach, więć wzieliśmy pod uwagę opcje z 2 kamerami, narzeczonemu zależało na hd.. w video mixie Pan stwierdził, że jego obraz to taka "kosa", że nie potrzeba nam żadnego HD - jak pokazał nam tą swoją kose to zastanawiałam się czy ja mam coś ze wzrokiem, czy on, bo do HD to temu było daleko.. ale to szczegół.. O Mikabie jeszcze złej opinii nie słyszałam, jeśli bym miała brać jedną kamerę to bym się dłuzej pewnie zastanawiala - bo jak ktoś szuka jednej kamery to anstawia się na niższe koszty.. My zliczyliśmy co nam w Mikabie gwarantują w podabnej cenie, gdzie w innych kazda pozycja (np reportaż od kosmetyczki, czy dodatkowy planer itd..) miały wyszczególnioną osobną cenę.. podliczyliśmy to u innych i Mikab wcale nie wypadł tak najdrożej, tym bardziej w opcji kiedy bralibyśmy osobno kamerę od jakiejś firmy i osobno foto.. Dlatego stwierdzilismy, że za to co mamy w tych pakietach można zaszaleć i ich wziać i jak narazie nie żałujemy :)

klaud_88 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 10.09.11
Wysłany: Nie Paź 16, 2011 19:38   

a ja na przyklad o Mikabie slyszalam kilka negatywnych opinii..

alice6 
Zadomawiam się

Data ślubu: 07.2012
Wysłany: Nie Paź 16, 2011 22:50   

W moim poście polecam Mikab jako jedną z lepszych firm na rynku radomskim, choć uważam, że nie są na tyle rewelacyjni aby dokładać kilkaset złotych więcej. Każdy ma to, na co go w danej chwili stać.
Drugą sprawą są najświeższe informacje, które zdobyłam wczoraj. Otóż okazało się, że z Panem z Video-Mix nie sposób jest się porozumieć i w ogóle ucina głowy ludziom na filmie, poza tym bez zgody Pary Młodej za bardzo ingeruje w/i ucina sceny na których im najbardziej zależało. Jestem już na skraju wyczerpania jeśli chodzi o wybór kamerzysty. Mnie zależy na jednej kamerze i obróbce profesjonalnej, dlatego skłaniam się do Maroszków :)

i.t.d. 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
Wysłany: Pon Paź 17, 2011 09:02   

A MM studio? Podobno filmy rewelacja

luizap 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 20.08.2011
Wysłany: Pon Paź 17, 2011 09:46   

alice6, ja miałam video-mix i nie ma na płycie poucinanych głów itp. z resztą jak dostałam płyte to pan powiedział bym obejzała ją całutką i jak cos będzie nie tak to on ją poprawi. poza tym ja bez problemu sie z nim dogadalam. w kazdym bądź razie ja jestem zadowolona.
wg mnie sceny, na który zależy by były ustala się wcześniej

Miniek 
Lubię tu być

Data ślubu: 01.06.2013
Osoba prywatna
Wysłany: Pon Paź 17, 2011 11:33   

luizap, czy nie było problemu np z muzyką na podkłady? Bo mi zalezy na tym, żeby kamerzysta podłożył nam wybrane przez nas utwory muzyczne... nie ma z tym problemu...? bo własnie kamerzysta z video - mix podłożył znajomym beznadziejną muzykę (w mojej opinii beznadziejną, ale to kwestia gustu), ale nie weim czy oni się nie dogadali wcześniej i kamarzysta wrzucił co miał czy nie było po prostu możliwości zasugerowania, a raczej narzucenia kamerzyście swoich utworów...jak to było u Ciebie? i czy mieliście możliwośc wyboru czolówki, tzn chodzi mi o ewentualne animacje ale i też sam sposób ja np. nie chciałaybm miec czołówki z pleneru tylko np. przygotowaną przez nas prezentację... myślisz ze bylaby taka możliwośc? generalnie chodzi o to czy są elastyczni czy pracują na sztywnych swoich wyprawowanych ramach...

ogólnie to podoba mi się ich praca... przede wszystkim to że nie szukają sensacji na weselu, a w Kościele są pracują ale jakby ich nie było - a dla mnie to ważne... nie raz byłam na ślubie gdzie kamerzysta i fotograf (Pani na szpilkach głośno tupiących:D) po prostu przeszkadzali i na nich się skupiała cała uwaga... Tu tak nie ma i to mi się podoba

luizap 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 20.08.2011
Wysłany: Pon Paź 17, 2011 12:15   

Miniek, ja dałam im swoją muzyke i powiedziałam ze jak sie nadaje to niech wstawią bo trzeba wziąść pod uwage ze nie każd piosenka sie nadaje dając utwory podałam rowniez w których momentach bym je chciala i wszystkie piosenki byly na płycie i dolożył jeszcze swoje, które jak dla mnie sa idealnie dobrane. co do czołówki to jest do uzgodnienia.ja np w rozmowie zaznaczyłam ze nie chce krecenia przy stolach jak ludzie jedza i tego nie ma.musisz po prostu pojechac i pogadac z nimi przedstawic swoje pomysł i oczekiwania oni ci powiedzą czy to fajnie wyjdzie.niczego nie narzucali.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu