|
|
| Autor |
Wiadomość |
ania25
Zadomawiam się

|
Wysłany: Sro Mar 24, 2010 08:07 Pan Rafał Gajewski
|
|
|
|
Czy ktoś może powiedzieć jak wygląda współpraca z panem Rafałem??? ogólnie chodzi mi zarówno o cenę, pomysłowość i takie tam
|
|
|
|
 |
agusia_najlepsz
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
|
Wysłany: Sro Mar 24, 2010 12:12
|
|
|
|
My sie zdecydowaliśmy na p.Rafała. Umowę podpisywaliśmy prawie 2 lata temu-1200 na ten rok, w tym 3 kopie.Każda kolejna czy to na dvd czy vhs 30zl.
Mi sie podobalo bo bylo prosto.Zadnych kiczowatych efektow,niewiadomo skad bioracych sie motylkow,serduszek konfettii itp.Muzyke dajemy swoja.Obraz czysty, jasny.Otwarty jest również na plener.
Dla mnie dvd ze slubu to przede wszystkim pamiatka,a nie oskarowe dzieło. Zależy kto co lubi. Mi przedstawiony film bardzo sie podobal. A jak bedzie po moim slubie dam znac:) |
|
 |
agusia_najlepsz
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 20:58
|
|
|
|
Wlasnie skonczylismy ogladac dvd od Rafala!!!!
Jestesmy pod ogromnym wrazeniem i jeszcze bardziej zadowoleni!!!!Pelen profesjonalizm pod kazdym kątem!!
Szczerze polecamy!!!I juz sobie zaklepalismy na chrzciny |
|
 |
pieguska
Zadomawiam się

Data ślubu: 20.11.2010
|
Wysłany: Sob Lis 13, 2010 19:09
|
|
|
|
| ogladlam plyte ktora zrobił pan rafał Gajewski. zanim wypowiem sie na jego temat chce powiedziec ze o jakosci filmu decyduje nie tylko kamrzysta ale i ludzie bawiacy sie na weselu i pomysly pary mlodej. no wiec ogladlam plyte ktora pan rafał zrobil i jak dla mnie jest to najgorsza plyta weselna jaka ogladalam. po pierwsze dltaego ze jest koszmarnie nudna...wszystko jest niesamowicie rozciągniete w czasie i nie ma w tej plycie zycia. zamiast skupic sie na wspanialej zabawie(bo bylam na tym weselu) kamerzysta wolal krecic biegnacego fotografa(nie dogadali się?) lub ciacie jedzaca tort. jak dla mnie totalnie zgubil wspanialy klimat wesela. to samo tyczy sie oczepin wolal krecic swiadkowa ukladajaca pieniadze w koszyku niz pary tanczace z mlodymi. niestety jest wiele rownie "zabawnych" momentow"na tej plycie nie moge opisac wszystkich bo czas goni. jak dla mnie nieprofesjonalne wrecz amatorskie filmowanie. to moja opinia na temat tego pana. |
|
 |
Mathie
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
|
Wysłany: Wto Mar 01, 2011 17:53
|
|
|
|
Podajcie numer telefonu do tego Pana, stronę www jeżeli ma, adres e-mail. Bo nie mamy żadnego kontaktu do niego |
_________________ Zapraszam do rejestracji i wypowiadania się na forum
WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.
|
|
|
|
 |
ania25
Zadomawiam się

|
Wysłany: Sro Mar 02, 2011 08:12
|
|
|
|
"RAVmedia" Radom
Rafał Gajewski
Tel.0.507-146-336
http://ravmedia.pl/ |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|